Cellulite behandeling.

Met de cavitatie behandeling verminder je plaatselijke vetophopingen en stimuleer je de huid lymfe en het bindweefsel waardoor je cellulite vermindert.

Minder cellulite d.m.v. Cavitatie en massage

De behandeling om je huid en bindweefsel te stimuleren waardoor je een mooi gladde en strakke huid terug krijgt.

 

Al eeuwen worden de lymfe en bindweefselmassages ingezet bij verschillende lichamelijke klachten. In de salon wordt gebruik gemaakt van een cavitatie apparaat met bovendien een massage functie. Door gebruik van het apparaat heb je een constante massage met het juiste pomp niveau voor de lymfe en de juiste kracht voor een effectieve bindweefsel massage die manueel niet te halen is.

 

Door deze twee massage te combineren met de cavitatie krijg je de meest effectieve behandeling die je bij cellulite kan bedenken.

 

Lymfe massage: stimuleer de lymfe waardoor afvalstoffen en vochtophopingen goed worden afgevoerd.

Cavitatie: maakt opgehoopte vetcellen los

bindweefselmassage: stimuleer het bindweefsel in de huid om ze weer een mooi strakke huid terug te krijg. Door het bindweefsel los te masseren verminder je pijnlijke verklevingen en deuken in de huid. 

 

Prijzen.

1 behandeling €85,-

4 salon kuurbehandelingen incl. kuurpakket voor thuis €359,80

*(1 behandeling  per week in de salon)

Extra bij te bestellen:

huid verbeterende en stimulerende pakking €15,- per behandeling

 

Met kuur behandeling is het mogelijk om sneller achter elkaar een behandeling te doen  door de cavitatie 1 keer in de week aan te houden en verder alleen te masseren.

Voor het samenstellen van een kuurbehandeling kan je contact opnemen via onderstaande knop.

(in Vianen is het helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor  cavitatie behandelingen hiervoor zal  ik de vuurcupping aanbieden als alternatief) 

Thuis ritueel

ondersteun je behandeling door thuis dagelijks de huid te stimuleren en verzorgen met de Garshan lijn. Deze lijn in speciaal ontwikkeld voor de huid met cellulite met de kracht van de ayurveda. Daarnaast heeft lakshmi uitgebreid onderzoek gedaan en  eennieuw gepatenteerd werkstof SLENDYL®  toegevoegd aan deze lijn om zijn werking nog beter te maken. 

 

 

SLENDYL®, het gepatenteerde actieve ingrediënt in de nieuwe Garshanlijn verbetert de huidtextuur en -tint zichtbaar. De innovatieve synergetische combinatie van algenextracten en mineraal bronwater zorgt voor een gecombineerde werking die vetweefsel reguleert en de huidskleur en elasticiteit verbetert. Wetenschappelijk is bewezen dat het actieve ingrediënt in Lakshmi's Garshan-lijn, de ophoping van lipiden met 58% vermindert, waardoor de samenhang van vetcellen op verschillende niveaus wordt geblokkeerd. Als gevolg vermindert de vetopslagcapaciteit in het bindweefsel.

 

Deze producten zijn te bestellen via de lakshmi webshop https://www.lakshmiproducten.nl/ met bestelcode ' ybeauty ' 

 

KLIK OP DE FOTO'S HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE

 

De behandeling

 

Voor de behandeling word er eerst een vragenlijst met je medische achtergrond, wensen en mogelijkheden doorgenomen, daarna mag je plaats nemen op de behandelstoel om een comfortabele houden te zoeken.

 

Lymfemassage. we starten de behandeling met de lymfemassage, door middel van de pompende beweging komen de lymfe goed op gang waardoor afvalstoffen goed worden afgevoerd,

 

Cavitatie. Het zogenaamde cavitatie systeem werkt op basis van ultra-geluidsgolven die doordringen in de weefsels daar waar de vetcellen zich binden. Deze methode word al jaren in ziekenhuizen toegepast bij bepaalde behandelmethodes. 

Door de trillingen komen de vetcellen los en worden door ons eigen lichaam afgevoerd via het bloed en lymfesysteem, waarna het via de lever, de darmen en de urinewegen uit het lichaam word afgevoerd. De cavitatie kan op verschillende manieren worden toegepast, het kan per behandeling een andere aanpak vragen, zo zijn er panelen die 30 minuten geplaatst worden op het behandelgebied voor een intensieve behandeling of een behandeling met een speciale behandelkop die over de huid word bewogen om een groter gebied te behandelen.

 

Bindweefselmassage. De behandeling word afgesloten met een en bindweefselmassages, hierbij word het bindweefsel gestimuleerd en verklevingen losgemaakt waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en de cellulite verminderd.

 

Je lichaam heeft 7 dagen nodig om weer volledig tot rust te komen van de behandeling.

Dit betekend dat pas naar 7 dagen het optimale resultaat is bereikt. Het is dan ook belangrijk dat u het lichaam daar ook de tijd voor geeft en de lever niet tot last zal zijn. Het is dan ook belangrijk geen alcohol en veel suikers te nuttigen!

 

 

 

Voeding en beweging

Het is verstandig om na de behandeling 1 tot 1,5 liter lauw/warm water te drinken (dus geen thee of limonade).

 

In de 7 dagen waarin je lichaam nog bezig is met het verwerken en schoonmaken kan er beter geen alcohol genuttigd worden. Dit om de lever niet tot last te zijn en om buikkrampen te voorkomen.

 

Het drinken van groene thee  werkt goed bij de vetverbranding is daarnaast ontgiften en reinigend. Voor een goed resultaat gebruikt u groene thee. Deze kunt u in de salon kopen. 

 

Voor het ideale proces is het verstandig om de eerste 3 dagen na de behandeling geen enkelvoudige koolhydraten te nuttigen zoals suikers, brood, pasta, aardappelen of frisdrank.

Het lichaam heeft een overlevingsmechanisme ingebouwd om energie in de vorm van vet op te slaan in tijden van nood.

Met het eten van een  pasta, wit brood, suiker of frisdrank, wordt in de alvleesklier het hormoon insuline geproduceerd dat een signaal aan het lichaam geeft om vet uit de bloedbaan te halen en op te slaan in de vetcellen. Dit gebeurt dan ook met het vrijgekomen vet na de cavitatie behandeling.

 

Ga na de behandeling sporten voor het beste resultaat. Het grootste deel van de vrijgekomen vetcellen wordt in de lever omgezet in glycogeen dat wordt gebruik als energie voor het lichaam. Door binnen 48 uur na een behandeling goed te gaan sporten, zorg je ervoor dat het lichaam de energie kwijt kan.  Hoe meer je sport hoe meer energie je lichaam kwijt kan, waardoor er minder wordt opgeslagen in overige vetcellen.