· 

Koper peptiden kuur

Koper peptiden hebben een indrukwekkende medische geschiedenis. Het zijn bewezen genezers van wonden, ze kunnen je haar laten groeien en worden nu ook gebruikt voor het verbeteren van de huidconditie.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat koper peptiden beschadigd collageen en elastine verwijderen in zowel de huid als in littekens zo zorgt hij voor een optimaal herstel van de huid. koper peptiden helpen ook weer bij de opbouw van de huid door de productie van glycosaminoglycaan te stimuleren, dit is een bestanddeel van onze collageen weefsels en dus belangrijk voor de stevigheid en structuur van onze huid.

Daarnaast is koper peptiden een zeer goede ontstekingsremmer

"Wist je dat Koper

een stof is die van nature

in ons weefsel voorkomt."


Koper peptiden in de salon:

Ter ondersteuning van de Skin Boost advanced rituelen wordt deze kuur aangeraden om zo ook thuis de behandeling goed voor te zetten. In de salon bereid ik de huid voor op een diep en intens herstel door het gebruik van een cocktail aan fruitzuren. De huid is nu bereid om te herstellen en om werkstoffen diep in huid op te nemen. Met de koper peptiden werk je nog intenser in de huid voor een optimaal herstel. of het nu gaat om het verminderen van pigmenten, rimpels, verslapping of acné.

Vitamine A-kuur (lift kuur)

🍓Koper heeft de sleutel bij de vorming van elastine, collageen en huid eigen hyaluronzuur en is ontstekingsremmend. 

 

🍓Met de toevoeging van Vitamine A (Retinol) wordt de huid extra gestimuleerd door het optimaliseren van de deling en de elasticiteit van de huid, hierdoor wordt de huid strakker en gladder.

 

🍓Met de extra toegevoegde "lifting peptiden" krijg je zichtbaar strakkere gezichtscontouren

 

🍓Een cocktail van hyaluronzuur voorziet de huid van vocht, geeft de huid een voller gevoel en helpt bij het zichtbaar verjongen van de huid van binnenuit.

Vitamine C-kuur (acné/pigment kuur)

🍋Koper heeft de sleutel bij de vorming van elastine, collageen en huid eigen hyaluronzuur en is ontstekingsremmend. 

 

🍋Met de toevoeging van Vitamine C worden de pigmentvlekken aangepakt. Vitamine C is een antioxidant die blekend werkt op de pigmentverstoringen en vlekken in de huid, hij egaliseert de teint en stimuleert de productie van nieuwe huidcellen.

 

🍋Extract uit larikszwam verfijnt de poriën zichtbaar, deze kuur is dan ook zeer geschikt voor een vette huid.

 

🍋Een cocktail van hyaluronzuur voorziet de huid van vocht, geeft de huid een voller gevoel en helpt bij het zichtbaar verjongen van de huid van binnenuit.

 

"Koper peptiden met

Vitamine A of 

Vitamine C €61,-


Hoe te gebruiken

De twee peptiden kuren worden aangeboden als kuur tijdens de behandeling of om zelf thuis de huid te stimuleren.

Voor optimaal resultaat gebruik je de reiniger, peeling, dag en nacht verzorging van de Inspira MED lijn. Na de kuur kan je overstappen op het serum dat bij je huid past om zo het resultaat lang vast te huiden.

 

Wil je graag kennis maken met deze kuur of weet je niet goed welke kuur het best bij jou huid past, vraag er dan gerust na in de salon.

 

Koper peptiden met Vitamine A of C €61,-

 

 

Skin Boost advanced rituelen

Wil je meer weten over de behandelingen in de salon klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0