· 

Een jaar lang de beste verzorging voor je huid


Wil jij ook graag de juiste huidverzorging, een goed product dat past bij je huid en doet wat het moet doen maar vallen de prijzen altijd erg tegen?

Met een product abonnement betaal je een klein bedrag per maand en ben je verzekerd van de juist producten die bij jou huid passen en je krijgt nu nog een extra leuk voordeel. 

Ik ben lang bezig geweest met het opzetten van een goed abonnement want je wilt natuurlijk alle producten hebben die je nodig hebt en ze moeten het hele jaar door op je huid afgestemd worden en het mag natuurlijk niet te duur zijn.

Je abonnement bestaat uit een aantal producten van de Inspira MED lijn. Deze kwalitatief hoge producten zijn nu een ruim half jaar in de salon en iedereen die deze producten gebruikt is erg enthousiast. De resultaten zijn erg mooi en de prijs is ook nog eens leuk.

Wil je eerst kennis maken met de producten van de Inspira MED lijn, boek dan een afspraak voor het "skin boost ritueel" deze heerlijke behandeling bestaat uit een fruitzuur peeling en een super masker. De fruitzuren halen het grauwe laagje van je huid en reinigen  je poriën dieper dan een normale peeling. Na deze behandeling is je huid weer in staat om voedingsstoffen goed op te nemen. Zeker een aanrader bij het wisselen van de seizoenen. Daarnaast wordt ook het collageen en elastine gestimuleerd waardoor je "de" anti age behandeling hebt die je huid verdient. 

Wanneer je kiest voor een Inspira MED product abonnement kijken we elke keer dat je in de salon bent naar de behoefte van je huid.
Zodra je product op is kan het dus zijn dat we met een ander product verder gaan, zo blijft je huidconditie optimaal. 

Binnen het abonnement kunnen we afwisselen met dag en nachtcrème, 24 uurs crème en serums naar behoefte van je huid. Zo heb je bijvoorbeeld in de winter meer behoefte aan voeding en in de zomer meer behoefte aan een goede zon bescherming. 
En omdat je zo nu en dat je huid wat extra wilt verzorgen krijg je er gratis ampullen bij. 

Wat zit er in je abonnement:
4 x Reiniging (milk of gel cleanser) Reiniging
2 x dag crème met een SPF 30 (voor de zonnige maanden)
5 x 24H crème en/of nacht crème en/of serum (naar behoefte van de huid)
2 x 20% fruitzuur peeling masker (diep reinigende peeling en masker in één)
 Gratis lift ampullen set

De totaal waarden van dit abonnement is €465,-

Omdat dit een nieuw abonnement is wil ik je graag nog een extra voordeel geven. Je betaald voor dit abonnement namelijk geen €465,- 

Dit abonnement is namelijk €35,- per maand 

*deze actie is gelig tot 30 november 2018,
de kortingsactie is alleen geldig op het skin boost ritueel en is geldig tot 12 maanden na het afsluiten van je abonnement.
**Alleen bovengenoemde producten vallen binnen het abonnement, je kan geen product ruilen voor een ander product of een product laten vervallen.
*** heb je aan het eind van je abonnement nog niet alle producten ontvangen dan heb je hier gewoon nog recht op.

Reactie schrijven

Commentaren: 0