nieuw in de salon

nieuw in de salon · 01. januari 2020
Wil jij de behandeling die past bij jouw behoeften op dit moment? Dan heb ik iets voor je.

nieuw in de salon · 04. oktober 2019
Ontdek de 2000 jaar oude Chinese gua sha massage en stimuleer en detox je huid en lichaam.

nieuw in de salon · 13. september 2019
Het leaf- on masker die de huid verfrist tot in de cellen. Rijk aan hyaluronzuur en het megassane ontwikkeld door de Nobel Winnende Aaron Ciechanover. Tijdelijk verkrijgbaar.

nieuw in de salon · 17. maart 2019
Een compleet nieuwe beleving in de salon met het Tibetaans ritueel. Geniet tijdens dit ritueel van een heerlijke klankschaalmassage die tot diep in je lichaam doordringt. Wil je weten wat een klankschaalmassage voor jou kan doe lees dan snel dit artikel

nieuw in de salon · 28. februari 2019
Het nieuw diepreinigend gel van inspira cosmetic heeft een heerlijk frisse geur veranderd bij het aanbrengen in een zachte olie om vervolgens met water te smelten tot een milk. Een echt verwen moment en een extra diepe reiniging door de drie verschillende fases.

nieuw in de salon · 17. januari 2019
Heb je moeilijk haar of last van je hoofdhuid, ben je overgevoelig of heb je eczeem, kan geen zeep of parfum verdragen of hou je van een verzorging die goed is voor mens en milieu dan is deze lijn zeker de moeite waard.

nieuw in de salon · 16. november 2018
Een jaar lang de beste verzorging aangepast op de behoefte van jouw huid en gratis ampullen voor maar....

nieuw in de salon · 16. september 2018
Koper peptiden zijn de nieuwe ontwikkeling op het gebied van huid verjonging, versteviging, minder rimpels en een egale teint. Koper peptiden hebben een indrukwekkende medische geschiedenis

nieuw in de salon · 01. september 2018
Chinese Tuina massage therapie. Ontdek de Chinese massage kunst, met zijn typerende massage technieken werk je op de meridianen over het hele lichaam. Laat je geest ontspannen en masseer alle spieren los met deze betoverende massage uit China.

nieuw in de salon · 19. februari 2018
Geef je huid een echte boost met de nieuwe fruitzuur peeling. - Verwijder je vale tint, - Verminder lijntjes - Verminder pigment vlekken - Stimuleer littekens - Verwijder alle dode huidcellen Met de peeling die bij jou huid en wensen past. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe behandeling meld je dan aan via het contactformulier en maak tevens kans op een gratis behandeling.