tips · 10. mei 2018
Probeer eens Chinese chrysantenthee, deze bloem heeft een verlichtende werking. Drink het als thee en gebruiken het theezakje als kompres op de ogen. Drink de thee meerdere malen per dag en gebruik de theezakjes als kompressen voor je ogen 1 keer per dag zolang als nodig is. Chrysanten thee werkt ook kalmerend voor het slapen gaan.

Actie · 27. april 2018
Toe aan een echt goed shotje wat je weer helemaal op de been helpt. Speciaal voor de koningsdag kater heet Schoonheidssalon Zoetermeer een oppeppertje. Wat dacht je van een reiniging van je huid om de laatste make-up/verf resten te verwijderen en een shot van het Bi Phase Ampul dat je huid intens voed, verzorgt en helpt bij het herstel. Kom bij met koude kompressen op de ogen en sluit af met een oog en dagcrème. Alleen op afspraak! Zaterdag €19,50 Zondag €25,- (alleen in Zoetermeer)

nieuw in de salon · 20. april 2018
Chinese Tuina massage (geen therapie) Ontdek de Chinese massage kunst, met zijn typerende massage technieken werk je op de meridianen over het hele lichaam. Laat je geest ontspannen en masseer alle spieren los met deze betoverende massage uit China. Ontspanningsmassage 60 minuten €55,- Hoofdpijn massage 60 minuten €55,- www.schoonheidssalon-zoetermeer.nl/tuina/

06. maart 2018
Ontdek de nieuwe behandelingen, aanpassingen van de AVG wet, het lenteritueel en een leuke lente tip in de nieuwsbrief. En niet te vergeten staat er in hoe je kan sparen voor zegels om zo leuke producten cadeau te krijgen! https://www.schoonheidssalon-zoetermeer.nl/nieuwsbrief/

nieuw in de salon · 19. februari 2018
Geef je huid een echte boost met de nieuwe fruitzuur peeling. - Verwijder je vale tint, - Verminder lijntjes - Verminder pigment vlekken - Stimuleer littekens - Verwijder alle dode huidcellen Met de peeling die bij jou huid en wensen past. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe behandeling meld je dan aan via het contactformulier en maak tevens kans op een gratis behandeling.