· 

Ayumi huidverzorging

Goede huidverzorging is belangrijk en hoe jonger je begint hoeveel meer profijt je daar later van hebt. 

Een goede huidverzorging helpt bij de balans van onze huid flora waardoor ook de puberende huid beter ondersteund wordt.

 

In de pubertijd maakt je lichaam een grote verandering door. Je hormoonhuishouding veranderd wat invloed heeft op de talgproductie, hierdoor kan jeugd ancé ontstaan.  Zodra de hormoon balans hersteld is zal de talgproductie normaliseren en de acné vanzelf overgaan. 

Tot die tijd is het van belang om je huid goed schoon te houden zodat je geen last krijgt van verstopte poriën die ontstekingen kunnen veroorzaken. Daarnaast helpt een crème om de huid weer te herstellen en beschermen, sommige crèmes hebben zelf een anti bacteriële werking om zo ontstekingen te minimaliseren. 

 

 

Een goede huidverzorging

Voor de een goede huidverzorging heb je de juiste producten nodig. Je wilt de huid niet onnodig uitdrogen maar ook niet dicht smeren met verstoppende crèmes. Maar wat is nu een goede huidverzorging?

 

Het is belangrijk dat de producten vrij zijn van zware chemische stoffen, SLS en paraffine stoffen. Ook parfum kan een negatieve uitwerking hebben op je huid. Maak dus nooit je huid schoon met alcohol of zeep en smeer het niet in met vette crèmes.

 

 

 

Producten voor de jonge huid

Ayumi is een product dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat en alle ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong waardoor de producten zelfs vegan zijn, daarnaast is het niet getest op dieren en bevat het geen parfum.

 

De ingrediënten die gebruikt worden komen uit de kennis van de Ayurveda, dit is een eeuwen oude geneeskunde leer uit India waarbij gebruik wordt gemaakt van de werking van verschillende planten, bloemen en kruiden. 

Dit ruik je ook terug in de producten.

 

Deze producten ondersteunen de balans van de jonge huid en hebben ook nog eens een betaalbare prijs.

 

Daarnaast krijg je bij aankoop van deze producten nog extra tips en instructies hoe je de producten optimaal kan gebruiken. 

 

 

Ayumi producten

Elk product heeft zijn eigen kwaliteit en vult het andere product aan, zo kan je een crème niet gebruiken op een huid die niet schoon is.

Ayumi heeft een complete verzorgingslijn voor zowel het lichaam als je gezicht. 

 

De basis producten voor een gezichtsverzorging zijn:

  • Gezichtsreiniger (150 ml €12,95)
  • Toner  (150 ml €12,95)
  • Crème  (100 ml €23,95)

 

Wil je het echt goed doen dan ga je voor de hele gezichtslijn zodat je jezelf elke week een eigen gezichtsbehandeling kan geven en je zeker weet dat je huid lekker fris en schoon blijft. Door de hoge kwaliteit werkstoffen in deze producten zal je dan ook geen afspraken nodig hebben bij de huidspecialist.  Geef jezelf 2 keer een volledige behandeling en je heb je geld al terug verdient. 

  • Scrub  (125 ml €15,95)
  • Masker  (100 ml €15,95)

 

 

Welke lijn

Ayumi heeft 2 lijnen die zeer geschikt zijn voor je jonge huid, de vraag is waar jouw huid meer behoefte aan heeft.

 

  • De groene lijn NEEM is voor de vette huid die snel glimt
  • De bruine lijn SANDELWOOD is voor de gevoelige huid en droge/trekkende huid

 

Kom je er zelf niet uit dan mag je altijd om advies vragen. 

 

 

Alle producten op een rijtje

Gezichtsreiniger 150 ml €12,95

Neem face wash

 

Reinig de huid van onzuiverheden en puistjes en voorkomen nieuwe onzuiverheden zonder de huid te irriteren.

 

Neem, rozemarijn, eucalyptus en tea tree-oliën, bekend om hun antibacteriële en balancerende eigenschappen, helpen de huid te beschermen tegen mogelijke externe schade. 

Sandalwood face wash.

 

Een zachte gezichtsreiniging die de huid grondig reinigt.

Deze zachte face wash bevat zowel sandelhout als jasmijn voor een rustgevend gevoel.

 

Verrijkt met exotische oliën van Amazone Babassu en Jojoba-oliën heeft het een ondersteunende werking bij de hydratatie en de vochtbalans.

Lotion 150 ml €12,95

Neem face toner

 

Een mix van bewezen actieve stoffen en gerespecteerde natuurlijke ingrediënten om een heldere teint en natuurlijke uitstraling te behouden.

 

Gluconolacton met zijn krachtige waterbindende eigenschappen helpt de huid gehydrateerd en verfrist te houden.

