Sunveda uv zonbescherming
Producten · 24. april 2023
Een gezonde bescherming voor je huid met natuurlijke ingrediënten en een UV-A en B filter. Sunveda is goed voor mens en natuur. Met deze producten zal je het koraal beschermen.

Welke producten passen bij je huid
Producten · 01. april 2023
De keuze is reuze maar wat is nu eigenlijk goed voor je huid. Er zijn heel veel verschillende merken op de markt en je kan ze overal kopen. Of je nu op de markt, online, supermarkt, drogist of apotheek kijkt. Je kan overal wel een potje crème vinden maar is dat wat je koop ook wat goed is voor jou huid.

Nieuw in de praktijk · 20. februari 2023
Micro needling activeert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de algehele textuur en het uiterlijk van de huid. Micro needling wordt vaak gebruikt om rimpels en littekens te verminderen, maar ook voor het behandelen van pigmentatie, grove poriën, huidveroudering en meer.
Golden hour ⚜️
Seizoensritueel · 20. februari 2023
Limited behandeling met 23 karaat bladgoud! Ja, je leest het goed! Goud op je huid en niet zomaar goud, maar liefst 23 karaat. Waarom zou je dat willen? Goud is een edel metaal en heeft een verstevigende werking op de huid. Goud revitaliseert, verhelderend en verjongend de huid. Daarnaast zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit wil je echt een keer proberen!

December actie 2022
Actie · 07. november 2022
Het is tijd om de positiviteit te verspreiden. Wie geef jij dit jaar een positieve vibe met deze kleurrijke, heerlijk ruikende en boven al voedende crème of serum.

BiON december actie
Actie · 03. november 2022
Speciaal voor de decembermaand heeft BiON een mooie tijdelijke aanbieding. Geldig tot 13 november 2022

Sandalwood herfst ritual
Seizoensritueel · 22. september 2022
De geur van sandalwood brengt ons in de herfst. Deze zachte en warme geur kalmeert en maakt je klaar om het najaar goed te starten. Wist je dat sandalwood kan werken als antidepressiva.

Ayumi huidverzorging
Producten · 22. augustus 2022
Natuurlijke producten voor de jonge huid. Hoe jonger je begint met het verzorgen van je huid hoeveel meer profijt je hier van hebt. Ayumi is de perfecte huidverzorging voor de jongen huid, ontdek hier waarom.

Feel good summer
Seizoensritueel · 21. juni 2022
Voel je goed deze zomer met de verfrissende zomerbehandelingen geïnspireerd door de Good Vibes die de zomer ons geeft. Boek een van deze behandeling om jouw zomer ultiem te beleven.

Vata - Normaal tot droge huid
Producten · 02. maart 2022
Vata is een huidtype dat snel uitdroogt en verouderd daarom zijn de producten uit de vata lijn vooral gericht op deze twee uitgangspunten. 

Meer weergeven