Feel good summer
Seizoensritueel · 21. juni 2022
Voel je goed deze zomer met de verfrissende zomerbehandelingen geïnspireerd door de Good Vibes die de zomer ons geeft. Boek een van deze behandeling om jouw zomer ultiem te beleven.

Next level detox anit age ritual
Seizoensritueel · 11. februari 2022
Het is tijd om onze huid klaar te maken voor het voorjaar en de mooie zomerdagen die op ons staan te wachten. Met deze next level detox behandeling ontdek je de nieuw bindweefselmassage en stimuleer je de huid op een nieuw niveau.

Bindweefsel massage
nieuw in de salon · 10. februari 2022
DE anti age massage van het moment. Maar is nu eigenlijk een bindweefselmassage?

Acupunctuur en Tuina therapie
nieuw in de salon · 01. februari 2022
Langzaam aan gaat de salon steeds verder in transformatie naar een therapeutische salon. Na 5 jaar studie worden de dienste uitgebreid met Chinese acupunctuur en Tuina therapie. Wil jij weten wat deze nieuwe diensten voor jou kunnen betekenen lees dan snel deze blog.

Full Moon Ritual
Actie · 21. november 2021
Ook dit jaar komt Lakshmi met een Limited edition uitvoering van een heerlijke body cream en deze wil je echt niet missen!

After summer ritual
Seizoensritueel · 27. september 2021
Na nog wat laatste mooie dagen is de herfst toch echt begonnen, Tijd om de huid wat extra aandacht te geven. kalmeer, herstel en hydrateer je huid met deze mini behandeling.

Acupunctuur kennismaking
Actie · 09. augustus 2021
Maak op een leuke en voordelige manier kennis met acupunctuur en ontdek wat het voor jou kan doen.

Real men ritual
nieuw in de salon · 06. juni 2021
De behandeling voor echte mannen. Wil je graag een goede huidverzorging voor de echte mannenhuid dan heeft Lakshmi een mooie behandeling voor jouw

Tropical experience
Seizoensritueel · 01. juni 2021
Ga dit voorjaar en deze zomer mee op reis naar een heerlijk tropisch oord, vol heerlijke geuren van ananas, papaja, zeewier en citrus.

Me time Moederdag moment
Actie · 09. mei 2021
Het is bijna Moederdag en na zo een stressvol jaar kunnen alle moeders wel wat extra liefde gebruiken maar je mag natuurlijk ook jezelf even extra in het zonnetje zetten. Daarom heb ik 2 cadeaubonnen voor je gemaakt met een fijn cadeau zodat je ultiem kan genieten van een welverdiende me time.

Meer weergeven