· 

Kapha - Vette en onzuivere huid

Is je huid dik van textuur met grote poriën en glanst je huid? Is je huid onzuiver en heb je last van veel mee-eters? Heb je last van acne, ontstekingen en puisten?

Onder invloed van de natuurelementen Water en Aarde is de Kapha-huid een wat vettere, dikkere huid waarbij we de huidstofwisseling moeten gaan activeren en de talgproductie moeten gaan reduceren. Er is veel huidglans en talgproductie maar de huid kan ook vochtarm zijn. Samen met vuil en dode huidcellen stapelt het overtollig aan talg zich op in de talgklieren waardoor de huid vatbaarder is voor problemen die ontstaan door een verhoogde talgproductie. Acne, verwijde poriën, comedonen (mee-eters) en cystes komen aan de huidoppervlakte. 

Sterke punten van de Kapha-huid:

• de huid heeft niet snel last van rimpeltjes of lijntjes

• een mooie dikke en stevige huid

 

Aandachtspunten van de Kapha-huid:

• de huid heeft last van een verminderde doorbloeding

• de huid ziet bleek

 

• verstopte poriën, onzuiverheden en acne

Kapha is de zware en stagnerende energie die zorgt voor toename van weefsel in onze externe en interne natuur. Zwaarte in het lichaam, veel vocht vasthouden, vasthouden van afvalstoffen, depressieve gevoelens en snel aankomen zijn een gevolg van een te hoge Kapha dosha. Jouw huid heeft daarom de juiste huidverzorging nodig die ervoor zorgt dat het zelfherstellende vermogen van de huid wordt ondersteunt en je huid weer in balans komt. De Kapha-lijn heeft producten die mager zijn. Deze producten gaan de huid zeer licht voeden, ze reguleren de talgproductie en stimuleren de doorbloeding. Ook zijn ze diep zuiverend en verfijnen ze de structuur van grove poriën.

6 stappen van het Lakshmi Beauty Concept voor jouw huidbeeld.

We raden je de volgende producten aan:

– Tea Tree Reinigingsmelk

– Soft Chandan Peeling Gommage

– Clary Sage Tonic

– Detoxserum

– Black mud masker

– Kapha Ruby masker

– Ginger dag- & Turmeric nachtcrème

 

Lakshmi heeft een ritueel ontwikkeld voor de onzuivere, vette en acne-gevoelige huid met mee-eters en puistjes. Deze lijn helpt bij het herstellen van de balans in de huid. En bevatten een gepatenteerd ingrediënten. 

gepatenteerd ingrediënten.

Alpaflor Alp-sebum CB - Epilobium fleischeri extract van het Alphen wilgenroosje, een zeldzaam soort bergbloem. Werk als natuurlijk prebioticum,  remt ontstekingen, kalmeert de huid en balanceert de talgproductie. 

 

Sebocea is een nieuw talg-regulerend ingrediënt uit de zee. Dit is een speciale micro alg die groeit op de zeebodem en een balancerende en normaliserend effect heeft op de talgproductie. 

 

Het is een nieuw innovatief actief ingrediënt uit de zee dat overmatige talgproductie van de vette huid tegengaat en op een natuurlijke manier het probleem oplost, het minimaliseert het glimmend effect en zorgt voor evenwicht.

Stap 1 & 2 - reinigen en peeling

Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen en peelen van je huid? Dit is de eerste stap in het Lakshmi Beauty Concept en is de basis voor een mooie huid die in balans is.

 

Pure Gel is er om je gezicht grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. De natuurlijke actieve ingrediënten verzorgen de huid door deze opnieuw in balans te brengen.

Deze reinigingsgel wordt gekenmerkt door microkorrels in samenwerking van Euphorbia- en Jojoba-was en heeft een gladmakende werking voor een zachte maar grondige reiniging van de huid. Het bevat ook plantaardige oppervlakteactieve stoffen en alfahydroxyzuren die de huid zachtjes exfoliëren en celvernieuwing stimuleert, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd. 

