tips · 22. september 2018
Ik heb een heerlijk pompoen masker voor je wat je zelf kan maken. Pompoen doet echt wonderen voor je huid! Naast dat pompoen vitamine A en C bevat, helpt het ook nog eens met het genezen en beschermen van je huid.

nieuw in de salon · 16. september 2018
Koper peptiden zijn de nieuwe ontwikkeling op het gebied van huid verjonging, versteviging, minder rimpels en een egale teint. Koper peptiden hebben een indrukwekkende medische geschiedenis

tips · 02. augustus 2018
Zelf je ice tea maken, helemaal naar eigen smaak en veel lekkerder dan uit de winkel. Bereidingstijd: 10-15 minuten Benodigdheden: Waterkoker, 2 (thee)kannen, theefilter (of een fijn zeefje) Ingrediënten

tips · 17. juli 2018
Met dit weer kan je wel een lekker fris en koud ijsje gebruiken maar gezond is het niet. Wil jij het recept voor een lekker fris en toch gezond ijsje lees dan snel verder.

tips · 17. juli 2018
In de ayurveda is het een standaart ritueel om je lichaam schoon te houden. Het klinkt wat gek maar door je mond met pure olie te spoelen reinig je niet alleen je mond en ook de rest van lichaam hou je goed schoon. Veel kwaaltjes kan je met olie pulling oplossen zo kwam ik zelf snel van mond zweertjes en werkt het goed bij mijn gevoelige tanden.

Actie · 17. juli 2018
Ben jij al "Ready for Summer"? De nieuwe zomerbehandeling is er weer. Kijk snel bij het Zomerritueel voor uitgebreide informatie! In het kort: massage, ontspanning en een super huidverzorging.

nieuwsbrief · 10. juli 2018
Wat is er nieuw in de salon Ontdek het zomerritueel leuke tips voor wat afwisseling Je ontdekt het in de zomer nieuwsbrief. Mis jij iets in de nieuwsbrief laat het dan weten.

nieuw in de salon · 01. juli 2018
Chinese Tuina massage (geen therapie) Ontdek de Chinese massage kunst, met zijn typerende massage technieken werk je op de meridianen over het hele lichaam. Laat je geest ontspannen en masseer alle spieren los met deze betoverende massage uit China.

tips · 10. mei 2018
Probeer eens Chinese chrysantenthee, deze bloem heeft een verlichtende werking.

nieuwsbrief · 06. maart 2018
Ontdek de nieuwe behandelingen, aanpassingen van de AVG wet, het lenteritueel en een leuke lente tip in de nieuwsbrief. En niet te vergeten staat er in hoe je kan sparen voor zegels om zo leuke producten cadeau te krijgen! https://www.schoonheidssalon-zoetermeer.nl/nieuwsbrief/

Meer weergeven