Hoe overleef jij de winter?

Je weestand gaat weer omlaag, alle kwaaltjes komen weer omhoog, ook de stress word ons weer de baas. Hoe gaan we dit doen!?!?

Op een dag als vandaag is het niet altijd meer vanzelfsprekend dat we alle voedingsstoffen binnen krijgen. We eten ongemerkt hapklaren maaltijden en vergeten onze echte verse groeten en fruit. Ook hebben we veel meer stress dan vroeger en dat vraag behoorlijk wat energie van ons. Door de stress en slechte voeding gaat ons immuunsysteem achteruit, de weersomstandigheden veranderen met de dag en ons lichaam raakt uit balans. Het moment waarop een virus, bacterie en schimmel heerlijke kan gaan toeslaan. Ons lichaam is immers te druk met het overeind houden en door gaan (want de werkelijke definitie van rust kennen wij allang niet meer). We worden ziek, vaak eerst één iemand en al snel is de rest van het gezin aan de beurt. Zelfs als je het al achter de  rug heb wil je nog wel eens voor de tweede keer ziek worden. Zo zag je de griep epidemie van eind vorig jaar en begin dit jaar eruit. Zelfs een longontsteking kwam om de hoek kijken en dit leek maar niet over te gaan.

Om te voorkomen dat we dit jaar weer een uitbraak krijgen van griep, longontstekingen, infecties en noem het maar op, is het belangrijk je lichaam goed gezond te houden.
Maar hoe doe je dat?
- Eet elke dag iets van vers fruit en/of verse groenten hoe meer hoe beter. Vers is het wanneer je product ook daadwerkelijk de tijd heeft gehad om te rijpen en niet een aantal dagen ligt te wachten tot het verkocht kan worden. Neem  dus seizoensgebonden producten die in Nederland worden geteeld.
Haal elke dag even frissenlucht van buiten. De airco is niks maar vergis je niet in de verwarming. Een beetje frissenlucht op zijn tijd kan alleen maar goed doen.

- Probeer elke dag een half uur intensief te bewegen. (Dit is naast je dagelijkse bezigheden)

- Ik heb wel eens gelezen dat je een dag in 3 stappen moet verdelen. En eigenlijk is het meer als waar maar ó zo lastig. 8 uur werk, 8 uur slaap en 8 uur rust. Rust is vrijetijd waarin je iets doet voor jezelf, iets waar je je goed bij voelt en lekker van in je vel gaat zitten.

- Naast deze stappen kan je als extra boost voedingssupplementen gebruiken. Neem bijvoorbeeld visolie of krill olie (betere kwaliteit dan visolie) voor je omega vetzuren en vitamine c voor je weerstand. Maar let op wat je koop want niet alle merken (en dan bedoel ik niet de huismerken) zijn van juiste kwaliteit. Vergeet niet dat productie van een voedingssupplement geld kost en dat kwaliteit vaak wat duurder is, maar duren merken zijn vaak veel geld kwijt aan reclame, dit gaat helaas ten kosten van de ingrediënten.

Hieronder heb ik twee vitamine complexen staan die een goede aanvulling zijn voor uw dagelijkse voeding. Zij bieden net dat beetje extra waardoor u ook straks in de herfst en winter er weer goed tegenaan kunt. vergeet niet dat je lichaam altijd moet opbouwen voor je er echt wat mee kan. Zo heeft je lichaam 12 weken nodig om aan een nieuwe leefstijl te wennen. Hoe sneller je begint hoe meer plezier je er straks van heb.
 
 
 
Protection SUPP 60 tab
Onze huid wordt continue blootgesteld aan schadelijke invloeden als UV-licht, stress, slechte voeding, roken en uitlaatgassen. Hierbij ontstaan vrije radicalen in lichaam en huid, die de cel-processen verstoren en zo degeneratie veroorzaken, ook de weerstand gaat hierdoor achteruit. 
Deze vrije radicalen kunnen geremd worden met antioxidanten. Antioxidanten vertragen het verouderingsproces.
Kenmerken Protection SUPP

 • Hoogwaardig complex van verschillende vitaminen, kruidenextracten en aminozuren die allemaal een antioxidant functie hebben
 • Antioxidanten beschermen de cellen tegen overmaat aan vrije radicalen
 • Gaat huidveroudering tegen
 • 100% natuurlijk
 • Geschikt voor vegetariërs en diabetici


Inner Power SUPP 60 tab of 120 tab
Voor uw dagelijkse aanvulling op uw voeding zijn vitaminen, mineralen en spoorelementen nodig. Zij dragen bij aan een gezonde en stralende huid en een vitaal lichaam. Dit doen zij door:

 • Aanmaak van nieuwe cellen en collageen
 • Bescherming van de huid tegen veroudering
 • Stimulatie van ons natuurlijk afweermechanisme

Kenmerken InnerPower SUPP

 • Complex van natuurlijke voedingsextracten van orthomoleculaire aard
 • Vitaminen, mineralen, kruidenextracten en spoorelementen
 • Aminozuren en bioactieve stoffen
 • Bouwen aan een goede basis
 • 100% natuurlijk
 • Geschikt voor vegetariërs en diabetici

Voor 60 tabletten klik dan hier
Voor 120 tabletten klik dan hier


Of kijk voor nog meer andere voedingssupplementen: