· 

Je eigen thuis ritueel

Wil je thuis een behandeling aan jezelf geven dan kan dat natuurlijk ook. De producten mag je in de salon afhalen op afspraak, in Zoetermeer kan ik de producten ook bij je langs brengen. Verder kan ik de producten naar je toe sturen tegen een kleine vergoeding van €6,50 tenzij anders vermeld staat bij de pakketten.

 

Wil je advies over de producten dan mag je mij altijd een mailtje of whatsapp sturen met een foto van je huid of een uitleg wat je graag zou willen verbeteren. Bij elk thuis ritueel krijg je een handleiding hoe je de behandeling uit kan voeren.

*zolang alles op voorraad is 

 

Lakshmi vata, pitta, kapha

Het Lakshmi thuis ritueel is goed voor iedere huid.  De heerlijk ontspannen geuren van kruiden bloemen en planten geven je het gevoel van vakantie in Inda .  Deze producten zijn op  natuurlijk basis en dragen de wijsheid vanuit de ayurvede met zich mee. 

Het thuis ritueel bestaat uit een milk, lotion, peeling, masker en crème voor €119,95 + 1 extra masker gratis of gratis verzenden

 

Kies je dosha (vata, pitta, of kapha):

Lakshmi  Pitta thuis ritueel

voor de gevoelige huid of veel rode bultjes of couperose

 

 

Lakshmi  Vata thuis ritueel

voor de droge ouder wordende huid zonder ontstekingen of gevoeligheid

 

 

Lakshmi  Kapha thuis  ritueel

voor de vette en ontstoken huid.

 

Lakshmi  detox thuis ritueel

Het detox thuis ritueel bevat een rijk complex van actieve plantaardige ingrediënten waaronder Spirulina, Dandelion, Burdock  en  Artichoke. Versterkt de  beschermende  werking van de huid door de oppervlakte cellen te verdichten en te fungeren als afscherming tegen  vervuilende stoffen, blauw licht en UV-stralen.

Daarnaast bestrijdt hij oxidatie in de cellen en ontgift de huid waardoor de huid zijn optimale functie terug krijgt. 

 

Kortom een heerlijke behandeling voor thuis om je huid te detoxen.

-          Intensieve Cleansing mous en peeling in een.

-          twee-fasen toner die de huid hydrateert en verfrist na het reinigen

-          Serum met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en een antioxidantencomplex, verhoogt de stevigheid van de huid, zorgt voor een uniforme teint en werkt als een schild, waardoor de huid zich beter beschermd tegen milieuschade.

-          Crème met hyaluronzuur, arganolie en sheaboter die de huid diep voedt. En een complex va antioxidant-actieve ingrediënten die fungeren als een schild en versterken de afweer van de huid terwijl aminozuren op een dieper niveau beschermen, met een actie om radicalen af te weren.

Normaal €170,-  Nu 149,- (met verzenden €155,-)

Inspira MED: fruitzuur peel thuis ritueel

Inspira:MED Fruitzuur peel thuis ritueel

Voor een vale doffe huid, ouder wordende huid of bij veel ontstekingen.

De peel 20 is een cocktail met in totaal 20% aan fruitzuren die de dode huidcellen oplossen, het talg dunner maken en de nieuw cellen ruimte geven om te groeien. Hierdoor versterk je het zelf herstellend vermogen van de huid. In tegenstelling tot andere peeling hoef je deze peeling alleen aan te brengen als een masker, laat de peeling zijn werk doen en verwijder het weer met warm water.

  1. -          Reiniging, fruitzuur peeling (voor thuis gebruik) serum en 24H crème   €145,50 + een gratis ampul of verzenden
  2. -          Reiniging, fruitzuur peeling (voor thuis gebruik) of dag en nacht crème €141,- + een gratis ampul of verzenden.

Stuur een foto van je huid of vertel mij wat je huid nodig heeft dan zoek ik de juiste producten voor je bij elkaar.

Prijzen per product

Lakshmi milk €22,10

Lakshmi lotion €22,10

Lakshmi peeling €26,50

Lakshmi masker (zakje voor 1 á 2 keer) €6,50

Lakshmi crème €42,75

Lakshmi Detox box (producten zijn niet los verkrijgbaar) €170,-

 

Inspira MED:

Milk of gel €22,50

Fruitzuur peeling €37,50

Serum €43,-

24 H cream €42,50

Dag crème met spf 30 €38,-

Nacht crème €42,50

Reactie schrijven

Commentaren: 0