· 

Magnolia & coconut limited edition bodycream

Een fluweelzachte crème en een elixer van Natuurlijke schoonheid, goed voor de huid en met de zachte geur van Magnolia voor een heerlijk en goed gevoel.

 

Boordevol actieve ingrediënten zoals:

- voedende en beschermende kokosolie

- zoete amandelolie

- cacaoboter

- sheabutter

- Chinees magnolia-extract. 

Een zeer volle crème die de huid hydrateert en een rijke voeding geeft. Na een bad of een douche geeft de heerlijk ruikende kokosnoot en magnolia crème de huid een soepel, gehydrateerd en zijdezacht gevoel.

 

Kokosolie is rijk aan

Vitamine E en K

ijzer en SPF 4

 


De basis van deze bodycream is van 100% plantaardige vetten met een opmerkelijke hydraterende en verzachtende eigenschappen. 

Kokosolie is een elixer van jeugdigheid met een geur die je op aangename wijze aan de zomer herinnert.

 

Kokosolie is rijk aan vetzuren, in het bijzonder laurinezuur, dat een verzorgende, verzachtende en herstellende werking heeft. Het is rijk aan vitamine E en K en ijzer, waardoor de huid sterker wordt. Kalmerende en antioxidant. In 2010 concludeerden onderzoekers dat kokosolie een SPF (zonbeschermingsfactor) van 4 heeft.

 

100% plantaardig en hoge affiniteit met de huid.

 


De emulgatoren zijn de hoofdrolspelers van de crèmes: ze bieden de hoofdkenmerken van de emulsie zoals stabiliteit, consistentie en sensorische eigenschappen. Lakshmi maakt gebruik van moleculen van plantaardige oorsprong die gekenmerkt worden door een hoge affiniteit met de huid, deze ondersteunen de opname van de actieve ingrediënten en verbeteren hun effectiviteit. Het hoge lipidengehalte aangename cocooning-textuur maakt de crème hydraterender en voedzamer en geeft de huid een zijdezacht uiterlijk. 

 

 

 

Voor slechts €25,-

OP=OP

 


Deze heerlijke bodycream is €25,- en zal eenmalig is de salon te koop zijn. Wil jij zeker weten dat er een bodycream voor jou klaar staat stuur dan je pre order via onderstaande knop in.

De crème wordt in oktober/november verwacht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0