Schoonheidssalon in Vianen.

Huidverzorging

Laat je huid stralen met onze facials, scrubs, maskers en specials. Onze huidbehandelingen reinigen, peelen en verzorgen met de kracht van de natuur en de kennis van de Ayurveda. Klik Hier

Massage

Herstel van een zware week, verminder stress of pak oude blessures aan met ons aanbod van intensieve en ontspannende massages. We bieden verschillende massagestijlen aan om in te kunnen spelen op jouw specifieke wensen. Klik Hier

Lichaamsverzorging

Detox, ontstress en verwen jezelf met onze scrubs, body pakkingen, zachte massage en verzorgende behandelingen. We gebruiken de beste essentiële oliën om een unieke behandeling samen te stellen die je hele lichaam een oppepper zal geven.

Klik Hier


Extra informatie

Y. Beauty Vianen is een salon die er is voor u.

Tijdens de behandeling bent u dan ook de enige waar alle aandacht naar uit gaat, wat tevens betekent dat er tijdens de behandeling geen telefoon wordt aangenomen.

Door het contactformulier op de site in te vullen kan ik u op de snelste manier te woord staan.

 

Houd er rekening mee dat Vianen een druk bezette salon is, plan daarom uw afspraak ver vooruit om teleurstelling te voorkomen.

 

Y. Beauty Vianen staat voor eerlijkheid en oprechtheid, niks moet, alles mag en voor alles is een oplossing. Kom gerust eens langs om kennis te maken met schoonheidssalon Y. Beauty Vianen. Bij alle behandelingen wordt u professioneel geholpen door iemand die hiervoor is opgeleid en getraind.