· 

Menstruatie spiegel van je gezondheid

Je weet ongetwijfeld zelf welke problemen er rond de menstruatie op doen, we praten er niet over want het hoort er nu eenmaal bij. Er zijn zelfs strijders die vinden dat vrouwen rond hun menstruatie aangepast werk zouden moeten krijgen en dat er meer rekening gehouden moet worden met de vrouw en haar menstruatie maar is het nu echt zo dat de menstruatie een grote kwelling hoort te zijn??

 

Wat is een gezonde menstruatie en welke klachten horen en nu wel bij en welke zouden er niet moeten zijn?

En iets waar we helemaal niet over willen praat is hoe je menstruatie er uit ziet. Maar wist je dat juist het bloed heel veel verteld over jouw gezondheid?

Masterclass menstruatie

Meld je aan voor de materclass over menstruatie  en ontdek wat je eigen menstruatie  over je gezondheid verteld. 

Vanuit mijn TCM studie ga ik je uitleggen hoe een gezonde menstruatie  er uit hoort te zien, wat je menstruatie verteld over jou gezondheid en welke bijbehorende klachten je nog meer kan hebben.

Ik ga je dus niet alleen heel veel over je menstruatie  leren maar ik geef je inzicht in het hele lichaam en wie weet welke onverklaarbare klachten jij allemaal tegen komt.

 

Meld je aan voor deze materclass en krijg gelijk toegang tot alle informatie, tips en filmpjes. 

Voor deze materclass vraag ik een kleine vergoeding, hiermee kan ik je alle informatie geven waar ik afgelopen jaren op heb gestudeerd en ondersteun je de salon.
Je mag zelf kiezen wel bedrag je graag wil betalen, €5,-  €10,-  of €15,-.

Alvast veel plezier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0