KERST GESCHENK Himalaya zoutsteen
Tips · 24. december 2022
Een pakketje vol geheimen en magie. Heb jij dit mooie pakketje mogen ontvangen dan vertel ik je graag hoe je de magie in dit pakketje kan laten ontwaken.

December actie 2022
Actie · 07. november 2022
Het is tijd om de positiviteit te verspreiden. Wie geef jij dit jaar een positieve vibe met deze kleurrijke, heerlijk ruikende en boven al voedende crème of serum.

BiON december actie
Actie · 03. november 2022
Speciaal voor de decembermaand heeft BiON een mooie tijdelijke aanbieding. Geldig tot 13 november 2022

Sandalwood herfst ritual
Seizoensritueel · 22. september 2022
De geur van sandalwood brengt ons in de herfst. Deze zachte en warme geur kalmeert en maakt je klaar om het najaar goed te starten. Wist je dat sandalwood kan werken als antidepressiva.

Ayumi huidverzorging
Producten · 22. augustus 2022
Natuurlijke producten voor de jonge huid. Hoe jonger je begint met het verzorgen van je huid hoeveel meer profijt je hier van hebt. Ayumi is de perfecte huidverzorging voor de jongen huid, ontdek hier waarom.

Feel good summer
Seizoensritueel · 21. juni 2022
Voel je goed deze zomer met de verfrissende zomerbehandelingen geïnspireerd door de Good Vibes die de zomer ons geeft. Boek een van deze behandeling om jouw zomer ultiem te beleven.

Vata - Normaal tot droge huid
Producten · 02. maart 2022
Vata is een huidtype dat snel uitdroogt en verouderd daarom zijn de producten uit de vata lijn vooral gericht op deze twee uitgangspunten. 

Pitta - Gevoelige huid
Producten · 01. maart 2022
Het antwoord op de meest gevoelige huid.

Kapha - Vette en onzuivere huid
Producten · 01. maart 2022
Kapha is een huidtype dat snel vet wordt, grove poriën heeft. Maar ook een gecombineerde huid met onzuiverheden door een tijdelijke disbalans veroorzaakt door externe of interne factoren.

Next level detox anit age ritual
Seizoensritueel · 11. februari 2022
Het is tijd om onze huid klaar te maken voor het voorjaar en de mooie zomerdagen die op ons staan te wachten. Met deze next level detox behandeling ontdek je de nieuw bindweefselmassage en stimuleer je de huid op een nieuw niveau.

Meer weergeven