Full Moon Ritual
Actie · 21. november 2021
Ook dit jaar komt Lakshmi met een Limited edition uitvoering van een heerlijke body cream en deze wil je echt niet missen!

After summer ritual
Seizoensritueel · 27. september 2021
Na nog wat laatste mooie dagen is de herfst toch echt begonnen, Tijd om de huid wat extra aandacht te geven. kalmeer, herstel en hydrateer je huid met deze mini behandeling.

Acupunctuur kennismaking
Actie · 09. augustus 2021
Maak op een leuke en voordelige manier kennis met acupunctuur en ontdek wat het voor jou kan doen.

Real men ritual
nieuw in de salon · 06. juni 2021
De behandeling voor echte mannen. Wil je graag een goede huidverzorging voor de echte mannenhuid dan heeft Lakshmi een mooie behandeling voor jouw

Tropical experience
Seizoensritueel · 01. juni 2021
Ga dit voorjaar en deze zomer mee op reis naar een heerlijk tropisch oord, vol heerlijke geuren van ananas, papaja, zeewier en citrus.

Me time Moederdag moment
Actie · 09. mei 2021
Het is bijna Moederdag en na zo een stressvol jaar kunnen alle moeders wel wat extra liefde gebruiken maar je mag natuurlijk ook jezelf even extra in het zonnetje zetten. Daarom heb ik 2 cadeaubonnen voor je gemaakt met een fijn cadeau zodat je ultiem kan genieten van een welverdiende me time.

Gratis Body cream lente actie
Actie · 10. april 2021
Lakshmi Sunflower Velvety Body cream 250 ML is een heerlijke body cream verrijkt met kostbare oliën van de zonnebloem, cacao, sheaboter, haver en gierst. Deze eco bio body cream voed en beschermd de huid zonder te plakken en je krijgt hem nu helemaal gratis....

stay on exfoliant
10. februari 2021
De huidverzorging van dit moment. Deze serums met een licht zuur doen de hele nacht hun werking terwijl jij slaapt, je huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Dode huidcellen verminderen, fijne lijntjes vervagen, huid wordt dieper gereinigd en opname van werkstoffen wordt beter.

Maskers voor thuis
Corona virus · 26. januari 2021
Geniet thuis een professionele behandeling voor thuis met deze heerlijk masker vol hoogwaardige ingrediënten vanuit de natuur.

Detox therapie
nieuw in de salon · 25. januari 2021
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Door alle schadelijk stoffen in de lucht, zon, verwarming en stress loopt je huid behoorlijk wat schaden op en geeft tekenen van vermoeidheid in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

Meer weergeven