Afslanken

Door middel van cavitatie.

Wat centimeters kwijt of liever wat minder cellulite, dan is dit een behandeling voor jouw.

Met de cavitatie behandeling verminder je plaatselijke vetophopingen en stimuleer je de huid en het bindweefsel waardoor je cellulite vermindert.

 

Cavitatie 30 minuten €39,90

Bindweefsel massage 20 minuten €29,90

Cavitatie 30 min + 20 min massage €59,50

 

Cellulite behandeling.

10 tot 20 minuten lymfe massage

30 minuten cavitatie

10 tot 20 minuten bindweefsel massage 

€59,50

4 behandelingen voor €199,-

 

kuur behandelingen.

6 cavitatie behandelingen € 239,40 nu voor €199,50

8 cavitatie behandelingen € 319,20 nu voor €266,-

6 cavitatie behandelingen met massage € 357,- nu voor € 297,50

8 cavitatie behandelingen met massage € 476,- nu voor € 396,65

 

Pakkingen.

- Algen, ontgift je lichaam en stimuleer de doorbloeding (niet geschikt bij afwijkingen in de schildklier) € 7,95

- groene leem, reinig en stimuleer de huid met deze mineraalrijke klei (kan bij iedereen worden toegepast) € 7,95

 

LET OP,  Dit zijn vaste lage prijzenCellulite behandeling

De behandeling om je huid en bindweefsel te stimuleren waardoor je een mooi gladde en strakke huid terug krijgt.

 

Als eeuwen worden de lymfe en bindweefselmassages ingezet bij verschillende lichamelijke klachten. Door gebruik van het apparaat heb je een constante massage met het juiste pomp niveau voor de lymfe en de juiste kracht voor een effectieve bindweefsel massage die manueel niet te halen is.

 

Door deze twee massage te combineren met de cavitatie krijg je de meest effectieve behandeling die je bij cellulite kan bedenken.

 

Lymfe massage: stimuleer de lymfe waardoor afvalstoffen en vochtophopingen goed worden afgevoerd.

Cavitatie: vergruis opgehoopte vetcellen

bindweefselmassage: stimuleer het bindweefsel in de huid om ze weer een mooi strakke huid terug te krijg. Door het bindweefsel los te masseren verminder je pijnlijke verklevingen en deuken in de huid. 

 

Prijzen.

1 behandeling €59,50

4 behandelingen €199,-

(1 behandeling per week)

 

Met kuur behandeling is het mogelijk om sneller achter elkaar een behandeling te doen door de cavitatie 1 keer in de week aan te houden en verder alleen te masseren.

Voor het samenstellen van een kuurbehandeling kan je contact opnemen via onderstaande knop.

wat is Cavitatie en hoe werkt het.

Overtollig vet is een probleem wat steeds meer ter sprake komt. Helaas is het vaak erg moeilijk om hier echt vanaf te komen, ook zijn vele methodes erg kostbaar of zelfs onbetaalbaar en brengen veel risico’s met zich mee.

Nu is er gelukkig een nieuwe ontwikkeling op de markt gebracht, een systeem wat wel al in ziekenhuizen kon worden toegepast is nu ook toegankelijk voor de betere salons.

 

Het zogenaamde cavitatie systeem werkt op basis van ultra-geluidsgolven die doordringen in de weefsels waar de vetcellen zich binden.

Door de trillingen komen deze cellen los en worden door ons eigen lichaam afgevoerd via het bloed en lymfe systeem, waarna het via de lever, de darmen en de urinewegen uit het lichaam word afgevoerd.

Het mooie van dit alles is dat de vetcellen die weg zijn niet meer terug kunnen komen.

 

Het werkt als volgt:

Al ver voor de geboorte wordt er genetisch bepaald wat voor kleur ogen je hebt en wat voor kleur haar, hoelang je wordt en je geslacht, maar ook het aantal vetcellen word vast gelegd.

Dit betekend dat vetcellen tegenover vele andere cellen niet de mogelijkheid hebben om te splitsen, wat op zijn beurt weer betekend dat wat weg is ook echt weg is.

 

Maar hoe kan het dan toch dat sommige mensen dikker worden in de loop der jaren?

De vetcellen kunnen dan niet splitsen of opnieuw ontwikkeld worden, ze kunnen wel groeien.

Het is te vergelijken met een ballon, deze kan je meer lucht geven (lucht is nu het vet) en de ballon groeit. Door de ballon in de zon te leggen word hij weer klein (de zon is het sporten waardoor je afvalt) als je een hoge trilling op de ballon geeft knapt deze, er blijft niks meer van de ballon over (het ultra-geluid van de cavitatie). Doe je dit met een groep ballonnen dan worden het er steeds minder.

Behandelingsmogelijkheden

- Onderkin;

- Buik;

- Lovehandles;

- Zadeltassen;

- Binnenkant dijen;

- Binnenkant knieën;

- Kuiten;

- Armen;

- Bovenarmen. 

