Mannen salon, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialiste, 

Alleen het beste voor U

De schoonheidsspecialiste


Internationale beauty therapist en visagiste 

Ylona Jonkers.

 

ondernemer sinds 2011 in Vianen en vanaf 2016 ook actief in Zoetermeer.

 

Specialisaties

Acné

definitief ontharen

afslanken

mannen behandelingen

donkere huid

fruitzuur peelings

 

werkwijze

Op natuurlijke en ayurvedische wijze en huid verbeterend.

 

 Visie

Als kind was ik al aan het testen met zalfjes en crème, alles ging door elkaar en had voor mijzelf een heel verzorgingsritueel wat overigens niet slim was aangezien ik na een aantal jaar het inzicht kreeg dat vaseline, uiercrème en Labello behoorlijk finest waren voor mijn huid waardoor ik er ook echt van moest afkicken haha. Inmiddels ben ik wat ouder en ook zeker wijzer maar de fascinatie van de magie van crème, olie en geurtjes heeft me nooit losgelaten. 

 

Al heel jong wist ik dat ik met mensen zou gaan werken, ik vind het leuk om iemand in de watten te leggen en hem of haar het gevoel te geven dat hij of zij het verdient om van het leven te genieten. Ik ben er van overtuigt dat wanneer je ontspannen bent je veel minder lichamelijke, geestelijke maar ook medische klachten hebt. 

Mijn werk is mijn passie, mijn hobby, mijn liefde en mijn leven. Hoe mooi is het om iemand in je salon te mogen ontvangen, diegenen in de watten te leggen met je favoriete producten (die overigens ook goed en gezond voor je zijn), iemand volledig laten ontspannen en het gevoel te kunnen geven dat iemand speciaal is en het verdient heeft om even in mijn stoel bij te mogen komen.

Zelf krijg ik ook veel positieve energie van mijn werk, de afwisseling is leuk maar het doel blijft het zelfde. Mensen gelukkig maken en zich blij laten voel met zichzelf.

Wanneer iemand voldaan de deur uitstapt, een goede middag wenst op de fiets of in de auto het drukke leven weer instapt dan weet ik dat deze persoon de stress van het westerse leven voor een stukje bij mij in de salon heeft laten liggen, en die krijgen ze niet meer terug. Heerlijk gevoel toch!

De schoonhiedssalon


Schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer is niet een gewone schoonheidssalon. 

 

De opleiding tot schoonheidsspecialiste en internationaal Cidesco beautytherapist heb ik gevolgd aan het Thomas instituut in Utrecht. Naast de standaard basis diploma's heb ik mijn kennis en vaardigheden vergroot met diploma's en specialisaties zoals acné, ontharen, camouflage ect. Ook wordt er gekeken naar de kwaliteit van producten en apparaten. Deze moeten dan ook aan strenge eisen voldoen en beschikken over de hoogwaardige  keurmerken zoals het bio eco label.

Bij schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer is standaard en prima niet voldoende. Ik geef u dan ook graag het vertrouwen in de producten en diensten waar ik zelf voor 100% achter kan staan. Bij Y. Beauty Vianen - Zoetermeer bent u er zeker van dat u in goede handen bent.

 

Mannen salon


Mannen gaan ook steeds meer naar de salon. Schoonheidssalon Y. Beauty Vianen - Zoetermeer heet u dan ook van harte welkom. Van harsen tot een ontspannen massages of behandelingen, het is allemaal mogelijk.

Y. Beauty Vianen - Zoetermeer heeft zich gespecialiseerd in de behandeling voor de man, u bent hier dan ook aan het juiste adres.

Diploma's en certificaten 


Diploma's

Schoonheidsspecialiste niveau 3

schoonheidsspecialiste niveau 4

specialisaties niveau 4 - Medische camouflage - Acné 

Cidesco internationaal Beauty therapist.

Visagiste 

Nagelstyling

 

Certificaten:

onderwijskunde

psychologie

Kleur en style advies

Speciale behandelingen 

Kappers - knippen - kleuren

KeurmerkenFDA Keurmerk:

Naast de standaard keurmerken zijn de apparaten van Y. Beauty Vianen ook FDA gekeurd.

De Food an Drug Administration (FDA) is in de VS van Amerika een agentschap van de federale overheid dat de kwaliteit en veiligheid van de voedsel, toevoegingen daaraan en medicijnen bewaakt, maar ook de behandeling van bloed, medische producten, toestellen met elektomagnetische stralingen en cosmetica controleert. De FDS dwingt de naleving van gedeeltes van de Public Health Service Act af.

 

NaTrue Label:

NaTrue is het nieuwe, internationale label voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Dit label is ontwikkeld door een groep toonaangevende producenten van natuurlijke cosmetica. De organisatie van NaTrue wil de integriteit van echte natuurlijke producten waarborgen door de hoogste normen voor natuurlijke en biologische producten en ingrediënten vast te stellen.

 

ICEA keurmerk:

De producten van Eco Bio Cosmetics wordt gekenmerkt door het gebruik van grondstoffen uit de biologische landbouw of wilde oogst en de afwezigheid van aanstootgevende materialen in de producten uit de ecologisch oogpunt, zowel in het product zelf als in de verpakking. Het ontbreken van plantaardige grondstoffen beschouwd als "at risk", dwz allergenen, irriterende stoffen of met een bewijs van waarschijnlijke schade aan de gezondheid van de mens, het verminderen van de milieubelasting als gevolg van overbodig verpakkingsmateriaal (afzonderlijke verpakkingen) of niet-recycleerbare (zijn verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen, recycleerbare materialen te bevorderen of aangesloten op een navulbaar systeem)

De criteria die ons geleid in de keuze van bestanddelen toegestaan zijn:

lage toxiciteit en geen bijwerkingen op de mens,lage milieubelasting,dermocompatibility


Waarom geen ANBOS lid. 

Y.Beauty Vianen Zoetermeer is niet lid van de ANBOS (bond voor de schoonheidsspecialisten). Na uitgebreid onderzoek heb ik besloten mij niet bij deze bond aan te stuit. Wanneer u voor behandelingen komt die vergoed worden door de verzekeraar is het wel degelijk van belang dat een salon is aangesloten bij de ANBOS echter gaan de kosten van de behandeling hierdoor omhoog daarnaast krijgt u vaak niet voeldoende behandeling vergoed en zit u altijd aan een eigen bijdragen vast. Verder blijkt ook dat veel behandeling niet vergoed worden omdat u aandoen niet ernstig genoeg is om in aanmerking te komen.

Ook voor mijn eigen bijscholingen heb ik een alternatief. De producten waar ik mee werk bieden mij meer oprechten informatie waar ik meer mee kan in mijn werk aangezien zij niet in samenspan met de overheid werken (waar u al snel door in de maling genomen word) ook voor de behandeling met de IPL en cavitatie krijg ik bijscholingen van de leverancier. Zij hebben hun eigen opleidingscentrum en bieden mij meer informatie dan de ANBOS.


Hierdoor kunt u voor een betere kwaliteit en een leuke prijs terecht bij Your Beauty.

 

Daarnaast bied de ANBOS geen zekerheid aan de klant dat u daadwerkelijke in een professionele salon komt die up to date is met de kennis en manier van werken. Ook zeg dit niks over de producten.