tips

tips · 14. augustus 2020
Alle eco bio producten op een rij en gelijk verzonden vanaf de leverancier. Ik leg je uit hoe jij kan bestelen.

tips · 27. december 2019
Vanaf de start in 2011 ben ik aan het werk met Eco Bio gecertificeerde producten. Het effect van het gebruik van verschillende cosmetica op onze huid is erg groot

tips · 05. december 2019
Koude voeten in de winter is geen pretje. gelukkig heb ik tijdens mijn studie Chinese geneeskunde een heerlijke recept gekregen van onze Shifu (meester) het recept vind kan je terug vinden in deze blog

tips · 07. december 2018
Ontdek wat een goede huidverzorging kan doen. Weet jij waarom je huid soms wat vettig aanvoelt of waar puistjes en ontstekingen vandaan komen. Waarom een goede verzorging belangrijk is en hoe je van puisten en ontstekingen af komt. Wat is de beste behandeling voor jou huid?

tips · 22. september 2018
Ik heb een heerlijk pompoen masker voor je wat je zelf kan maken. Pompoen doet echt wonderen voor je huid! Naast dat pompoen vitamine A en C bevat, helpt het ook nog eens met het genezen en beschermen van je huid.

tips · 02. augustus 2018
Zelf je ice tea maken, helemaal naar eigen smaak en veel lekkerder dan uit de winkel. Bereidingstijd: 10-15 minuten Benodigdheden: Waterkoker, 2 (thee)kannen, theefilter (of een fijn zeefje) Ingrediënten

tips · 17. juli 2018
Met dit weer kan je wel een lekker fris en koud ijsje gebruiken maar gezond is het niet. Wil jij het recept voor een lekker fris en toch gezond ijsje lees dan snel verder.

tips · 17. juli 2018
In de ayurveda is het een standaart ritueel om je lichaam schoon te houden. Het klinkt wat gek maar door je mond met pure olie te spoelen reinig je niet alleen je mond en ook de rest van lichaam hou je goed schoon. Veel kwaaltjes kan je met olie pulling oplossen zo kwam ik zelf snel van mond zweertjes en werkt het goed bij mijn gevoelige tanden.

tips · 17. juli 2018
Het klinkt raar maar als je gaat nadenken stoppen we dan niet veel te veel troep in ons lijf? kunnen we ons lichaam helpen om ons zelfgenezend vermogen te stimuleren (tot op zekere hoogte natuurlijk). Wat als we nu eens eerst naar ons lichaam zouden luisteren en dan pas die paracetamol pakken. Neem bijvoorbeeld eens een glas wat extra. Lees dit verhaal en laat je inspireren.

tips · 10. mei 2018
Probeer eens Chinese chrysantenthee, deze bloem heeft een verlichtende werking.