Tips

Vitamine A
Tips · 26. januari 2024
Het product tegen huidveroudering. Ik vertel je graag mee over de werking van vitamine A (retinol)

Vegan soep
Tips · 16. januari 2021
Een gezonde soep bij vermoeidheid of om je dag goed mee te starten. Deze heerlijke soep is een goed alternatief op de kippensoep.

Gezonde kippensoep
Tips · 15. januari 2021
Onze leraar maakt ons altijd gek met de kippensoep. Hij adviseert het aan al zijn patiënt. Ontdek hier het recept van deze gezonde kippensoep

Menstruatie spiegel van je gezondheid
Tips · 15. januari 2021
Steeds meer klachten rondom de menstruatie worden gezien als normaal maar wat is nu eigenlijk een gezonde menstruatie?

Tips · 14. augustus 2020
Alle eco bio producten op een rij en gelijk verzonden vanaf de leverancier. Ik leg je uit hoe jij kan bestelen.

Warme wintervoeten
Tips · 05. december 2019
Koude voeten in de winter is geen pretje. gelukkig heb ik tijdens mijn studie Chinese geneeskunde een heerlijke recept gekregen van onze Shifu (meester) het recept vind kan je terug vinden in deze blog

Tips · 07. december 2018
Ontdek wat een goede huidverzorging kan doen. Weet jij waarom je huid soms wat vettig aanvoelt of waar puistjes en ontstekingen vandaan komen. Waarom een goede verzorging belangrijk is en hoe je van puisten en ontstekingen af komt. Wat is de beste behandeling voor jou huid?

Tips · 22. september 2018
Ik heb een heerlijk pompoen masker voor je wat je zelf kan maken. Pompoen doet echt wonderen voor je huid! Naast dat pompoen vitamine A en C bevat, helpt het ook nog eens met het genezen en beschermen van je huid.

Tips · 17. juli 2018
In de ayurveda is het een standaart ritueel om je lichaam schoon te houden. Het klinkt wat gek maar door je mond met pure olie te spoelen reinig je niet alleen je mond en ook de rest van lichaam hou je goed schoon. Veel kwaaltjes kan je met olie pulling oplossen zo kwam ik zelf snel van mond zweertjes en werkt het goed bij mijn gevoelige tanden.

Tips · 17. juli 2018
Het klinkt raar maar als je gaat nadenken stoppen we dan niet veel te veel troep in ons lijf? kunnen we ons lichaam helpen om ons zelfgenezend vermogen te stimuleren (tot op zekere hoogte natuurlijk). Wat als we nu eens eerst naar ons lichaam zouden luisteren en dan pas die paracetamol pakken. Neem bijvoorbeeld eens een glas wat extra. Lees dit verhaal en laat je inspireren.

Meer weergeven