 

Heb je last van acne en diepe ontstekingen dan raden we je aan om de Soft Chandan Peeling Gommage 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Het abrikozenpittenextract in deze peeling heeft een gladmakende werking van de hoornlaag. Het is ten zeerste aangewezen om het even te laten inwerken als een lysing – masker alvorens het van de huid te gaan scrubben. Het papaja-extract in deze peeling bevat enzymen, en verzwakt het intercellulaire “cement” dat de cellen van de opperhuid losweekt en helpt de onzuiverheden op te lossen die de poriën verstoppen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd, hieroor zal de bovenste huidlaag lichter, soepeler en zachter worden met een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

 

 

Tip! Niet scrubben bij actieve acne of ontstekingen, wel gebruiken als lysing – masker. 

 

Stap 3 - versterken en neutraliseren

Met Perfection Tonic wordt de huid helderder en zuiverder met een fijnere en homogenere textuur. De huid wordt minder vatbaar voor ontstekingen dankzij de antiseptische actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong die actief werken tegen onzuiverheden en mee-eters.

 

De natuurlijke actieve ingrediënten verzorgen de huid door deze opnieuw in balans te brengen en de PH waarde te herstellen. Plantenextracten en essentiële oliën van klis, kurkuma, teatree en salie garanderen een effectieve huidverdediging door de bestrijding van bacteriële woekering. Kamille, Lavendel en Aloë verzachten, hydrateren en kalmeren een onzuivere huid. Ten slotte werkt Epilobium-extract als bioactief prebioticum tegen een vette huid, vergrote poriën en een gevoelige huid die vatbaar is voor acne.

 

Tip!  Deze fijne tonic gedrenkt op een vliesmasker is geschikt als masker om grove poriën te verminderen, talgafscheiding te reduceren, te normaliseren en om de helderheid, de doorbloeding en de frisheid van de huid te herstellen.

Stap 4 - vitaliseren

Het SEBO BALANCE MASK is een talgbalancerend masker die glans en imperfeceties van een vette of acne-gevoelige huid elimineert.

 

Het masker bevat een mix van rode klei en andere ingrediënten die een crèmige textuur creëren, die gemakkelijk aan te brengen is en comfortabel aanvoelt op de huid.

Pre-Probiotica en het Bioflor Balance Complex brengen de natuurlijke flora van de huid in evenwicht en verminderen snel roodheid en onvolkomenheden. Plantenextracten en essentiële oliën (yacon, lentisk, wilg, zwarte bes en toorts) geven de huid een helderder, jonger en gezonder uiterlijk en versterken op natuurlijke wijze de huidzuiverende, reinigende en talgnormaliserende werking van het masker.

 

 

Gebruik dit masker 1 keer per week na de het volledige reinigingsritueel met de Pure gel, Soft Chandan Peeling Gommage en de Perfection tonic.

Stap 5 - balanceren voor de vette huid

Pure light cream is de ultieme hydraterende basisbehandeling voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid.

 

Talgregulerende actieve ingrediënten gaan het glanzende effect tegen, essentiële oliën matteren de huid en maken de textuur gladder, verfijnder en egaler. Dag na dag remt het irritatie en heeft het een antibacteriële werking met een natuurlijke prebiotische werking. Hydraterende en voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur en plantaardige oliën houden je huid in optimale conditie.

 

Ook ideaal voor onder de make-up bij een huid die snel glimt.

 

Dit is een 24H crème, dat betekend dat deze crème gebruikt kan worden als dag en nachtverzorging.

 

 

Stap 5 - balanceren voor de onzuivere huid

Sebo Balance Cream is de ultieme zuiverende behandeling voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid. Het normaliseert de talgproductie van een vette en onzuivere huid, remt irritatie en heeft een antibacteriële werking.

 

De huid wordt helderder, met een fijnere en homogenere textuur. Essentiële oliën van Kurkuma, Tea Tree en Clary Sage maken de huid stralend en transparant, remmen vrije radicalen, kalmeren de huid en werken tegen huidirritaties.

 

Dankzij Sebo Balance Cream wordt de huid zuiverder, wordt een overmatige talgproductie genormaliseerd, wordt de gevoeligheid voor irritatie verminderd en is de teint frisser. De crème maakt de huid glad, gereinigd en mat, met een gezonder en helderder uiterlijk.

 

Dit is een 24H crème, dat betekend dat deze crème gebruikt kan worden als dag en nachtverzorging. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0