Schoonheidssalon Zoetermeer: Y. Balance, de plek voor holistische behandelingen en acupunctuur

Y. Balance is dé schoonheidssalon in Zoetermeer waar je terecht kunt voor een breed scala aan holistische behandelingen, waaronder acupunctuur, cosmetische behandelingen en diverse massagetechnieken. Onder leiding van Ylona, een ervaren schoonheidsspecialiste en therapeut in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), biedt Y. Balance effectieve behandelingen voor uiteenlopende klachten en ter bevordering van het algehele welzijn.

Y. Balance: een unieke combinatie van TCG, Ayurveda en moderne technieken

Bij Y. Balance in Zoetermeer vind je een unieke combinatie van Traditionele Chinese Geneeswijze, Ayurveda en moderne technieken. Dit zorgt voor een effectieve aanpak van diverse klachten en draagt bij aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Acupunctuur Zoetermeer: herstel de balans in je lichaam

Acupunctuur is een eeuwenoude behandelmethode binnen de TCG die helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam. Y. Balance biedt acupunctuurbehandelingen aan voor uiteenlopende klachten, zoals:

       Rug-, nek- en schouderpijn

       Chronische pijn

       Hoofdpijn en migraine

       Stress en vermoeidheid

       Fibromyalgie

       Menstruatieklachten

 

Daarnaast worden er preventieve behandelingen aangeboden om het algehele welzijn te bevorderen.

Persoonlijke benadering en maatwerk

Bij Y. Balance staat de cliënt centraal en er wordt zorgvuldig geluisterd naar de persoonlijke behoeften. Samen met Ylona wordt er gezocht naar de oorzaak van de klacht en wordt een behandelplan op maat samengesteld. Zo wordt Tuina-massage therapie vaak gecombineerd met andere behandelmethoden uit de TCG, zoals acupunctuur, vuur cupping, guasha maar ook sound healing / klankschaal therapie.

Cosmetische behandelingen voor een stralende huid

Naast tuina-massage therapie en acupunctuur biedt Y. Balance een uitgebreid aanbod aan cosmetische behandelingen, gebaseerd op Ayurvedische en natuurwetenschappelijke inzichten. Hiertoe behoren onder andere:

       Behandeling van huidproblemen zoals acne behandelingen

       Peelings voor een frisse huid en huidverjonging

       Rimpelbehandeling met cosmetische acupunctuur, bindweefselmassage en micro needling

 

       Ontspannende behandelingen

Diverse massagetechnieken voor optimale ontspanning

Y. Balance is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken, zoals:

       Bindweefselmassage

       Gua sha-massage

       Penseelmassage

       Klassieke massage

       Klankschaalmassage

       Tuina massage

 

Deze technieken kunnen gecombineerd worden met acupunctuur en andere therapieën om de effectiviteit van de behandelingen te versterken.

Neem contact op met Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer

Wil je meer weten over Schoonheidssalon Zoetermeer en de behandelingen bij Y. Balance?

 

Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

       Adres: Van Coehoornschans 18 (navigatieadres Calandschans 22), 2728 ET Zoetermeer (Noordhoven)

       E-mail: salon@ybeauty.nl

       Telefoon/WhatsApp: 06-303 19 214

 

 

Y. Balance is dé plek in Zoetermeer voor holistische behandelingen die gericht zijn op het bevorderen van de algehele gezondheid en balans. Dankzij de persoonlijke benadering en de combinatie van Traditionele Chinese Geneeswijze, Ayurveda en moderne technieken, biedt Y. Balance, een unieke ervaring en effectieve behandelingen voor uiteenlopende klachten.

Voordelen van kiezen voor Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer

       Ervaren therapeut in de Traditionele Chinese Geneeskunde

       Persoonlijke benadering en maatwerk

       Breed scala aan behandelingen voor diverse klachten

       Preventieve behandelingen ter bevordering van het algehele welzijn

       Uitgebreid aanbod aan cosmetische behandelingen en massagetechnieken

 

 

Maak een afspraak bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer en ontdek zelf de voordelen van acupunctuur en andere behandelingen voor jouw lichaam en geest. Samen met Ylona werk je aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Nazorg en onderhoud na een behandeling bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer

Het is belangrijk om na een behandeling bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer goed voor jezelf te zorgen en de aanbevelingen van Ylona op te volgen. Hier zijn enkele tips voor nazorg en onderhoud:

 

  1. Drink voldoende water om je lichaam gehydrateerd te houden en afvalstoffen af te voeren.
  2. Neem rust na de behandeling en vermijd zware inspanning of stressvolle situaties.
  3. Volg de instructies van Ylona op met betrekking tot eventuele aanvullende behandelingen of oefeningen die je thuis kunt doen.
  4. Plan indien nodig vervolgafspraken in om het optimale resultaat van de behandeling te behalen en te behouden.
  5. Stel vragen en deel je ervaringen met Ylona, zodat ze je behandeling indien nodig kan aanpassen.

 

 

Kies voor Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer en werk samen met Ylona aan een gezonder, evenwichtiger leven met behulp van de unieke combinatie van Traditionele Chinese Geneeswijze, Ayurveda en moderne technieken. Maak een afspraak en ervaar zelf de voordelen van de holistische behandelingen die Y. Balance te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer

1. Is acupunctuur pijnlijk?

Acupunctuur maakt gebruik van zeer dunne naalden die op specifieke punten op het lichaam worden ingebracht. De meeste mensen ervaren geen pijn, maar eerder een licht prikkelend of tintelend gevoel. Ylona zal ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling.

2. Hoe lang duurt een behandeling bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer?

De duur van een behandeling varieert, afhankelijk van de gekozen therapie en je persoonlijke behoeften. Gemiddeld duren behandelingen tussen 60 en 90 minuten, inclusief een intakegesprek en nazorg.

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van de aard en ernst van de klachten. Ylona zal tijdens het intakegesprek een behandelplan op maat samenstellen en een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen

4. Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Sommige behandelingen bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer, zoals acupunctuur en tuina massage therapie, kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden door je zorgverzekeraar, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoedingen.

5. Kan ik bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer terecht tijdens mijn zwangerschap?

Ja, er zijn verschillende behandeling mogelijk tijdens de zwangerschap. Informeer Ylona tijdens het intakegesprek over je zwangerschap, zodat ze rekening kan houden met je specifieke behoeften en eventuele contra-indicaties.

6. Hoe kan ik een afspraak maken bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer?

Je kunt een afspraak maken door te bellen of WhatsAppen naar 06-303 19 214, of door een e-mail te sturen naar salon@ybeauty.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website.

7. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer?

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, neem dan zo snel mogelijk contact op met de salon. Houd er rekening mee dat afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, in rekening kunnen worden gebracht.

 

 

Heb je nog meer vragen over de behandelingen en diensten bij Y. Balance Schoonheidssalon Zoetermeer? Aarzel niet om contact op te nemen met Ylona en haar team. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling voor jouw specifieke behoeften en wensen.