· 

Detox therapie

Bij het wisselen van de seizoenen is je huid vaak van slag door verschillende oorzaken zoals voeding, zon, zweet, zonnebrand, koud weer, verwarming en luchtvervuiling maar ook stress zie je terug in je huid.

Het gevolg is een verandering in de huidbarrière die onze huid moet beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Tekenen van deze veranderingen zijn vroegtijdige veroudering, overgevoeligheid, kleine puistjes of ontstekingen, verhoogde uitdroging en een dof en grijs gelaat.

 

Werking van de City Detox:

Versterkt de  beschermende  werking van de huid door de oppervlakte cellen te verdichten en te fungeren als afscherming tegen  vervuilende stoffen, blauw licht en UV-stralen.

Daarnaast bestrijdt hij oxidatie in de cellen en ontgift de huid waardoor de huid zijn optimale functie terug krijgt. 

 

Actieve werkstoffen:

Het city detox ritueel bevat een rijk complex van actieve plantaardige ingrediënten waaronder Spirulina, Dandelion, Burdock  en  Artichoke.

Deze ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht, beschermen de huid en brengen de heldere teint weer terug terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

Lakshmi detox therapie

Reinig, stimuleer en verzorging tot in de huidcellen.

Ontdek de nieuwe gua sha of cupping massage en ontspan tijdens het masker.

Dit is geen gewonnen behandeling maar een therapie voor je huid die een compleet nieuwe ervaring geven waar je nog lang plezier van zal hebben

 

 

De behandeling stap voor stap

Reiniging: (ook voor de thuis kuur)

Reinig de huid met de intensieve Cleansing mous en peeling in een. Door de antioxidanten en  enzymen van passiebloem en mango wordt de huid diep gereinigd en te gelijkertijd beschermd tegen schadelijke stoffen.

 

Peeling:

Met de biologische AHA fruitzuur en glycolzuur peeling worden doden huidcellen verwijderd, talg productie gereguleerd, pigment vlekken vermindert en de celdeling gestimuleerd. Deze peeling maak de huid gelijk transparanter, lichter en soepeler. Deze peeling kan op elke huid. (na deze peeling heb je GEEN last van uitslag, roodheid, schaal gevoel of vervelling!)

 

PH neutraliseren: (ook voor de thuis kuur)

De 2 fase toner geeft de huid weer een fris gevoel en bevalt daarnaast en complex met antioxiderede eigenschappen die de huid voed en beschermd tegen invloeden van binnen en buiten af.

   

Massage:  (mogelijk om extra bij te bestellen voor thuis)

Stimuleer de huid tijden een Gua Sha detox massage met speciaal geslepen jade steen of kies voor detox cupping massage. Deze technieken werkt stimulerend op de lymfe, het bindweefsel en de bloedvaten in de huid, waardoor de huid wordt geactiveerd en rimpels vervagen.

 

Masker:

Het masker wordt aangepast aan de behoefte van de huid.

 

Hyaluronzuur Booster:  (ook voor de thuis kuur)

Met dit shot van hyaluronzuur worden de huidcellen gevoed en krijgen  hun stevige vorm terug daarnaast krijgt de huid weer een mooie teint en is beter beschermt tegen milieuschaden.

 

Verzorging:  (ook voor de thuis kuur)

Sluit het ritueel af met een fantastische biomimetische crème met arganolie en sheaboter die de huid diep voedt. Het antioxidant complex vormt een schild die de huid van buit af beschermd. De aminozuren geven de bescherming in de diepere lagen van de huid voor een ultieme bescherming en verzorging. 

City detox thuis kuur

Stap 1:

Cleansing and exfoliation - Cleansing Mousse Smog Free

 

Een prachtige enzymatische reinigende en exfoliërende mousse; bevat mango en passiebloem enzymen de speciale antioxidant biosurfactants elimineren verontreinigende stoffen, make-up en talg en beschermen de huid tegen schadelijke stoffen. Deze mousse laat de huid zijdezacht achter.

Inhoud 100 ml 

Stap 2:

Toning - Oxygen Brume

 

Deze twee-fasen toner hydrateert de huid en verfrist hem na het reinigen. Bevat half water en half olie. Elke fase is verrijkt met actieve ingrediënten die diep in de huid worden opgenomen. Een complex met antioxiderende eigenschappen dat de schade veroorzaakt door vervuiling bestrijdt.

Inhoud 100 ml 

Stap 3:

Rebalancing - Essence Antismog Oxidantin

Heeft een lichte textuur die snel doordringt tot in de diepste lagen van de huid.

De formule, met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en een antioxidantencomplex, verhoogt de stevigheid van de huid, zorgt voor een uniforme teint en werkt als een schild, waardoor de huid zich beter beschermd tegen milieuschade.

 

Inhoud 15 ml 

Stap 4:

Finissage - Environment Skin Protection 

 

Een fantastische biomimetische crème met arganolie en sheaboter die de huid diep voedt.

Hyaluronzuur, Genencare® Osms Pro en een complex van antioxidant-actieve ingrediënten zoals extracten van Spirulina, Mariadistel, Paardebloem, Klis en Artisjok fungeren als een schild en versterken de afweer van de huid tegen milieuschade (blootstelling aan zonnestralen, rook en lucht vervuiling), terwijl aminozuren op een dieper niveau beschermen, met een actie om radicalen af te weren.

 

Inhoud 50 ml 

Detox kuur

Inhoud van de box:

  • Cleansing and exfoliation - Cleansing Mousse Smog Free 100 ml
  • Toning lotion - Oxygen Brume 100 ml
  • Rebalancing serum - Essence Antismog Oxidantin 15 ml
  • Anti oxidant cream - Environment Skin Protection  50 ml


€149,50 (gratis verzenden of ophalen)

 

 

€ 149,50

Reactie schrijven

Commentaren: 0