De schoonheidsspecialiste


Internationale beauty therapist en visagiste 

Ylona Jonkers.

 

ondernemer sinds 2011 in Vianen en vanaf 2016 ook actief in Zoetermeer.

 

Specialisaties

Acné

definitief ontharen

cellulite behandelingen

mannen behandelingen

donkere huid

fruitzuur peelings/chemische peelings

 

werkwijze

Op een natuurlijke wijze

ayurvedische wijze

Chinese wijze

Huid verbeterend.

 

 Visie

Als kind was ik al aan het testen met zalfjes en crème, alles ging door elkaar en had voor mijzelf een heel verzorgingsritueel wat overigens niet slim was aangezien ik na een aantal jaar het inzicht kreeg dat vaseline, uiercrème en Labello behoorlijk slecht waren voor mijn huid waardoor ik er ook echt van moest afkicken. Inmiddels ben ik wat ouder en ook zeker wijzer maar de fascinatie voor de magie en van crème, olie en geurtjes heeft me nooit losgelaten. 

 

Al heel jong wist ik dat ik met mensen zou gaan werken, ik vind het leuk om iemand in de watten te leggen en hem of haar het gevoel te geven dat hij of zij het verdient om van het leven te genieten. Ik ben er van overtuigt dat wanneer je ontspannen bent je veel minder lichamelijke, geestelijke maar ook medische klachten hebt. 

Mijn werk is mijn passie. Hoe mooi is het om iemand in je salon te mogen ontvangen, diegenen in de watten te leggen met je favoriete producten (die overigens ook goed en gezond voor je zijn), iemand volledig laten ontspannen en het gevoel te kunnen geven dat iemand speciaal is en het verdient heeft om even in mijn stoel bij te mogen komen.

Zelf krijg ik ook veel positieve energie van mijn werk, de afwisseling is leuk maar het doel blijft het zelfde. Mensen gelukkig maken en zich blij laten voel met zichzelf.

Wanneer iemand voldaan de deur uitstapt, een goede middag wenst op de fiets of in de auto het drukke leven weer instapt dan weet ik dat deze persoon de stress van het westerse leven voor een stukje bij mij in de salon heeft laten liggen, en die krijgen ze niet meer terug. Heerlijk gevoel toch!

 

Inmiddels ben ik mij aan het verdiepen in de Chinese geneeskunde om zo nog meer problemen op te lossen, nog meer een te worden je met lichaam en op een natuurlijke wijze lekker in je vel te zitten zonder vervelende kwaaltjes.

De schoonheidssalon


Schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer is niet een gewone schoonheidssalon. 

 

De opleiding tot schoonheidsspecialiste en internationaal Cidesco beauty therapist heb ik gevolgd aan het Thomas instituut in Utrecht. Naast de standaard basis diploma's heb ik mijn kennis en vaardigheden vergroot met diploma's en specialisaties zoals acné, ontharen, camouflage ect. Ook wordt er gekeken naar de kwaliteit van producten en apparaten. Deze moeten dan ook aan strenge eisen voldoen en beschikken over de hoogwaardige  keurmerken.

 

Daarnaast ben ik op dit moment mijn kennis aan het verbreden in de Traditionele Chinese geneeswijze, deze studie volg ik met veel plezier bij Academie BoYi. Deze nieuwe wijze van behandelen zal ik dan ook in de toekomst gaan toevoegen aan de salon. Op dit moment is het al mogelijk om kennis te maken met de Tuina ontspanning of hoofdpijn massage en ben ik gretig op zoek naar modellen die graag hun tong en pols willen tonen zodat ik deze kan gaan leren analyseren.

 

Bij schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer is standaard en prima niet voldoende. Ik geef u dan ook graag het vertrouwen in de producten en diensten waar ik zelf voor 100% achter kan staan. Bij Y. Beauty Vianen - Zoetermeer bent u er zeker van dat u in goede handen bent.

 

Mannen salon


Mannen gaan ook steeds meer naar de salon. Schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer heet u dan ook van harte welkom. Van harsen tot een ontspannen massages of behandelingen voor het gezicht, het is allemaal mogelijk.

Y. Beauty Vianen - Zoetermeer heeft zich gespecialiseerd in de behandeling voor de man, u bent hier dan ook aan het juiste adres.

