· 

Wonder glow masker

Het nieuwe Wonder glow masker van Inspira heeft als belangrijkste ingrediënten hyaluronzuur en megassane. 

 

hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerd huid en een optimaal celvolume waardoor de huid steviger gaat aanvoelen.

 

Megassane is gemaakt van microalge dat voort komt uit onderzoek van Aaron Ciechanover waarvoor hij de Nobelprijs voor de scheikunde kreeg.

 Megassane is een groot eiwit complex dat in staat is om beschadigde eiwitten op te vangen en af te breken. Door de beschadigt eiwitten uit de cel te duwen krijgt je huid zijn optimale functie en uitstraling weer terug. Deze beschadigde eiwitten kunnen ontstaan door UV, milieu, stress en verouderde cellen met als resultaat dat de huid vaal wordt en zijn optimale bescherming (wat een grote functie van de huid is) verliest.

 

Na uitvoerige testen en onderzoeken met het wonder glow masker was het resultaat 100% verbetering op het gebied van glans en uitstraling van de huid.

 

In de behandeling leggen we de basis van het effect van dit masker, door het wonder glow masker 2 tot 3 keer per week thuis te gebruiken bereik je het optimale resultaat. 

In combinatie met het City detox thuis ritueel of de inspira med lijn met AHA bevattende producten geef je dit masker de optimale ondersteuning.

 

Het wonder glow masker is een heerlijk leaf- on masker met crème structuur die de gehele nacht op de huid mag blijven. 

50ml €34,50

 

 

Wil jij dit masker toevoegen aan jouw huidverzorging wacht dan niet te lang OP=OP

Onderzoeksresultaat

Reactie schrijven

Commentaren: 0