· 

Voorjaars Ritual

Het voorjaar staat in het teken van ontpoppen, uit winterslaap komen en tot bloei komen. Je voelt dat de energie weer toe neemt. Je gaat meer naar buiten en je kan wat meer genieten. De rouwe randjes verdwijnen langzaam en je bent je zelf aan het voorbereiden op een mooie zomer.

 

Je huid kan in deze periode wat onrust zijn door alle veranderingen die spelen in je systeem en in de natuur. Geef daarom je huid wat extra aandacht. Na een koude en natte periode met veel wind is onze huid vaak uitgedroogd. Om je huid goed voor te bereiden op een zomer waar je huid ook weer veel vocht zou verliezen heb ik een mooie behandeling voor je samen gesteld.

 

In deze behandeling maak je kennis met de nieuwe Mandelic peel van BiON (nee, niet het serum die je al kent maar een echte peeling op basis van amandelzuur!), daarnaast werk ik met een strekker hyaluronzuur en om het af te maken een nog sterker hydrateerden masker met Polyglutaminezuur 

 

 

Mandelic Peel

De nieuwe peeling van BiON. Een echte parel die net wat sterker is dan de melkzuur peeling die je misschien al kent. Deze peel is zeer geschikt om veroudering, fijne lijntjes en zonneschade aan te pakken door de verhelderende werking van amandelzuur en melkzuur. Deze zuren zorgen voor een goede vochtbalans en drogen de huid dus niet uit. Ideaal voor het voorjaar.

Pure Hydration Serum

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende polysacharide die door het lichaam wordt geproduceerd. Deze serumvorm van hyaluronzuur kan tot 1000 keer zijn gewicht in vocht in de huid dragen en zorgt er zo voor dat huidweefsel steviger wordt. De huid wordt van binnenuit opgevuld, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Het resultaat is een vollere huid die er jonger uitziet. Omdat het geen crèmes of oliën bevat, is het ook een geweldige moisturizer voor de acne-gevoelige huid. Dit serum is toonaangevend in de industrie doordat het 1% zuiver hyaluronzuur bevat.

Masker met Polyglutaminezuur

Dit masker geeft de huid gelijk extra vormule vult de rimpels en expressie lijnen op.

Polyglutaminezuur is het ingrediënt voor de beste hydratatieheld van je huid. Polyglutaminezuur kan tot wel 4 keer meer vocht vasthouden dan hyaluronzuur, daarnaast geeft het gelijk een glad effect op fijne lijntjes. 

Daarnaast bevat dit masker Aloë Vera die de huid kalmeert en mede hier door ook voor de meeste gevoelig huid geschikt is. 

De behandeling


 

  • Reinig de huid met een BiON cleanser aangepast op de huid
  • Mandelic Peel 
  • Pure hydration serum met jade rollers inmasseren
  • Masker met polyglutaminezuur
  • Extra lange massage tijdens het masker

60 minuten €69,-

Extra opties

20 minuten Nano needling +€25,-

20 minuten Micro needling +€25,-

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0