Actie

Full Moon Ritual
Actie · 21. november 2021
Ook dit jaar komt Lakshmi met een Limited edition uitvoering van een heerlijke body cream en deze wil je echt niet missen!

Acupunctuur kennismaking
Actie · 09. augustus 2021
Maak op een leuke en voordelige manier kennis met acupunctuur en ontdek wat het voor jou kan doen.

Me time Moederdag moment
Actie · 09. mei 2021
Het is bijna Moederdag en na zo een stressvol jaar kunnen alle moeders wel wat extra liefde gebruiken maar je mag natuurlijk ook jezelf even extra in het zonnetje zetten. Daarom heb ik 2 cadeaubonnen voor je gemaakt met een fijn cadeau zodat je ultiem kan genieten van een welverdiende me time.

Gratis Body cream lente actie
Actie · 10. april 2021
Lakshmi Sunflower Velvety Body cream 250 ML is een heerlijke body cream verrijkt met kostbare oliën van de zonnebloem, cacao, sheaboter, haver en gierst. Deze eco bio body cream voed en beschermd de huid zonder te plakken en je krijgt hem nu helemaal gratis....

Actie · 10. juni 2020
De producten voor mannen die zich op een natuurlijke manier willen gaan verzorgen en er goed en dynamisch uit willen zien.  De thuisverzorgingsproducten For Men & Top Man zijn eenvoudige en werkzame producten voor een snelle en een gemakkelijke dagelijkse routine.   Actie loopt tot 17 juni 2020

Actie · 24. april 2020
Een gezonde bescherming voor je huid met natuurlijke ingrediënten en een UV-A en B filter. Nu tijdelijk €2,- korting op de SPF 25 en 50

Actie · 21. december 2019
De winter komt er aan, het wordt weer kouder en de dagen zijn kort. Tijd voor een heerlijke warme en ontspannen behandeling om weer helemaal op te laden. ontdek het Yin yoga detox ritueel.

let's celebrate the summer
Actie · 01. juli 2019
Na een drukke periode, hard werken en school examens is de zomer echt begonnen.  We hebben al veel mooie dagen gehad waar we heerlijk van genieten en dan mag jouw favoriete zomers cocktail niet ontbreken. Vier de zomer met het nieuwe zomer ritueel en kom in de vakantie stemming met de geuren van jou favoriete cocktail.

Actie · 21. maart 2019
Start de lente met de harmonieuze klanken van de Tibetaanse klankschalen en geniet van de ultieme ontspanning. (behandeling voor gezicht en lichaam)

Actie · 21. december 2018
Speciaal voor iedereen die last heeft van een winter dip (maar natuurlijk ook voor die gene die het gewoon een lekker behandeling vindt) heb ik een heerlijke behandeling samengesteld die helpt om het weer warm te krijgen, die je ondersteund bij je verkoudheid en die je energie heeft om de wintermaanden door te komen.

Meer weergeven