· 

KERST GESCHENK Himalaya zoutsteen

Dit speciale cadeau heeft een verhaal, een ritueel, een geheim dat al jaren bestaat. Een mooi geheim waar iedereen toegang toe heeft al is niet iedereen zich daarvan bewust. Een groot geheim wat jij nu ook bezit. En toen ik er achter kwam wilde het met je delen, het jou ook gunnen.

In dit pakketje wat je van mij heb gekregen zit het geheim. Alleen kom je er pas achter als je het op de juiste manier gebruikt. Ik ga je helpen om de magie van het geheim tot leven te brengen. 

 

Lees hieronder het ritueel dan wordt het vanzelf duidelijk. Ik wens je heel veel plezier, liefde en geluk toe tijdens dit mooie ritueel. 

 

Helemaal onderaan vind je  meer praktische informatie over de inhoud van het pakket.

Breng de magie van kerst tot leven

Met dit heerlijke pakketje geef jij jezelf een ontspannen momentje tijdens de feestdagen. Doe het met aandacht en liefde en geniet er van. Doe het alleen of samen met je geliefde. Want alles wat je deelt wordt zoveel meer waard. 

 

 

De start van het ritueel

 Het is belangrijk dat je een moment neemt van ontspanning, zowel mentaal als fysiek. Daarom starten we dit magische ritueel met die mooie roze steen die je heb gekregen. 

Deze steen is gemaakt van Himalayazout die  84 mineralen en sporenelementen bevat zoals calcium, magnesium, kalium, koper en ijzer. Een echte weldaad voor ons lichaam en de huid.

 

Geef je badkamer wat sfeer met kaarsjes en neem een heerlijk warme douche of bad. 

Maak de Himalaya steen vochtig (zet de douche even uit, of stap even uit bad zodat het zout goed op je huid komt) en zeep jezelf of elkaar in met deze verzorgende steen. Maak een ronddraaiende beweging of een lange strijk beweging om je lichaam te masseren. 

 

Spoel het zout van je lichaam of laat het zitten en spoel het de volgende dag van je huid zodat het de hele nacht nog doorwerkt.

Neem een heerlijk kop thee

Zet voor jezelf of voor elkaar een kop heerlijke love for life thee en ontdek de liefdevolle smaak van cacao die deze thee zo bijzonder maakt. Samen met de warme smaak van kardemom en sinasappel zal deze thee een echt winter gevoel geven. Ruik, proef en beleef de liefde die in deze kruidenthee zit. 

Breng de magie tot leven

Ben je ontspannen en geniet je van elk moment? Dit is belangrijke voor het volgende moment. Want nu komt de truc, het geheim, we gaan de magie tot leven brengen. 

 

Ga zitten of liggen op een plek die voor jou goed voelt, een plek waar je kan ontspannen en niet gestort wordt.

In het pakketje zit een armbandje, neem het armbandje in je rechterhand en leg deze hand op je hart.  Doe je ogen dicht en focus je op het bandje en voel je hart.

Doe een wens die goed voelt, een wens vanuit je hart. Iets wat je graag zou willen, en voel het helemaal. Adem nog even door en geef je zelf een grote glimlach.

Doe je ogen weer open en doe het bandje om, elke keer dat je naar het bandje kijkt wordt je herinnerd aan je wens. Probeer je wens een paar keer per dag opnieuw te beleven met je hart.

Wanneer het bandje breek komt je wens misschien wel uit. Hoe meer je aan je wens denkt en het helemaal kan voelen, hoe groter de kans is dat jouw wens ook echt uit zal komen, maar heb geduld. 

 

Doe je dit samen, pak dan elkaars linker hand samen met het armbandje, leg je rechter hand op je hart en kijk elkaar diep in de ogen zonder iets te zeggen. Voel elkaars liefde en doe samen een wens. Spreek het naar elkaar uit met een grote glimlach. Leg nu je handen op elkaars hart, voel de verbinding en voel de wens helemaal. 

 Probeer dit elke dag of als dat niet gaat een paar keer per week te doen. Het bandje kan je met elkaar delen. 

Muziek die je kan gebruiken tijdens dit ritueel

Product informatie


Himalayazout steen

Himalayazout heeft een rijk mineraalgehalte dat meer dan 84 mineralen en sporenelementen zoals calcium, magnesium, kalium, koper en ijzer bevat. Een weldaad voor ons lichaam en de huid.

 

Himalaya zoutstenen zijn dan ook zeer geliefd. Ze kennen een veelzijdige toepassing voor huidverzorging, deodorant en massage. 

Huidverzorging

Himalayazout bevat naast natriumchloride ook allerlei essentiële mineralen en sporenelementen die bloeddrukverlagend, vitaliserend, ontsmettend en anti-bacterieel werken. Geschikt bij huidklachten zoals eczeem en acné en ook bij zweetvoeten of voetschimmel.

 

Hoe te gebruiken: Maak de zoutkristal steen nat net zoals je met een stuk zeep doet en wrijf over je hele lichaam. Spoel daarna eventueel af met water, maar je kunt het zout ook op je huid achter laten tot de volgende dag en dan afspoelen. Na verloop van tijd zal de steen uit elkaar vallen, gebruik het gruis voor een voetenbad.

Deodorant

De anti-bacteriele werking maakt Himalayazout zeer geschikt als deodorantsteen. Het zout laat een beschermingslaag achter die de vorming van geur veroorzakende bacteriën helpt voorkomen. Een natuurlijk, chemicaliënvrij alternatief voor commerciële deodorants.

Hoe te gebruiken: Maak de steen nat en strijk onder je oksels, net als met elke andere deodorantstick. 

 

Massagesteen

Massage met een zoutkristal massagesteen verbetert de doorbloeding van huid, spieren en bindweefsel. Het heeft een ontspannende en ontgiftende werking, zuivert de huid en maakt deze zacht.

Hoe te gebruiken: Verwarm de massagesteen aan de warmte van je handen of in bv een magnetron (ca. 30-45 sec op 700 watt). Masseer met de platte vlakken van de massagesteen de grotere lichaamsoppervlaktes en met de ronde uiteindes de drukpunten en kleinere lichaamsgebieden.

 

 

Om de massage te vergemakkelijken kan tevens een massageolie worden gebruikt (bv jojoba olie of kokosolie). Echter, door de poreuze aard van de zoutkristallen stenen zijn ze daarna niet meer olievrij te kruigen, hou daar rekening mee.

Love for life thee


Shoti Maa Love for life biologische kruidenthee.

 

BIO kruiden-en specerijenthee met cacaoschil, kardemom en sinaasappel als voornaamste ingrediënten. 

Liefde voor het leven. Zin in cacao, kardemom en sinaasappel? Geniet van deze volle theemelange en dompel je onder in dit moment vol levensvreugde! 

 

Bereiding per kop: water 100°C, 5-6 min. laten trekken

Koel en droog bewaren. Cafeïnevrij

 

Ingrediënten

Cacaoschil* (45%), rooibos*, kaneel*, gember* (5%), sinaasappelschil*, kardemom* (4%), kruidnagel*, zwarte peper*, sinaasappelextract*, steviablad*.

* = BIOLOGISCH

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0