Corona virus

Maskers voor thuis
Corona virus · 26. januari 2021
Geniet thuis een professionele behandeling voor thuis met deze heerlijk masker vol hoogwaardige ingrediënten vanuit de natuur.

Wellness at home
Corona virus · 19. januari 2021
Geniet van een ultim wellness moment voor thuis. Ik leg je mijn geheim uit voor een heerlijke zachte huid van mijn benen en voeten.

Corona virus · 15. december 2020
Gun jezelf dat moment en geniet van de heerlijke professionele verzorging tijdens een thuis behandeling.

Corona virus · 15. december 2020
Blijf positief. Toen rond 12 uur de eerste maatregelen naar buiten lekte stond ook mijn telefoon gelijk roodgloeiend. Op dat moment maakte ik mij meer zorgen om onze hond waarmee ik stond te wachten bij de dierenarts

Corona virus · 04. mei 2020
Koop en bodylotion en geniet niet alleen van deze heerlijke 100% natuurlijk body lotion maar ontvang ook een cadeaubon van €10,- EN je doneert €5,- aan het rode kruis.

Corona virus · 04. mei 2020
Geniet van de thuisbehandelingspakketjes en sluit je eigen gelaatsritueel af met een heerlijke massage. Elkaar een beetje extra verwennen in deze periode is al bijna geen luxe meer daarom geef ik een instructie je filmpje hoe je elkaar kan laten ontspannen en even je hoofd leeg kan maken.

Corona virus · 25. maart 2020
Vanwegen de corona is het niet mogelijk om nog langer een gelaatsritueel te ondergaan daarom heb ik een alternatief gevonden die jouw gelaatsritueel voor zo lang prima kan vervangen thuis in je eigen veilige omgeving.

Corona virus · 15. maart 2020
Inmiddels zijn we ondergedompeld in het Corona nieuws, ook vandaag was het bij mij op de studie het gesprek van de dag. Uit alle berichten en waarschuwing mis ik toch nog een aantal tips die goed kunnen helpen bij een preventieve bescherming tegen het Corona virus.