 

Aloë vera wordt gerespecteerd vanwege zijn verkoelende en kalmerende eigenschappen, terwijl toverhazelaar de huid zachtjes kleurt en de doorbloeding stimuleert.

 

Een zachte emulsie van traditionele plantaardige neem, de schil van zoete sinaasappel en brandnetel-extracten om de huid fris en gestimuleerd te houden.

Sandalwood face toner

 

Een ongecompliceerde mix van bewezen actieve stoffen en gerespecteerde natuurlijke ingrediënten om een delicate teint en natuurlijke zachtheid te behouden.

 

Glycerine met zijn bewezen waterbindende eigenschappen in combinatie met natriumhyaluronaat- en haverextracten helpen de huid gehydrateerd en verfrist te houden terwijl de huid zijdezacht blijft.

 

Biologische aloë vera wordt gerespecteerd vanwege zijn verkoelende en verzachtende eigenschappen, in combinatie met melkzuur en wilgenbast die de huid zachtjes versterken en nieuwe huidcellen activeren.

 

Kostbaar sandelhout en calendula zijn de ideale beschermer van de meest kwetsbare en gevoelige huid.

Crème 100 ml €23,95

Neem face cream

 

Een vochtbalancerende dagcème om een glimmende en vette huid weer in evenwicht te brengen.

 

Een perfect plantaardige mix van zachte moringa-olie speciaal voor de vette huid smelten samen met andere extracten zoals neem, rozemarijn, eucalyptus en tea tree olie, deze staan bekend om hun antibacteriële en balancerende eigenschappen.

 

 

Sandalwood face cream

 

De gevoelige huid kenmerkt zich door een verstoorde huidbarrière (bijvoorbeeld door een tekort aan vetten). Hierdoor reageert de huid sneller en kan het gevoelig en trekkerig aanvoelen.

 

Deze crème geeft de huid rust en stabiliteit met behulp van plantaardige extracten; kelp en aloë vera.

 

Exotische cacaoboter uit de Amazone, palmolie en jojoba-olie helpen de hydratatie en de vochtbalans te behouden om uw huid weer in optimale conditie te brengen.

 

Ontwikkelt om de huid op een intensieve maar milde wijze te herstellen en te voeden.

 

Deze rijke crème trekt zeer snel in, geeft de huid een comfortabel gevoel en verstevigt de natuurlijke huid barrière

Gezicht scrub 125 ml €15,95

Neem face scrub

 

Deze scrub reinigt de huid grondig en is verrijkt met sheaboter, moringa en avocado-olie.

 

Bevat toverhazelaar dat de huid verzacht en verstevigt, terwijl natuurlijke siliciumdioxide van bamboe en vulkanisch puimsteen de dode huidcellen en onzuiverheden zachtjes wegvoeren om de huid er fris, stralend en gerevitaliseerd uit te laten zien.

 

Plantenextracten van neem, rozemarijn, eucalyptus en tea tree oliën zijn bekend om hun antibacteriële en balancerende eigenschappen en helpen de huid te beschermen tegen mogelijke externe schade.

Sandalwood face scrub

 

Deze scrub reinigt de huid op een zachte manier en is verrijkt met siliciumdioxyde verkregen uit Bambo en vulkanisch puimsteen om de dode huidcellen op een zachte en natuurlijke manier te scrubben en onzuiverheden te verwijderen.

 

Verrijkt met een exotische Amazone Babassu palmolie en jojoba-olie is deze scrub rijk aan essentiële vetzuren en helpen samen met cacao en shea boter de hydratatie en het vocht vast te houden zodat de huid weer zacht zal aanvoelen.

Masker 100 ml  €15,95

Neem face mask

 

Een intensieve behandeling om de huid diep te reinigen en op te frissen.

 

Verrijkt met kaolienklei en helpt de diepgewortelde onzuiverheden eruit te halen en de talg op te nemen om de huid weer stralend en gerevitaliseerd te maken.

 

Plantenextracten van neem, rozemarijn, eucalyptus en tea tree olie staan bekend om hun antibacteriële en balancerende eigenschappen.

Sandalwood face mask

 

Een masker voor een zachte en diepe reiniging met onder andere aloë vera en zoete amandelolie.

 

Is ideaal voor het ontgiften en voeden van de huid.

 

Sandelwood is uitstekend in het verwijderen van onzuiverheden en maakt tegelijkertijd uw huid zijdezacht.

 

Ook goed te gebruiken voor het creëren van een soepele en elastische huid.

Aloë Vera verjongt de huid en stimuleert collageen aanmaak, waardoor de huid er gladder uit gaat zien.

 

Zoete amandel olie is het ingrediënt om de huid nieuw leven in te blazen en weer te laten stralen.

* Ayumi is geen medisch product, bij gebruik van medicatie gelieve eerst contant op te nemen. Ayumi kan huidproblemen niet geheel voorkomen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0