Seizoensritueel

Sandalwood herfst ritual
Seizoensritueel · 22. september 2022
De geur van sandalwood brengt ons in de herfst. Deze zachte en warme geur kalmeert en maakt je klaar om het najaar goed te starten. Wist je dat sandalwood kan werken als antidepressiva.

Feel good summer
Seizoensritueel · 21. juni 2022
Voel je goed deze zomer met de verfrissende zomerbehandelingen geïnspireerd door de Good Vibes die de zomer ons geeft. Boek een van deze behandeling om jouw zomer ultiem te beleven.

Next level detox anit age ritual
Seizoensritueel · 11. februari 2022
Het is tijd om onze huid klaar te maken voor het voorjaar en de mooie zomerdagen die op ons staan te wachten. Met deze next level detox behandeling ontdek je de nieuw bindweefselmassage en stimuleer je de huid op een nieuw niveau.

After summer ritual
Seizoensritueel · 27. september 2021
Na nog wat laatste mooie dagen is de herfst toch echt begonnen, Tijd om de huid wat extra aandacht te geven. kalmeer, herstel en hydrateer je huid met deze mini behandeling.

Tropical experience
Seizoensritueel · 01. juni 2021
Ga dit voorjaar en deze zomer mee op reis naar een heerlijk tropisch oord, vol heerlijke geuren van ananas, papaja, zeewier en citrus.

Seizoensritueel · 06. oktober 2020
Ontdek het nieuwste product in Nederland op het gebied van huidverbetering tijdens nieuwe pumpkin pie herfst ritueel. Wat doet deze behandeling: • Bevorderd natuurlijke afschilfering door enzymen • Vitamine A en E stimuleren celvernieuwing • Vitamine A werkt ontstekingsremmend • Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verstevigt de huid Kom jij de nieuwe behandeling proberen voor maar €12,50?

Seizoensritueel · 06. juni 2020
Pak je strandtas maar vast in wat deze zomer wordt topisch in de salon. Geef je behandeling een upgrade en boek je mini vakantie naar de zon. Laat je tijdens deze mini vakantie verwennen door de geuren en krachtige anti age werking van hibiscus. Boek jou mini vakantie Half pension Vol pension of All inclusive