tips · 17. juli 2018
Met dit weer kan je wel een lekker fris en koud ijsje gebruiken maar gezond is het niet. Wil jij het recept voor een lekker fris en toch gezond ijsje lees dan snel verder.

Actie · 17. juli 2018
Ben jij al "Ready for Summer"? De nieuwe zomerbehandeling is er weer. Kijk snel bij het Zomerritueel voor uitgebreide informatie! In het kort: massage, ontspanning en een super huidverzorging.

nieuwsbrief · 10. juli 2018
Wat is er nieuw in de salon Ontdek het zomerritueel leuke tips voor wat afwisseling Je ontdekt het in de zomer nieuwsbrief. Mis jij iets in de nieuwsbrief laat het dan weten.

nieuw in de salon · 01. juli 2018
Chinese Tuina massage (geen therapie) Ontdek de Chinese massage kunst, met zijn typerende massage technieken werk je op de meridianen over het hele lichaam. Laat je geest ontspannen en masseer alle spieren los met deze betoverende massage uit China.

tips · 10. mei 2018
Probeer eens Chinese chrysantenthee, deze bloem heeft een verlichtende werking.

nieuwsbrief · 06. maart 2018
Ontdek de nieuwe behandelingen, aanpassingen van de AVG wet, het lenteritueel en een leuke lente tip in de nieuwsbrief. En niet te vergeten staat er in hoe je kan sparen voor zegels om zo leuke producten cadeau te krijgen! https://www.schoonheidssalon-zoetermeer.nl/nieuwsbrief/

nieuw in de salon · 19. februari 2018
Geef je huid een echte boost met de nieuwe fruitzuur peeling. - Verwijder je vale tint, - Verminder lijntjes - Verminder pigment vlekken - Stimuleer littekens - Verwijder alle dode huidcellen Met de peeling die bij jou huid en wensen past. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe behandeling meld je dan aan via het contactformulier en maak tevens kans op een gratis behandeling.