30. maart 2020
Bij elk verkocht product wordt er €1,- aan "het corona noodhulp fonds van het Rode kruis" gedoneerd.♥️

Corona virus · 25. maart 2020
Vanwegen de corona is het niet mogelijk om nog langer een gelaatsritueel te ondergaan daarom heb ik een alternatief gevonden die jouw gelaatsritueel voor zo lang prima kan vervangen thuis in je eigen veilige omgeving.

Corona virus · 25. maart 2020
Omdat de maatregels zijn aangescherpt kunnen de gezichtsbehandelingen helaas niet door gaan daarom heb ik speciaal voor jou een paar alternatieve gemaakt en daar een leuke prijs aan gegeven. Deze behandelingen geven je de mogelijkheid om terug te keren in je zelf, ultieme ontspanning te ervaren en te genieten van de lente en nog meer van de zomer die op ons staat te wachten.

Corona virus · 15. maart 2020
Inmiddels zijn we ondergedompeld in het Corona nieuws, ook vandaag was het bij mij op de studie het gesprek van de dag. Uit alle berichten en waarschuwing mis ik toch nog een aantal tips die goed kunnen helpen bij een preventieve bescherming tegen het Corona virus.

nieuw in de salon · 01. januari 2020
Wil jij de behandeling die past bij jouw behoeften op dit moment? Dan heb ik iets voor je.

tips · 27. december 2019
Vanaf de start in 2011 ben ik aan het werk met Eco Bio gecertificeerde producten. Het effect van het gebruik van verschillende cosmetica op onze huid is erg groot

Actie · 21. december 2019
De winter komt er aan, het wordt weer kouder en de dagen zijn kort. Tijd voor een heerlijke warme en ontspannen behandeling om weer helemaal op te laden. ontdek het Yin yoga detox ritueel.

tips · 05. december 2019
Koude voeten in de winter is geen pretje. gelukkig heb ik tijdens mijn studie Chinese geneeskunde een heerlijke recept gekregen van onze Shifu (meester) het recept vind kan je terug vinden in deze blog

nieuw in de salon · 04. oktober 2019
Ontdek de 2000 jaar oude Chinese gua sha massage en stimuleer en detox je huid en lichaam.

Actie · 16. september 2019
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Na een heerlijke zomer en strand vakantie heeft je huid behoorlijk wat schaden opgelopen ook stress geeft tekenen van vermoeidheid wat je goed terug kan zien op in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

Meer weergeven