nieuw in de salon · 01. januari 2020
Wil jij de behandeling die past bij jouw behoeften op dit moment? Dan heb ik iets voor je.

tips · 27. december 2019
Vanaf de start in 2011 ben ik aan het werk met Eco Bio gecertificeerde producten. Het effect van het gebruik van verschillende cosmetica op onze huid is erg groot

Actie · 21. december 2019
De winter komt er aan, het wordt weer kouder en de dagen zijn kort. Tijd voor een heerlijke warme en ontspannen behandeling om weer helemaal op te laden. ontdek het Yin yoga detox ritueel.

tips · 05. december 2019
Koude voeten in de winter is geen pretje. gelukkig heb ik tijdens mijn studie Chinese geneeskunde een heerlijke recept gekregen van onze Shifu (meester) het recept vind kan je terug vinden in deze blog

nieuw in de salon · 04. oktober 2019
Ontdek de 2000 jaar oude Chinese gua sha massage en stimuleer en detox je huid en lichaam.

Actie · 16. september 2019
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Na een heerlijke zomer en strand vakantie heeft je huid behoorlijk wat schaden opgelopen ook stress geeft tekenen van vermoeidheid wat je goed terug kan zien op in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

nieuw in de salon · 13. september 2019
Het leaf- on masker die de huid verfrist tot in de cellen. Rijk aan hyaluronzuur en het megassane ontwikkeld door de Nobel Winnende Aaron Ciechanover. Tijdelijk verkrijgbaar.

Actie · 23. juli 2019
Nieuwe prijzen voor de inspira producten. Bestel voor 24 juli 23:00 uur voor de oude prijs.

Actie · 01. juli 2019
Na een drukke periode, hard werken en school examens is de zomer echt begonnen.  We hebben al veel mooie dagen gehad waar we heerlijk van genieten en dan mag jouw favoriete zomers cocktail niet ontbreken. Vier de zomer met het nieuwe zomer ritueel en kom in de vakantie stemming met de geuren van jou favoriete cocktail.

Actie · 21. maart 2019
Start de lente met de harmonieuze klanken van de Tibetaanse klankschalen en geniet van de ultieme ontspanning. (behandeling voor gezicht en lichaam)

Meer weergeven