· 

Winter ritueel

Als ik denk aan de winter dan denk ik aan meters sneeuw en koude wolkjes wanneer je adem haalt maar ook aan extra warme chocolade melk of kaneelthee om je op te warmen.

Zelf denk je misschien meer aan een koude periode waarin je het niet warm krijgt, weinig energie heb en je weerstand te laag is met als gevolg een lang aanhoudende verkoudheid. Het winter ritueel is een samengesteld  ritueel voor de rug. Zo krijg je een heerlijke eucalyptus scrub om mee te beginnen en geniet je van een combinatie massage van Tuina technieken en hotstone massage.

Winter ritueel

Behandeling voor de rug.

 

❄Geniet van een heerlijke zeezout scrub met eucalyptus olie die je verkoudheid zal aanpakken, je huid goed schoon maakt en die je nog dagen lang een heerlijk zachte en verzorgde huid geeft.

 

❄Ontdek de openende tuina technieken die helpen bij de opbouw van je weerstand en geniet van de ontspannen technieken om helemaal tot rust te komen.

 

❄Maak dit ritueel compleet met een massage van warmen stenen en een steen oplegging en voel hoe de warmte van de vulkanische stenen door dringt tot diep in de spieren waardoor je het nog dagen warm zal hebben.

 

45 minuten

€45,- 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0