Diploma's en certificaten 


Diploma's

Schoonheidsspecialiste niveau 3

schoonheidsspecialiste niveau 4

specialisaties niveau 4 - Medische camouflage - Acné 

Cidesco internationaal Beauty therapist.

Visagiste 

Nagelstyling

Tuina masseur

 

In opleiding:

TCM (traditionele Chinese geneeskunde) therapeut 

Tuina therapeut en Chinese Acupunctuur 

 

Certificaten:

onderwijskunde

psychologie

Kleur en style advies

Speciale behandelingen 

Kappers - knippen - kleuren

Master in skin rejuvenation (fruitzuur behandelingen)

IPL definitief ontharen met het MED i-light apparaat

Klakschaal masseur

 

Keurmerken


FDA Keurmerk

Naast de standaard keurmerken zijn de apparaten van Y. Beauty Vianen -  Zoetermeer ook FDA gekeurd.

De Food and Drug Administration (FDA) is in de VS van Amerika een agentschap van de federale overheid dat de kwaliteit en veiligheid van de voedsel, toevoegingen daaraan en medicijnen bewaakt, maar ook de behandeling van bloed, medische producten, toestellen met elektomagnetische stralingen en cosmetica controleert. De FDS dwingt de naleving van gedeeltes van de Public Health Service Act af. 

NaTrue label

NaTrue is het nieuwe, internationale label voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Dit label is ontwikkeld door een groep toonaangevende producenten van natuurlijke cosmetica. De organisatie van NaTrue en  wil de integriteit van echte natuurlijke producten waarborgen door de hoogste normen voor natuurlijke en biologische producten en ingrediënten vast te stellen.

 

ICEA keurmerk

De producten van Eco Bio Cosmetics wordt gekenmerkt door het gebruik van grondstoffen uit de biologische landbouw of wilde oogst en de afwezigheid van aanstootgevende materialen in de producten uit de ecologisch oogpunt, zowel in het product zelf als in de verpakking. Het ontbreken van plantaardige grondstoffen beschouwd als "at risk", dwz allergenen, irriterende stoffen of met een bewijs van waarschijnlijke schade aan de gezondheid van de mens, het verminderen van de milieubelasting als gevolg van overbodig verpakkingsmateriaal (afzonderlijke verpakkingen) of niet-recycleerbare (zijn verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen, recycleerbare materialen te bevorderen of aangesloten op een navulbaar systeem)

De criteria die ons geleid in de keuze van bestanddelen toegestaan zijn:

lage toxiciteit en geen bijwerkingen op de mens,lage milieubelasting,dermocompatibility

Proefdier vrij

Sinds 2013 is het in Europa verboden om op dieren te testen.  Alle producten die gebruikt worden in de salon hebben dit specifieke keurmerk. Ook de producten uit Amerika zijn gecertificeerd met dit label. Alle producten die in de salon gebruik worden geven ook met specifiek trots aan dat hun product dierproef vrij is.

Vegan OK

Het bedrijf dat besluit om zijn veganistische diensten en producten zelf aan te geven via de VEGANOK-norm, doet dit in overeenstemming met de Europese regelgeving UNI EN ISO 14021, type II milieu-etikettering, uitgevoerd zonder onafhankelijke verificatie door derden, door fabrikanten, importeurs, distributeurs , detailhandelaars, certificeringen, onverminderd de autonomie van het VEGANOK-team om onafhankelijke steekproeven uit te voeren op de producten en procedures van het bedrijf. Deze verordening vervangt niet of beoogt in te grijpen in de huidige wetgeving, maar beoogt een verdere specifieke verwijzing op te zetten naar het ethische / milieuaspect waar VEGANOK bij betrokken is. Daarom moeten de huidige wetten worden toegepast op elk aspect of gebied van toepassing, zonder enige uitsluiting. De etikettering van het product moet voldoen aan de vereisten zoals beschreven in de huidige wet- en regelgeving. De ethische voorschriften van VEGANOK zullen worden beschouwd als richtlijnen die voortdurend evolueren, onderhevig zijn aan verbeteringen en altijd beschikbaar zijn voor openbare raadpleging op www.veganok.com