Vitamine A
Tips · 26. januari 2024
Het product tegen huidveroudering. Ik vertel je graag mee over de werking van vitamine A (retinol)

ZEN Ritual
Seizoensritueel · 01. januari 2024
In 90 minuten ZEN, dat is wat we nu nodig hebben. Toch?!

Luxe body cream
Actie · 01. januari 2024
Verwen je zelf met de rijk voedende luxe limited body cream van Lakshmi

Sunveda uv zonbescherming
Producten · 24. april 2023
Een gezonde bescherming voor je huid met natuurlijke ingrediënten en een UV-A en B filter. Sunveda is goed voor mens en natuur. Met deze producten zal je het koraal beschermen.

Welke producten passen bij je huid
Producten · 01. april 2023
De keuze is reuze maar wat is nu eigenlijk goed voor je huid. Er zijn heel veel verschillende merken op de markt en je kan ze overal kopen. Of je nu op de markt, online, supermarkt, drogist of apotheek kijkt. Je kan overal wel een potje crème vinden maar is dat wat je koop ook wat goed is voor jou huid.

Micro needling
Nieuw in de praktijk · 20. februari 2023
Micro needling activeert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de algehele textuur en het uiterlijk van de huid. Micro needling wordt vaak gebruikt om rimpels en littekens te verminderen, maar ook voor het behandelen van pigmentatie, grove poriën, huidveroudering en meer.

Ayumi huidverzorging
Producten · 22. augustus 2022
Natuurlijke producten voor de jonge huid. Hoe jonger je begint met het verzorgen van je huid hoeveel meer profijt je hier van hebt. Ayumi is de perfecte huidverzorging voor de jongen huid, ontdek hier waarom.

Vata - Normaal tot droge huid
Producten · 02. maart 2022
Vata is een huidtype dat snel uitdroogt en verouderd daarom zijn de producten uit de vata lijn vooral gericht op deze twee uitgangspunten. 

Pitta - Gevoelige huid
Producten · 01. maart 2022
Het antwoord op de meest gevoelige huid.

Kapha - Vette en onzuivere huid
Producten · 01. maart 2022
Kapha is een huidtype dat snel vet wordt, grove poriën heeft. Maar ook een gecombineerde huid met onzuiverheden door een tijdelijke disbalans veroorzaakt door externe of interne factoren.

Meer weergeven