Vegan soep
tips · 16. januari 2021
Een gezonde soep bij vermoeidheid of om je dag goed mee te starten. Deze heerlijke soep is een goed alternatief op de kippensoep.

Gezonde kippensoep
tips · 15. januari 2021
Onze leraar maakt ons altijd gek met de kippensoep. Hij adviseert het aan al zijn patiënt. Ontdek hier het recept van deze gezonde kippensoep

Corona virus · 15. december 2020
Gun jezelf dat moment en geniet van de heerlijke professionele verzorging tijdens een thuis behandeling.

Corona virus · 15. december 2020
Blijf positief. Toen rond 12 uur de eerste maatregelen naar buiten lekte stond ook mijn telefoon gelijk roodgloeiend. Op dat moment maakte ik mij meer zorgen om onze hond waarmee ik stond te wachten bij de dierenarts

nieuw in de salon · 04. december 2020
Tijd voor een frisse start. Ontdek hier alle nieuwe behandelingen.

Actie · 26. november 2020
Profiteer van eenmalige super acties en hoge kortingen tot wel 50% op hoogwaardige producten

Seizoensritueel · 06. oktober 2020
Ontdek het nieuwste product in Nederland op het gebied van huidverbetering tijdens nieuwe pumpkin pie herfst ritueel. Wat doet deze behandeling: • Bevorderd natuurlijke afschilfering door enzymen • Vitamine A en E stimuleren celvernieuwing • Vitamine A werkt ontstekingsremmend • Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verstevigt de huid Kom jij de nieuwe behandeling proberen voor maar €12,50?

Bion Skin Care producten
nieuw in de salon · 01. oktober 2020
Bion skin care, het huidverbeterende merk van deze tijd die de kracht van de wetenschap combineert met natuurlijke ingrediënten.

tips · 14. augustus 2020
Alle eco bio producten op een rij en gelijk verzonden vanaf de leverancier. Ik leg je uit hoe jij kan bestelen.

Actie · 24. juli 2020
Ook dit jaar dit inspira weer een schepje op de productprijzen. Wil jij nog van de oude prijzen profiteren bestel dan vandaag nog je producten.

Meer weergeven