Real men ritual
nieuw in de salon · 06. juni 2021
De behandeling voor echte mannen. Wil je graag een goede huidverzorging voor de echte mannenhuid dan heeft Lakshmi een mooie behandeling voor jouw

Gratis Body cream lente actie
Actie · 10. april 2021
Lakshmi Sunflower Velvety Body cream 250 ML is een heerlijke body cream verrijkt met kostbare oliën van de zonnebloem, cacao, sheaboter, haver en gierst. Deze eco bio body cream voed en beschermd de huid zonder te plakken en je krijgt hem nu helemaal gratis....

stay on exfoliant
10. februari 2021
De huidverzorging van dit moment. Deze serums met een licht zuur doen de hele nacht hun werking terwijl jij slaapt, je huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Dode huidcellen verminderen, fijne lijntjes vervagen, huid wordt dieper gereinigd en opname van werkstoffen wordt beter.

Maskers voor thuis
Corona virus · 26. januari 2021
Geniet thuis een professionele behandeling voor thuis met deze heerlijk masker vol hoogwaardige ingrediënten vanuit de natuur.

Detox therapie
nieuw in de salon · 25. januari 2021
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Door alle schadelijk stoffen in de lucht, zon, verwarming en stress loopt je huid behoorlijk wat schaden op en geeft tekenen van vermoeidheid in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

Wellness at home
Corona virus · 19. januari 2021
Geniet van een ultim wellness moment voor thuis. Ik leg je mijn geheim uit voor een heerlijke zachte huid van mijn benen en voeten.

Vegan soep
tips · 16. januari 2021
Een gezonde soep bij vermoeidheid of om je dag goed mee te starten. Deze heerlijke soep is een goed alternatief op de kippensoep.

Gezonde kippensoep
tips · 15. januari 2021
Onze leraar maakt ons altijd gek met de kippensoep. Hij adviseert het aan al zijn patiënt. Ontdek hier het recept van deze gezonde kippensoep

Menstruatie spiegel van je gezondheid
tips · 15. januari 2021
Steeds meer klachten rondom de menstruatie worden gezien als normaal maar wat is nu eigenlijk een gezonde menstruatie?

Corona virus · 15. december 2020
Gun jezelf dat moment en geniet van de heerlijke professionele verzorging tijdens een thuis behandeling.

Meer weergeven