nieuw in de salon · 04. oktober 2019
Ontdek de 2000 jaar oude Chinese gua sha massage en stimuleer en detox je huid en lichaam.

Actie · 16. september 2019
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Na een heerlijke zomer en strand vakantie heeft je huid behoorlijk wat schaden opgelopen ook stress geeft tekenen van vermoeidheid wat je goed terug kan zien op in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

nieuw in de salon · 13. september 2019
Het leaf- on masker die de huid verfrist tot in de cellen. Rijk aan hyaluronzuur en het megassane ontwikkeld door de Nobel Winnende Aaron Ciechanover. Tijdelijk verkrijgbaar.

Actie · 23. juli 2019
Nieuwe prijzen voor de inspira producten. Bestel voor 24 juli 23:00 uur voor de oude prijs.

Actie · 01. juli 2019
Na een drukke periode, hard werken en school examens is de zomer echt begonnen.  We hebben al veel mooie dagen gehad waar we heerlijk van genieten en dan mag jouw favoriete zomers cocktail niet ontbreken. Vier de zomer met het nieuwe zomer ritueel en kom in de vakantie stemming met de geuren van jou favoriete cocktail.

Actie · 21. maart 2019
Start de lente met de harmonieuze klanken van de Tibetaanse klankschalen en geniet van de ultieme ontspanning. (behandeling voor gezicht en lichaam)

nieuw in de salon · 17. maart 2019
Een compleet nieuwe beleving in de salon met het Tibetaans ritueel. Geniet tijdens dit ritueel van een heerlijke klankschaalmassage die tot diep in je lichaam doordringt. Wil je weten wat een klankschaalmassage voor jou kan doe lees dan snel dit artikel

nieuw in de salon · 28. februari 2019
Het nieuw diepreinigend gel van inspira cosmetic heeft een heerlijk frisse geur veranderd bij het aanbrengen in een zachte olie om vervolgens met water te smelten tot een milk. Een echt verwen moment en een extra diepe reiniging door de drie verschillende fases.

nieuw in de salon · 17. januari 2019
Heb je moeilijk haar of last van je hoofdhuid, ben je overgevoelig of heb je eczeem, kan geen zeep of parfum verdragen of hou je van een verzorging die goed is voor mens en milieu dan is deze lijn zeker de moeite waard.

Actie · 21. december 2018
Speciaal voor iedereen die last heeft van een winter dip (maar natuurlijk ook voor die gene die het gewoon een lekker behandeling vindt) heb ik een heerlijke behandeling samengesteld die helpt om het weer warm te krijgen, die je ondersteund bij je verkoudheid en die je energie heeft om de wintermaanden door te komen.

Meer weergeven