Actie

Actie · 26. november 2020
Profiteer van eenmalige super acties en hoge kortingen tot wel 50% op hoogwaardige producten

Actie · 24. juli 2020
Ook dit jaar dit inspira weer een schepje op de productprijzen. Wil jij nog van de oude prijzen profiteren bestel dan vandaag nog je producten.

Actie · 10. juni 2020
De producten voor mannen die zich op een natuurlijke manier willen gaan verzorgen en er goed en dynamisch uit willen zien.  De thuisverzorgingsproducten For Men & Top Man zijn eenvoudige en werkzame producten voor een snelle en een gemakkelijke dagelijkse routine.   Actie loopt tot 17 juni 2020

Actie · 24. april 2020
Een gezonde bescherming voor je huid met natuurlijke ingrediënten en een UV-A en B filter. Nu tijdelijk €2,- korting op de SPF 25 en 50

Actie · 21. december 2019
De winter komt er aan, het wordt weer kouder en de dagen zijn kort. Tijd voor een heerlijke warme en ontspannen behandeling om weer helemaal op te laden. ontdek het Yin yoga detox ritueel.

Actie · 16. september 2019
Tijd voor een Detox behandeling voor je huid. Na een heerlijke zomer en strand vakantie heeft je huid behoorlijk wat schaden opgelopen ook stress geeft tekenen van vermoeidheid wat je goed terug kan zien op in het gezicht. Dit is de behandeling om je huid weer te herstellen en helpt zijn optimale bescherming terug te geven.

Actie · 23. juli 2019
Nieuwe prijzen voor de inspira producten. Bestel voor 24 juli 23:00 uur voor de oude prijs.

Actie · 01. juli 2019
Na een drukke periode, hard werken en school examens is de zomer echt begonnen.  We hebben al veel mooie dagen gehad waar we heerlijk van genieten en dan mag jouw favoriete zomers cocktail niet ontbreken. Vier de zomer met het nieuwe zomer ritueel en kom in de vakantie stemming met de geuren van jou favoriete cocktail.

Actie · 21. maart 2019
Start de lente met de harmonieuze klanken van de Tibetaanse klankschalen en geniet van de ultieme ontspanning. (behandeling voor gezicht en lichaam)

Actie · 21. december 2018
Speciaal voor iedereen die last heeft van een winter dip (maar natuurlijk ook voor die gene die het gewoon een lekker behandeling vindt) heb ik een heerlijke behandeling samengesteld die helpt om het weer warm te krijgen, die je ondersteund bij je verkoudheid en die je energie heeft om de wintermaanden door te komen.

Meer weergeven