· 

ZEN Ritual

In 90 minuten weer helemaal zen, hoe fijn zou dat zijn? Tuina therapie is niet alleen fijn bij pijnklachten maar ook heel goed inzetbaar om diepe ontspanning te behalen. Tijdens een sessie van 90 minuten wordt de aandacht gelegd op de ontspanning van lichaam en geest. Doormiddel van verschillende technieken en geluiden ontstaat er een harmonie van diepe rust en ontspanning.

De winter

In de winter trekken we ons graag terug. We vinden het heerlijk om onszelf warm te houden met dekentjes, dikke sokken en een warme sjaal. Het is de tijd voor een winterslaap. Even de boel de boel laten en je energie sparen om straks het voorjaar goed te kunnen starten. 

 

Maar in dit leven is het niet altijd even makkelijk om heerlijk in je cocon te duiken, lekker met je eigen IK bezig te zijn en de buitenwereld te laten voor wat het is.

 

Het ZEN ritual kan je hier een misschien wel goed bij helpen. 90 minuten lang alleen maar bezig zijn met ontspanning, heerlijk cocoonen en daarna opgeladen je dag door gaan. 

De behandeling

Het Zen ritual is niet zoals andere behandeling een behandeling die met een protocol verloopt. Elke behandeling is afgestemd op jouw behoeften.

wat kan je verwachten

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van ontspannen tuina technieken. Zo worden het hoofd uitgebreid gemasseerd maar ook armen, handen en voeten kunnen aanbod komen. 

 

Je start de behandeling met een warm voetenbad en een klein kopje kruidenwater terwijl je geniet van de rustige muziek en wat korte vragen die kunnen helpen bij het personaliseren van de behandeling.

Daarna mag je op de behandeltafel plaats nemen om het ZEN ritual vort te zetten. 

 

Tijdens de behandeling zal een diepe ontspanning bereiken. Je kan even weg dromen of zelf licht slapen. Maar ook ruimte voor heldere gedachten en ideeën kunnen voorbij komen.

 

Na de behandeling voel je je ontspannen. Het kan zijn dat je wat moe bent en nog behoefte hebt om thuis even te slapen. Ook kan het zijn dat je inspiratie aan is gezet en wil je dit thuis gelijk uitschrijven. Wat er ook na deze behandeling ontstaat, het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Ga daarom na de behandeling gelijk naar huis en doe wat op dat moment goed voor je voelt. Boek deze behandeling niet als je daarna nog moet werken. Zorg dat je boodschappen in huis zijn en dat je je volledig op jezelf mag richten. 

90 minuten €94,-

Reactie schrijven

Commentaren: 0