Massage therapie


 

Chinese Tuina massage  therapie

Ontdek de Chinese massage kunst, met zijn typerende massage technieken  werk je op de meridianen  over het hele lichaam. Laat je geest ontspannen en masseer alle spieren los met deze betoverende massage uit China.

  

Meer informatie

 

 

Ontspanningsmassage


 

Ontspanningsmassage.

Laat je gewenste spieren helemaal los masseren terwijl je geniet van de rustgevende muziek en de aromatische geuren van de oliën.

Rug, nek & schouders.  Gezicht, nek & schouders.  Achterkant van de benen. Voorkant van de benen.   Armen en handen.

 

 45 minuten €45,-

 60 minuten €60,-

 

 

 

Hotstone massage.

De lavastenen afgekoeld en geslepen in de riviertjes onder aan de vulkaan met de warmte van de hete lava nog in zijn kern zal tot diep in je spieren de warmte verspreiden.  Voor gespannen spieren, een koud lichaam of voor even echte ontspannen is de hotstone massage zeer geschikt.

 

45 minuten € 55,-

60 minuten  € 70,-

 

 

 

Hoofdhuid en oormassage.

Er zit meer spanning in je hoofd dan u denkt. Kom tijdens deze massage echt tot rust en laat je hoofd weer helemaal leeg masseren

 

20 minuten €25,-

 30 minuten €35,-

45 minuten €45,-

 

Penseel massage.

Met de speciale penselen wordt het zenuwstelsel geprikkeld. hierdoor raak je ontspannen op een manier die  je wellicht nog niet kent.

Deze massage word uitgevoerd zonder olie en is voor zowel het gezicht als de rug geschikt

 

20 minuten €25,-

 30 minuten €35,-

45 minuten €45,-

Rituelen


 Hammam Ritueel:

Laat je lichaam reinigen, verwennen en verzorgen. Open de behandeling met heerlijk warme doeken waarna de huid klaar is voor de reiniging met de volle schuim van de olijf zeep en laat je rug masseren met deze heerlijke zeep. Maak de behandeling compleet met een reinigende mineraal pakking. De huid voelt weer jong, fris en soepel aan. 

(zeer geschikt voor zeer gevoelige en/of drogen/eczeem huid.)

 

Rug, nek & schouders 40 minuten

€50,-

 

Rug, nek, schouders & achterkant benen 75 minuten

€80,-

 

Reinigend ritueel:

Ook de huid van je lichaam kan soms wat onzuiver zijn. Met namen de schouders en de nek zijn plekken waar we nog vaak ontstekingen kunnen vinden helaas kunnen we er zelf niet altijd even makkelijk bij. met deze behandeling maken we de huid weer helemaal schoon. Tot slot krijgt je nog een heerlijk mineraalrijke pakking om de huid te kalmeren en verzorgen.

45 minuten €65,-

 Tibetaans ritueel: (klankschaal massage)

Ontdek de diepe meditatieve ontspanning tijdens het Tibetaans ritueel met een heerlijke voetenbad, massage met de harmonieuze klanken en trillingen van de klankschalen en Tingsha's.

Sluit de behandeling af met een hoofd en voetmassage.

Meer informatie klik hier.

 

80 minuten €80,-

60 minuten €60,-

Handen en voeten


Manus ritueel

Lekkere handverzorging met warme doeken en een heerlijke keratine pakking die de huid nog dagen zacht houd, verzorg de nagelriemen en vijl de nagels weer in model, geniet tenslotte van de een handmassage.

 € 45,-

 

Tijdens een ander ritueel €25,-

Pedis ritueel

Lekkere voetverzorging met een voetenbad en een heerlijke keratine pakking die de huid nog dagen zacht houd, verzorg de nagelriemen en knip de nagels, geniet tenslotte van de een voetmassage.

€45,-

 

Tijdens een ander ritueel (met warme doeken ipv een voetenbad) €25,-