De behandeling

Voor de behandeling gaan we eerst samen kijken naar de wensen en de mogelijkheden.

Het is bijvoorbeeld raadzaam om één zone tegelijk te behandelen, dit vanwege de maximale behandeltijd van 30 minuten. Zo voorkom je dat de lever word overbelast, omdat dit het belangrijkste orgaan is wat ervoor zorgt dat het lichaam ook echt goed wordt schoongemaakt van alle vrije vetcellen (de behandeling is dus niet schadelijk voor de lever of andere organen).

 

We de gekozen zone opmeten en we gaan wegen. (mocht u in de behandelperiode aankomen dan kunnen de resultaten afwijken.

 

Tijdens de behandeling zelf ligt u in een comfortabele positie in de behandelstoel.

De specialiste kiest welke methode het beste toepasbaar is, zo is er een behandelkop die tijdens de behandeling over het gebied wordt bewogen, ook kan er worden gekozen voor panelen die worden geplaatst op het gebied.

 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultra geleidende gel die ervoor zorgt dat de geluidsgolven beter in de weefsels doordringen (net als bij een echo).

 

Je lichaam heeft 7 dagen nodig om weer volledig tot rust te komen van de behandeling.

Dit betekend dat pas naar 7 dagen het optimale resultaat is bereikt. Het is dan ook belangrijk dat u het lichaam daar ook de tijd voor geeft en de lever niet tot last zal zijn. Het is dan ook belangrijk geen alcohol te nuttigen!

 

Na de behandeling kan het zijn dat er geen resultaat is in de meting. Door te voelen aan het behandelende gebied (voor en na de behandeling) kan je voelen wat de verschillen zijn. Het kan namelijk zo zijn dat het lichaam wat steviger voelt dan voor de behandeling, dit geeft aan dat er nog veel vocht zit.

Tijdens het proces van het vernietigen van de vetcellen komt er veel vocht vrij. Na 10 dagen is dit vocht verdwenen en is het echte resultaat te zien.

Ook kan cellulite worden behandeld en bindweefselmassages worden toegepast door de speciale vacuüm massagekop die ervoor zorgt dat de verklevingen in het huid worden losgemaakt.

Voordelen

- Volkomen veilig;

- Geen narcose of injecties;

- Geen operatie;

- Vet definitief weg;

- Meetbaar resultaat;

- Geheel pijnloos;

- Geen herstelperiode;

- Geen littekens.

Nadelen

 - Niet meer dan 30 minuten behandeltijd.

- Warmte bultjes of rode huid

- Warm, tintelend of jeukend gevoel tijdens de behandeling

- resultaat pas na een paar dagen

- Het is mogelijk dat de urine en ontlasting wat kan afwijken van de normale toestand, zo kan de urine wat donkerder kleuren en wat meer geuren en de ontlasting vettiger zijn.

 


Voeding en beweging

Het is verstandig om na de behandeling 1 tot 1,5 liter puur water te drinken (dus geen thee of limonade).

 

In de 7 dagen waarin je lichaam nog bezig is met het verwerken en schoonmaken kan er beter geen alcohol genuttigd worden. Dit om de lever niet tot last te zijn en om buikkrampen te voorkomen.

 

Het drinken van groene thee  word goed bij de vetverbranding is daarnaast ontgiften en reinigend. Voor een goed resultaat gebruikt u groene thee. Deze kunt u in de salon vinden. 

 

Voor het ideale proces is het verstandig om de eerste 3 dagen na de behandeling geen enkelvoudige koolhydraten te nuttigen zoals suikers, brood, pasta, aardappelen of frisdrank.

Het lichaam heeft een overlevingsmechanisme ingebouwd om energie in de vorm van vet op te slaan in tijden van nood.

Met het eten van een  pasta, wit brood, suiker of frisdrank, wordt in de alvleesklier het hormoon insuline geproduceerd dat een signaal aan het lichaam geeft om vet uit de bloedbaan te halen en op te slaan in de vetcellen.

 

Dit gebeurt dan ook met het vrijgekomen vet na de cavitatie behandeling, daarom is het belangrijk om na de behandeling te gaan sporten.

Het grootste deel van de vrijgekomen vetcellen wordt in de lever omgezet in glycogeen dat wordt gebruik als energie voor het lichaam.

Door binnen 48 uur na een behandeling goed te gaan sporten, zorg je ervoor dat het lichaam de energie kwijt kan.

Hoe meer je sport hoe meer energie je lichaam kwijt kan, waardoor er minder wordt opgeslagen in overige vetcellen.


Boost yourself

Geef jezelf een extra boost met de uniek afslank methode en tevens gezonde leefstijl op 100% plantaardige basis. Krijg verschillende ebooks met heerlijke en gezonde recepten

Klik op de knop, kies je pakket en start gelijk!