· 

Surprise ritueel

Wil je graag de behandeling die het best past bij jouw behoefte maar weet je niet goed welke behandeling je moet kiezen. Geef je over en krijg de behandeling die  bij jou past. 

 

Boek een Surprise  ritueel en  geef aan welke behoefte je hebt, bijvoorbeeld een goede reiniging van je huid  of ultieme ontspanning of toch liever een combinatie van diepe verzorging en ontspanning in een. Ik ga voor jou de behandeling samenstellen die past bij jouw behoeften , dit kunnen we natuurlijk allemaal bespreken op de dag van de afspraak   of we kijken tijdens de behandeling waar je huid behoefte aan heeft.

 

Verder is het mogelijk om je voorkeur door te geven zoals epileren, verven, massage, fruitzuur peeling,  onzuiverheden ect.

 

Hoe werkt het

Maak een afspraak via het contactformulier een geef aan dat je een surprise ritueel wilt boeken , geef je eventuele voorkeur alvast door en kies een van onderstaande tijden. 

 

45 min  €55,-

60 min €65,-

75 min €75,-
90 min €85,-

Ook mogelijk als lichaamsbehandeling.

 

De prijs  staat gelijk aan de behandeltijd dit beteken dat je niks extra's betaald wanneer je iets bijboekt zolang het binnen jou geboekte tijd valt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0