Y. Balance

Body rituals

 

Alle producten die tijdens een behandeling worden gebruikt zijn van natuurlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren. Daarnaast zijn de producten vrij van lanoline, triclosan, natriumlaurylsulfaten (SLS) & natriumlaurylethersulfaten (SLES), minerale oliën en benzoylperoxide.

Tuina massage therapie


Tuina massage is een Chinese massage therapie die werkt op lichaam en geest. Deze therapeutische massage kan helpen bij verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

 

60 minuten € 69,-

75 minuten € 79,-

90 minuten € 94,-

120 minuten € 124,-

 

(Deze therapeutische behandelingen kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding via de aanvullende verzekering*)

ZEN Ritual


In 90 minuten weer helemaal zen, hoe fijn zou dat zijn? Tuina therapie is niet alleen fijn bij pijnklachten maar ook heel goed inzetbaar om diepe ontspanning te behalen. Tijdens een sessie van 90 minuten wordt de aandacht gelegd op de ontspanning van lichaam en geest. Doormiddel van verschillende technieken en geluiden ontstaat er een harmonie van diepe rust en ontspanning.

 

90 minuten € 94,-

 

Vuurcupping


Vuur cupping is een veel gebruikte techniek binnen de traditionele Chinese geneeskunde.

Door de zuigkracht van de cups ontstaat er een plaatselijk verhoogde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen omhoog kunnen komen en knopen en verklevingen in de huid en spieren los komen. Cupping is om die rede een fijne behandel methode bij pijn klachten in huid en/of spieren. 

 

Vuur cupping wordt altijd in combinatie gedaan met een tuina massage of acupunctuur. Voor de behandeling vind eerste een intake plaats om te kijken of deze behandelmethode voor jou geschikt is. 

 

30 minuten  (massage + cupping) €45,-

45 minuten  (massage + cupping) €55,-

60 minuten  (massage + cupping) €69,-

 

Garshan anti cellulite ritual


Garshan anti cellulite ritual is een behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Het Garshan anit cellulite ritual vermindert de sinaasappelhuid, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels goed stevig.

 

De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zijn speciaal ontworpen om de huid te verstevigen en cellulitis te verminderen met behulp van gepatenteerde ingrediënten zoals "Slendyl". De gebruikte Garshan producten zijn van Lakshmi, dat bekend staat om hun waardevolle en actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze producten zijn gecertificeerd met het ECO BIO label, wat garandeert dat de ingrediënten biologisch en duurzaam zijn.

Tibetaans ritual: (klankschaal massage)


Ontdek de diepe meditatieve ontspanning tijdens het Tibetaans ritueel met een heerlijke voetenbad, massage met de harmonieuze klanken en trillingen van de klankschalen en Tingsha's.

Sluit de behandeling af met een hoofd en voetmassage.

Meer informatie klik hier.

 

45 minuten € 55,-

60 minuten € 69,-

75 minuten € 79,-

90 minuten € 94,-

 

Hammam Ritual


Laat je lichaam reinigen, verwennen en verzorgen. Open de behandeling met heerlijk warme doeken waarna de huid klaar is voor de reiniging met de volle schuim van de olijf zeep en laat je rug en/of benen masseren met deze heerlijke zeep. 

Verwen jezelf met een fijne massage of ga je voor het verwijderen van onzuiverheden.

Maak de behandeling compleet met een reinigende mineraal pakking.

Na deze behandeling voelt de huid weer jong, fris en soepel aan. 

(zeer geschikt voor zeer gevoelige en/of drogen/eczeem huid.)

 

Afhankelijk van je tijdskeuze kan er langer worden gemasseerd

 

45 minuten € 59,-

60 minuten € 74,-

75 minuten € 89,-

90 minuten € 104,-

120 minuten € 134,-

Ontspanningsmassage


 

Geen behoefte aan een intensieve massage dan is dit zeker een fijn alternatief. Geniet van de rust en laat je lichaam ontspannen. Ga je voor de klassieke rug massage of laat je het helemaal over aan de masseur, de keuze is aan jou. Kies je tijd en ga weer ontspannen naar huis.

 

45 minuten € 55,-

60 minuten € 69,-

75 minuten € 79,-

90 minuten € 94,-

120 minuten € 124,-

Hotstone massage


De lavastenen afgekoeld en geslepen in de riviertjes onder aan de vulkaan met de warmte van de hete lava nog in zijn kern zal tot diep in je spieren de warmte verspreiden.  Voor gespannen spieren, een koud lichaam of voor even echte ontspannen is de hotstone massage zeer geschikt.

 

 

60 minuten €74,- 

75 minuten €89,- 

90 minuten €104,- 

120 minuten €134,-