Heb je behoefte aan een ontspannen gezichtsmassage zonder een hele behandeling te boeken of je wil een extra massage toevoegen aan je behandeling dan is dit echt iets voor jou.

 

Alle massages starten met een basis reinig van de huid, tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums aangepast op de huid. de massage wordt afgesloten met een crème aangepast op de huid.

 

Kies uit een van de heerlijke massages:

  • Gua sha face massage    (mild)
  • Face cupping massage    (intensief)
  • Penseel massage    (zeer ontspannen)
  • Klassieke gezichtsmassage    (ontspannen)
  • Japanse gezichtsmassage    (mild)
  • Hoofdhuid en oor massage    (zeer ontspannen)
  • Drukpunt massage     (ontspannen)

 

30 minuten €45,-

Gua sha face massage


De fitness massage voor je huid.  Gua sha massage is een eeuwen oude Chinese techniek die als een detox werkt en collageen en elastine aanmaak stimuleer.  Doormiddel van platgeslepen stenen wordt je huid gemasseerd door het maken van langen bewegingen. Deze massage werkt ontspannen op de geest en stimuleer de huid.

Face cupping massage


Stimuleer je huid en ontspan je spieren. Doormiddel van zachte cups wordt de huid vacuüm gezogen om vervolgens de cup met langen halen over de huid te bewegen. Deze massage stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine in de huid en kan ook goed gecombineerd worden met andere massage technieken. 

 

Deze intensieve massage is wat minder geschikt voor de zeer dunnen huid of huid met couperose. Afhankelijk van hoe de huid reageert op deze massage kan er tijdens de behandeling gekozen worden om de behandeling met een andere massage te vervolgen zoals bijvoorbeeld de Gua Sha massage of Japanse massage om de huid wat minder intensief te stimuleren. 

Penseel massage


Als je echt wilt ontspannen en houd van een zachte massage dan is deze massage echt iets voor jouw. Doormiddel van zeer zachte borstels en penselen word je huid heerlijke gemasseerd. Door deze zachte manier van masseren ontspannen je zenuwuiteinde waardoor je spanning in je spieren kan loslaten. 

Ook mogelijk als massage van de rug.  

Klassieke massage


De klassieke massage is een massage van het gezicht waarbij veel gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de handen en is vooral gericht op ontspanning. 

Japanse gezichtsmassage


Deze massage staat vooral bekend om zijn lange bewegingen die zeer ontspannen werken op het gelaatsspieren. Deze massage bestaat uit een combinatie van ontspannen en activerende technieken waardoor je het gevoel heb dat je gelaatsspieren ook echt gemasseerd worden. 

Hoofdhuid en oor massage


Deze massage is erg fijn wanneer je druk in je hoofd bent of snel last heb van hoofdpijn. De massage wordt uitgevoerd met de handen, eventueel worden er ook massage stenen tijdens deze massage gebruik voor een extra diepe ontspanning.

De oor massage is een korte massage van de oren die wordt toegevoegd aan de  hoofdmassage voor extra diepe ontspanning. De oren zijn een bron van drukpunten die in verbinding staan met ons hele lichaam. Net als een voetmassage kan een oor massage verbazingwekkend ontspannen werken. 

Drukpunt massage


Ons lichaam zit vol met drukpunten ook in het gezicht zijn er tal van druk punten te vinden. Elk punt heeft zijn eigen werking maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat het helpt bij de beweging van Qi in ons lichaam waardoor je lekkerder in je vel zit en geest en spieren gaan ontspannen. Een drukpunt massage van het gezicht is dan ook een zeer ontspannen massage. Tijdens deze massage zullen ook een aantal drukpunten op het hoofd worden mee genomen.