GARSHAN anti cellulite ritual

De Lakshmi Garshan lijn is speciaal ontwikkeld om de huid en onderliggend bind- en vetweefsels te stimuleren waardoor verklevingen verminderen en de huid egaler wordt.

 

Cellulite is een veel voorkomend probleem waar we graag iets aan willen doen. Het is belangrijk om te melden dat cellulite behandelingen stevige behandelingen zijn waarbij mogelijk blauwe en beurse plekken kunnen ontstaan. Naarmate er meer behandeling zijn gedaan zullen de verklevingen verminderen en zal ook de gevoeligheid van de behandeling afnemen. Ook zullen blauwen plekken minder lang aanwezig zijn. 

De behandeling

Garshan anti cellulite ritual is een behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Het Garshan anit cellulite ritual vermindert de sinaasappelhuid, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels goed stevig.

  • Bereid de huid voor op de behandeling met de Grashan Reinigingsgel
  • Stimuleer de huid met de Thalaso Scrub 
  • Voed en masseer de huid met de Garshan olie
  • Intensieve cupping massage
  • Sluit de behandeling af met een voedende en stimulerende Grashan body cream

 

60 minuten €74,- 

 

De producten

De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zijn speciaal ontworpen om de huid te verstevigen en cellulitis te verminderen met behulp van gepatenteerde ingrediënten zoals "Slendyl". De gebruikte Grashan producten zijn van Lakshmi, dat bekend staat om hun waardevolle en actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze producten zijn gecertificeerd met het ECO BIO label, wat garandeert dat de ingrediënten biologisch en duurzaam zijn.

 

 

Reinigingsgel/Douche gel: werkt stimulerend, verstevigd en drainerend. Bevast net als de cream pisum sativum extract. Bied een goede basis voor de olie en cream na het douchen. 500 ml 
Body cream: De crème beschermd de vaatwanden en verstevigd de huid. Bevat plantaardige pisum sativum eiwit extracten die de afbraak van collageen en elastine vertragen waardoor de tones en eiwitnetwerken worden verstevigd. 250 ml 

 

Oil non oil spray: bevat vetverbrandende en shaping phyto bio actieve ingrediënten. 125 ml 

Het beste resultaat

Voor het bestrijden van cellulitis is deze intensieve anti-cellulite behandeling ideaal. Om het beste resultaat te behalen, adviseer ik een kuur van 8 behandelingen, met sessies om de 7 tot 14 dagen, afhankelijk van de snelheid waarmee jouw huid herstelt. Na de kuur is het raadzaam om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Tijdens de intake onderzoeken we je eet- en leefpatroon, omdat deze vaak cellulite beïnvloeden. Door gewoonten aan te passen, kun je voorkomen dat cellulite terugkomt.

 

Naast professionele behandeling is goede huidverzorging thuis essentieel. De producten die in de praktijk worden gebruikt zijn een perfecte aanvulling hierop.