Hydra Boost [ herfst ritual ]
Seizoensritueel · 25. september 2023
Geef je huid een Boost met hyaluronzuur en start het najaar goed. Bereid je huid voor op de gure dagen met deze gloednieuwe behandeling. Gun je huid de boost die het verdient.

Tropical bliss ritual [zomer ritual]
Seizoensritueel · 03. juli 2023
Sluit je ogen en waan jezelf op een tropisch eiland, omringd door azuurblauwe wateren, wuivende palmbomen en heerlijk geurende bloemen. Deze onvergetelijke ervaring neemt je mee op een reis vol ontspanning en het ultieme vakantiegevoel. Te boeken vanaf 17 juli. Start vandaag alvast de gratis mini story "tropical bliss journal"

Sunveda uv zonbescherming
Producten · 24. april 2023
Een gezonde bescherming voor je huid met natuurlijke ingrediënten en een UV-A en B filter. Sunveda is goed voor mens en natuur. Met deze producten zal je het koraal beschermen.

Welke producten passen bij je huid
Producten · 01. april 2023
De keuze is reuze maar wat is nu eigenlijk goed voor je huid. Er zijn heel veel verschillende merken op de markt en je kan ze overal kopen. Of je nu op de markt, online, supermarkt, drogist of apotheek kijkt. Je kan overal wel een potje crème vinden maar is dat wat je koop ook wat goed is voor jou huid.

Micro needling
Nieuw in de praktijk · 20. februari 2023
Micro needling activeert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de algehele textuur en het uiterlijk van de huid. Micro needling wordt vaak gebruikt om rimpels en littekens te verminderen, maar ook voor het behandelen van pigmentatie, grove poriën, huidveroudering en meer.

December actie 2022
Actie · 07. november 2022
Het is tijd om de positiviteit te verspreiden. Wie geef jij dit jaar een positieve vibe met deze kleurrijke, heerlijk ruikende en boven al voedende crème of serum.

BiON december actie
Actie · 03. november 2022
Speciaal voor de decembermaand heeft BiON een mooie tijdelijke aanbieding. Geldig tot 13 november 2022

Ayumi huidverzorging
Producten · 22. augustus 2022
Natuurlijke producten voor de jonge huid. Hoe jonger je begint met het verzorgen van je huid hoeveel meer profijt je hier van hebt. Ayumi is de perfecte huidverzorging voor de jongen huid, ontdek hier waarom.

Vata - Normaal tot droge huid
Producten · 02. maart 2022
Vata is een huidtype dat snel uitdroogt en verouderd daarom zijn de producten uit de vata lijn vooral gericht op deze twee uitgangspunten. 

Pitta - Gevoelige huid
Producten · 01. maart 2022
Het antwoord op de meest gevoelige huid.

Meer weergeven