Cellulite behandeling.

Met de cavitatie behandeling verminder je plaatselijke vetophopingen en stimuleer je de huid lymfe en het bindweefsel waardoor je cellulite vermindert.

Minder cellulite d.m.v. Cavitatie en massage

De behandeling om je huid en bindweefsel te stimuleren waardoor je een mooi gladde en strakke huid terug krijgt.

 

Al eeuwen worden de lymfe en bindweefselmassages ingezet bij verschillende lichamelijke klachten. In de salon wordt gebruik gemaakt van een cavitatie apparaat met bovendien een massage functie. Door gebruik van het apparaat heb je een constante massage met het juiste pomp niveau voor de lymfe en de juiste kracht voor een effectieve bindweefsel massage die manueel niet te halen is.

 

Door deze twee massage te combineren met de cavitatie krijg je de meest effectieve behandeling die je bij cellulite kan bedenken.

 

Lymfe massage: stimuleer de lymfe waardoor afvalstoffen en vochtophopingen goed worden afgevoerd.

Cavitatie: maakt opgehoopte vetcellen los

bindweefselmassage: stimuleer het bindweefsel in de huid om ze weer een mooi strakke huid terug te krijg. Door het bindweefsel los te masseren verminder je pijnlijke verklevingen en deuken in de huid. 

 

Prijzen.

1 behandeling €65,-

4 behandelingen €225,- (1 behandeling per week)

Extra bij te bestellen:

- huid verbeterende en stimulerende pakking €15,- per behandeling
- collageen supplement €16,95 

 

Met kuur behandeling is het mogelijk om sneller achter elkaar een behandeling te doen door de cavitatie 1 keer in de week aan te houden en verder alleen te masseren.

Voor het samenstellen van een kuurbehandeling kan je contact opnemen via onderstaande knop.

Verbeter je huid ook van binnenuit

Na uitvoerige testen ben ik tot de conclusie gekomen dat je de huid ook kan verbeteren met voedingssupplementen. Bij het verminderen van cellulite zijn deze collageen tabletten de oplossing.

Elke dag een tablet verstevigt de huid aanzienlijk en vermindert de cellulite maar ook is hij natuurlijk super voor je rimpels!

de collageen tabletten zijn hier te koop voor €16,95

Uitsluitend lichaamseigen stoffen en geen toevoegingen voor optimaal resultaat.

De behandeling

 

Voor de behandeling word er eerst een vragenlijst met je medische achtergrond, wensen en mogelijkheden doorgenomen, daarna mag je plaats nemen op de behandelstoel om een comfortabele houden te zoeken.

 

Lymfemassage. we starten de behandeling met de lymfemassage, door middel van de pompende beweging komen de lymfe goed op gang waardoor afvalstoffen goed worden afgevoerd,

 

Cavitatie. Het zogenaamde cavitatie systeem werkt op basis van ultra-geluidsgolven die doordringen in de weefsels daar waar de vetcellen zich binden. Deze methode word al jaren in ziekenhuizen toegepast bij bepaalde behandelmethodes. 

Door de trillingen komen de vetcellen los en worden door ons eigen lichaam afgevoerd via het bloed en lymfesysteem, waarna het via de lever, de darmen en de urinewegen uit het lichaam word afgevoerd. De cavitatie kan op verschillende manieren worden toegepast, het kan per behandeling een andere aanpak vragen, zo zijn er panelen die 30 minuten geplaatst worden op het behandelgebied voor een intensieve behandeling of een behandeling met een speciale behandelkop die over de huid word bewogen om een groter gebied te behandelen.

 

Bindweefselmassage. De behandeling word afgesloten met een en bindweefselmassages, hierbij word het bindweefsel gestimuleerd en verklevingen losgemaakt waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en de cellulite verminderd.

 

Je lichaam heeft 7 dagen nodig om weer volledig tot rust te komen van de behandeling.

Dit betekend dat pas naar 7 dagen het optimale resultaat is bereikt. Het is dan ook belangrijk dat u het lichaam daar ook de tijd voor geeft en de lever niet tot last zal zijn. Het is dan ook belangrijk geen alcohol en veel suikers te nuttigen!

 

 

 

Voeding en beweging

Het is verstandig om na de behandeling 1 tot 1,5 liter lauw/warm water te drinken (dus geen thee of limonade).

 

In de 7 dagen waarin je lichaam nog bezig is met het verwerken en schoonmaken kan er beter geen alcohol genuttigd worden. Dit om de lever niet tot last te zijn en om buikkrampen te voorkomen.

 

Het drinken van groene thee  werkt goed bij de vetverbranding is daarnaast ontgiften en reinigend. Voor een goed resultaat gebruikt u groene thee. Deze kunt u in de salon kopen. 

 

Voor het ideale proces is het verstandig om de eerste 3 dagen na de behandeling geen enkelvoudige koolhydraten te nuttigen zoals suikers, brood, pasta, aardappelen of frisdrank.

Het lichaam heeft een overlevingsmechanisme ingebouwd om energie in de vorm van vet op te slaan in tijden van nood.

Met het eten van een  pasta, wit brood, suiker of frisdrank, wordt in de alvleesklier het hormoon insuline geproduceerd dat een signaal aan het lichaam geeft om vet uit de bloedbaan te halen en op te slaan in de vetcellen. Dit gebeurt dan ook met het vrijgekomen vet na de cavitatie behandeling.

 

Ga na de behandeling sporten voor het beste resultaat. Het grootste deel van de vrijgekomen vetcellen wordt in de lever omgezet in glycogeen dat wordt gebruik als energie voor het lichaam. Door binnen 48 uur na een behandeling goed te gaan sporten, zorg je ervoor dat het lichaam de energie kwijt kan.  Hoe meer je sport hoe meer energie je lichaam kwijt kan, waardoor er minder wordt opgeslagen in overige vetcellen.