· 

Netra Hamsa eye therapie

De behandeling voor zware en vermoeide ogen, verminderde elasticiteit en kraaienpaatjes, wallen en donkere kringen.

 

Geniet tijdens de Netra Hamsa eye therapie van een heerlijke behandeling op basis van natuurlijke producten en de kennis vanuit de ayurveda.

  

COCONUT MAKE-UP REMOVER OIL

Coconut Make-up Remover Oil is een super werkzame cocktail van plantaardige oliën, van speciale plantaardige emulgatoren en fyto-extracten die make-up (ook waterproof) en onzuiverheden grondig verwijdert, de oogleden kalmeert en de wimpers versterkt.

 

Het geeft elasticiteit en zachtheid aan de tere huid rond de ogen dankzij de eigenschappen van de ingrediënten.

Het bevat kostbare niet-irriterende oliën die de huid revitaliseren en de celregeneratie verbeteren.

 

Effectiviteit, zachtheid en comfort komen samen dankzij kokosolie, zoete amandelolie, zonnebloemolie en druivenpitolie.

 

De fyto-extracten van bosbessen, amarena-kersen, centella asiatica, zoethout en groene thee hebben zuiverende, kalmerende en anti-age eigenschappen die een stralende huid onthullen.

 

KOKOSOLIE

Jeugdelixer, rijk aan verzadigde vetzuren. Het heeft een voedende, verzachtende en herstellende werking. Rijk aan vitamine E, K en ijzer, het verbetert de weerstand van de huid. De olie werkt kalmerend en als antioxidant.

AQUA ELIXER

Deze heerlijke elixer herstelt de teint en frisheid van een vermoeide huid wat veroorzaakt kan worden door dagelijkse stress. Het verfrist de huid en vermindert roodheid

 

Het natuurlijke osmolieten complex vermindert de schade veroorzaakt door UV-stralen en blauw licht.

Het is ideaal voor de verzorging van de oogcontouren en het gezicht.

Hersteld de PH waarde van de huid en verwijderd de laatste make up en olie resten van de remover.

 

Uitstekend als drainerend oogkompres bij gezwollen, vermoeide en rode ogen als gevolg van stress of invloeden van buitenaf zoals zon, wind, intense kou of teveel schermtijd (computer/gsm).

 

ALOE VERA

Rijk aan suikers, minerale zouten, vitamines, aminozuren, organische zuren, fosfolipiden, enzymen, lignines en saponines. Het kan brandwonden en schaafwonden helpen genezen en de huid beschermen tegen infecties en mycose. Het heeft een regenererende functie.

BLUE MASK

Een drainerende masker voor onder de ogen met een mix van witte klei verrijkt met azuleen en andere actieve ingrediënten. Ideaal voor wallen en gevoelige oogleden.

 

het elimineert alle tekenen van vermoeidheid en vermindert wallen en donkere kringen.

 

De textuur is romig en aangenaam.  10 minuten inwerktijd

 

AZULEEN

Afkomstig van kamille, het is een krachtig verzachtend en kalmerend middel. Het kalmeert en verzacht de huid.

EYE PATCH – ANTI-AGE

Deze beauty patch is een sterke “regeneratiebehandeling” die stress en vermoeidheid onmiddellijk elimineert en donkere kringen onder de ogen verminderd.

 

Deze patch met bamboe is rijk aan kalmerende en hydraterende actieve ingrediënten en voedende oliën die de huid elastisch maken. 

 

In slechts enkele minuten geeft het de ogen een frisse en stralende uitstraling.

GEL SERUM

Heerlijke anti-age oogcontourgel. 

Wordt snel opgenomen door de huid, hydrateert, verstevigt en geeft een rimpel-opvullend effect.

 

Dankzij extracten van rode wijnstok en groene thee zal de huid van de na regelmatig gebruik weer gladder, steviger en elastischer worden.

 

RODE WIJNSTOK EXTRACT

Is een fyto-complex dat rijk is aan flavonoïden, anthocyanen, resveratrol, meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamines, wordt gewonnen uit de zaden van Rode wijnstok, uit de schil van de bessen en uit de bladeren. Het heeft een diep reinigend effect, het verwijdert gifstoffen en stopt het vrijkomen van vrije radicalen.

PLUMPING EYE BALM

De oogcontour Plumping Balm met Amla is een crèmebalsem die dit gebied een stevige en jeugdige uitstraling geeft.

Het versterkt en verstevigt, voedt en hydrateert diep dankzij de gecombineerde werking van arganolie, sheaboter en hyaluronzuur.

Dankzij de drievoudige werking van de plantenextracten van Amla, Ginkgo Biloba en Damask Rose  verzacht de eerste rimpels, vermindert donkere kringen en wallen.

tot slot bevat deze balm het natuurlijk-diep reinigend & beschermend osmolieten-complex dat de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van milieuvervuiling.

EXTRACT VAM AMLA

De Indiase kruisbes (amla) is een plant die dankzij de actieve ingrediënten: vitamine C, bioflavonoïden, saponinen en tannines, door de Ayurvedische geneeskunde wordt beschouwd als "de vrucht van de jeugd".

Kostbaar voor alle anti-age behandelingen en is in staat om vrije radicalen tegen te gaan en celregeneratie te stimuleren. Het heeft verstevigende, re-mineraliserende en antioxiderende eigenschappen.

Eyecontour Midnight Butter

MIDNIGHT BUTTER is een voedende, multifunctionele balsem voor de oogcontouren, samengesteld met kostbare plantaardige oliën (Avocado, Abrikoos, Jojoba) die affiniteit hebben met de huid; deze oliën gaan de veranderingen tegen die optreden in de weefsels wanneer ze worden blootgesteld aan oxidatieve stress en dus aan vroegtijdige huidveroudering.

 

MIDNIGHT BUTTER is een nachtbehandeling voor de oogcontouren, met een regenererend effect voor alle huidtypes. Kamille, Calendula en Althea hebben een krachtig verzachtend, ontstekingsremmend en kalmerend effect en verminderen roodheid, irritatie en zwelling. Tijdens de rusturen, wanneer de huid het meest ontvankelijk is, herstelt MIDNIGHT BUTTER de huid en stimuleert het de celvernieuwing. Het maakt de huid zacht, soepel en gehydrateerd, met een uitgerust uiterlijk als je wakker wordt.

 

Bestellen


Netra Hamsa Producten

De producten voor zware en vermoeide ogen. Oogcontouren met verminderde elasticiteit, kraaienpootjes en rimpels. en voor de ogen met wallen en donkere kringen. 

Netra Hamsa is een lijn speciaal ontwikkeld voor de ogen door de makers van Lakshmi met passie voor de ayurveda en de kracht uit de natuur. 

€ 21,76

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 4-7 dagen

Reactie schrijven

Commentaren: 0