· 

Natuurlijke VEGAN haarverzorgingsproducten

Heb je moeilijk haar of last van je hoofdhuid, ben je overgevoelig of heb je eczeem, kan geen zeep of parfum verdragen of hou je van een verzorging die goed is voor mens en milieu dan is deze lijn zeker de moeite waard.

 

De producten van MaterNatura staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit natuurlijke producten. Met liefde voor de natuur en de kracht die natuurlijke ingrediënten bieden worden de al hun producten gemaakt.
Vorig jaar kwamen ze met een compleet nieuwe lijn voor moeder en kind en dit jaar zijn ze ook begonnen met een uitgebreid haarverzorgingslijn.

 

 

Wat maakt producten van Maternatura uniek? De plantaardige oliën worden bij ons eerst koudgeperst. De natuur biedt werkzame stoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam: de 'essentiële vetzuren'. De celmembranen in het menselijk lichaam zijn hoofdzakelijk gemaakt van deze essentiële vetzuren, die ons lichaam zelf niet kan produceren. Deze essentiële vetzuren spelen een fundamentele rol in de regeneratie van cellen en kunnen alleen gevonden worden in koudgeperste plantaardige olie. Dit is het geheim achter de buitengewone effectiviteit van de producten van Maternatura.

 

MaterNatura is ICEA en Vegan OK certificeringen!

Bestellen kan met de Bestelcode:

YBEAUTY

Producten


Shampoo, conditioner en exfoliator voor de hoofdhuid.


 

 

MaterNatura bied verschillende soorten vegan shampoo, conditioner en exfoliator voor de hoofdhuid. 

Voor elk haartype en huidtype een eigen producten.

 

Ook voor de gevoelige bady huid. 

styling gels en sprays


 

Alle soorten natuurlijke styling gels, Taming Cream, Styling Mousse of fluid voor verschillende soorten haartype en stijlen 

 

Haarmaskers


 

Ga voor één  van de vegan haarmasker, geef je hoofdhuid een detox met de pre shampoo oxygenation gel masker of kies voor een overheerlijke cocosolie met tiare flowers.

Haarparfum


 

Naast de heerlijk geurende shampoo, condioner of haar maskers geniet je nog meer met deze heerlijke natuurlijke haarparfums.

Bio Beauty Hair Routines


 

Voor ieder haartype een eigen Bio beauty routine, ontdenk zelf welke routine jouw haar verdient. 

Bad- en Douchegel


 

 

Kies één van de heerlijk geurende douchegel die de huid niet irriteren of uitdrogen.

Vind hier ook de en hygiëne wash gel voor intieme zones en hygiëne handzeep. 

 

 


Bestellen

 

Bestellen kan makkelijk en snel via onderstaande knop en ontvang je producten gelijk bij je thuis.

 

Bestellen kan alleen met Bestelcode: YBEAUTY

Reactie schrijven

Commentaren: 0