· 

Alternatief voor je behandeling

Het corona virus raakt ons allemaal, hij belemmerd ons in doen en laten toch brengt het corona virus een mooie boodschap mee. Er is tijd voor andere dingen die we normaal zijn gaan vinden, we zien het elke dag maar we nemen het niet meer waar.

 

 

Omdat de maatregels zijn aangescherpt kunnen de gezichtsbehandelingen helaas niet door gaan daarom heb ik speciaal voor jou een paar alternatieve gemaakt en daar een leuke prijs aan gegeven. Deze behandelingen geven je de mogelijkheid om terug te keren in je zelf, ultieme ontspanning te ervaren en te genieten van de lente en nog meer van de zomer die op ons staat te wachten.

Klakschaal sessie

Klankschalen zijn gemaakt van verschillende metalen. Deze met de hand geslagen kommen geven een diep werkende trilling die je lichaam gelijkt oppakt. Doordat wij voor meer dan 70% uit water bestaan kunnen wij trillingen goed geleiden hierdoor komen de trillingen van de klankschalen binnen en lopen tegen de fysieke blokkades aan in je lichaam. Het helpt bij bewust wording van lichaam en emoties  en geeft een ongekende ontspanning.

Dit is het moment om het zelf te ervaren

30 minuten €25,-

45 minuten €40,-

 

VR experience

Kom in een andere wereld met de VR bril, hij brengt je naar strand, sneeuw, bossen, tempels, sauna en grotten. Tijdens de VR reis geniet je van een warm voetenbad terwijl de meditatie wordt ingezet. Geniet nog even na van deze ontspannen omgeven tijdens een korte klankschaal sessie.

VR Meditatie 10 minuten + VR klankschaal sessie 10 min €20,-

VR Klankschaal sessie 20 minuten zonder meditatie €20,-

 

Zelf massage

Onder begeleiding leer ik je om jezelf een massage te geven doormiddel van bewegingen, veeg en klop technieken.

Na de massage mag je even heerlijk rusten in de stoel terwijl je luistert naar een meditatie of rustgevende muziek. (trek comfortabele kleding aan die niet knellen)

20 minuten €15,-

30 minuten €22,50

45 minuten €33,50

Keuze uit:

  •  Qi gong, lichte bewegingen die de meridianen openen en verlichting geeft aan lichaam en geest
  •   Voetenbad tijdens gezichtsmassage en eindigen met een voet massage
  • Algehele lichaamsmassage door middel van druk, klop en veeg technieken.

 

 

Zelf gezicht behandelen

Kies voor een behandeling die je zelf mag uitvoeren onder mijn begeleiding. We starten de behandeling met warme doeken, geniet van de milk en peeling die je inmasseert op je huid, breng het diep hydraterend leave on masker aan en ik vertel je hoe je deze mag in masseren met een gua sha steen, kloptechnieken en drukpunten. Deze massage is gericht op een massage die je makkelijk zelf kan uitvoeren, stimuleert de doorbloeding en geeft je een ontspannen gevoel. Na de massage mag je nog even heerlijk rusten in de stoel terwijl je luistert naar een meditatie of rustgevende muziek.

30 minuten €30,-

 

 

Kies je Meditatie:

De bergwandeling

De waterval

De luchtballon

De snorkeltocht

De dolfijnen meditatie

De tempelwandeling

 

Thuis ritueel

Ook thuis kan je de behandeling voor zolang vervangen. hierdoor blijft de conditie van je huid op peil maar hoef je de deur niet uit.

Ontdek de mogelijkheden in de blog over de thuis rituelen hier

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0