· 

Cellulite thuisbehandelkuur

De kuur behandeling voor thuis nu we de deur niet uit mogen.

Ga de strijd aan tegen je cellulite met de vernieuwde  Garshan lijn van Lakshmi.

Deze lijn  op basis van natuurlijke ingrediënten en met gebruik van de kennis uit de ayurveda is dit een product dan effectief kan helpen bij verschillende vormen van cellulite. 

 

Cellulite is een ophoping van verklevingen die vaak gepaard gaan met vet. Mogelijk kan het een strak gevoel aan je benen geven maar het is vooral bekend om de deuken in je huid bij inspanning van spieren of soms ook al wanneer het weefsel ontspannen is.

Cellulite zie je vaak op bovenbenen en billen maar ook andere delen van ons lichaam deze onaangename verklevingen bevatten, zo kan je cellulite ook op buik of armen terug vinden.

Door het los maken van de verklevingen, het verminderen van de vetcellen , het stimuleren van de doorbloeding en het verstevigen van het bindweefsel kan cellulite prima worden behandelt.

 

Ook thuis kan je veel doen al  vraagt dit wel wat van je doorzettingsvermogen. 

Masseren van de huid met stimulerende massage borstels en cupjes werkt prima maar is erg pijnlijk en moet dagelijks worden herhaald. Daarnaast kost het ook veel tijd om dit ongemak aan te pakken.

Ondersteun daarom het gebruik van deze massage technieken met producten die de werking van je massage versterken en langer vast houden waardoor het niet erg is om een dagje over te slaan.

Daarnaast werken deze producten ook al wanneer je helemaal geen tijd heb om met massage borstels of cupjes aan de slag te gaan.

 

 

De thuis kuur

Er zijn 3 soorten kuren:

Elke kuur bevat een  ondersteunende  douche gel, een olie en crème die elkaar versterken in functie.

  1. Garshan Tonic  - bij een zachte cellulite en verslapte huid.   Bij mensen die veel schommelen in gewicht.
  2. Garshan Dren -  voor het verminderen van de sinaasappelhuid en oedeem
  3. Garshan Slim   - bij een harde cellulite en stimuleren van lokale vetverbranding. 

 

Garshan Tonic voor zachte cellulite en slappe huid.

 Bij mensen die veel schommelen in lichaamsgewicht.

 

GARSHAN TONIC OIL 125 ml 

Het bevat extracten van zonnebloemolie, druivenpitolie, zoete amandelolie en rijstolie, rijk aan antioxidanten en met anti-aging eigenschappen die de gladheid en textuur van de huid zichtbaar verbeteren.

“Shaping” Phyto BioActive ingrediënten: Mate leaf extract (rijk aan methylxanthines zoals cafeïne, teophylline en theobromine), kruidnagel en fenegriek extract hebben een verstevigende en stimulerende werking.

 

GARSHAN TONIC DRAINING CELL CREAM 250 ml 

Crème rijk aan functionele plantenextracten die synergetisch werken en een stimulerende, versterkende en drainerende werking hebben.

Hij verstevigt de huid en reduceert de vetaanmaak dankzij de specifieke formulering die in staat is om een ’koud-heet’ effect te genereren en de aanwezigheid van Garcinia Cambodia (een vruchtsoort) en plantenextracten met een hoog gehalte aan cafeïne, zoals koffie, guaranà en Matè.

 

GARSHAN TONIC DOUCHE GEL 500 ml 

Dit product maakt deel uit van de Garshan Tonic-behandeling die het silhouet vormt en de plaatselijke problemen aanzienlijk verminder,t voor een zichtbaar steviger en strakkere huid van de behandelde gebieden.

Pisum Sativum-extract voert een vormende en tonische werking uit en vertraagt het proces van achteruitgang van elastine en collageen, waardoor de tonus- en eiwitnetwerken worden versterkt.

2.  Garshan Dren voor het verminderen van de sinaasappelhuid en oedeem

GARSHAN DRAINAGE OIL 125 ml

De exclusieve mix van Guarana, paardenkastanje, jeneverbes en fenegriek heeft een stabiliserend effect dat de bloedcirculatie verbetert en de elasticiteit van de aderen verhoogt. 

De vaatbeschermende en bloed stimulerende eigenschappen van deze stoffen garanderen langdurige verlichting van zware benen die verminderen in omvang, lichter en strakker worden terwijl de sinaasappelhuid geleidelijk vermindert

 

GARSHAN DREN DRAINAGE CELL CREAM 250 ml

De huid wordt steviger en het verbetert de microcirculatie, dus ook het metabolisme van het bindweefsel. De huid wordt steviger.

De crème zorgt direct voor een sensationeel glad huidgevoel. Het is een specifieke behandeling op basis van speciale actieve werkstoffen die de doorbloeding gaat verbeteren, de doorlaatbaarheid van de vaatwanden zal verminderen, de resorptie en lymfatische afvoer zal bevorderen, met een duidelijke anti-oedeem uitwerking en een positief effect op de kwetsbaarheid en capillaire doorlaatbaarheid.

 

GARSHAN DREN BAD EN DOUCHE 500 ml

Een zachte douchegel  die geformuleerd is als aanvulling op de Garshan Dren-behandeling voor oedemateuze cellulite. 

Verstevigt en verbetert de bloedvaten.

Het bevordert duidelijk de compactheid en elasticiteit van de huid.

Regelmatig het gebruik hiervan zoals beschreven in het Garshan Dren Ritual, vermindert het de sinaasappelhuid zichtbaar en gaat het het vormen ervan effectief tegen.

3. Garshan slim voor hard aanvoelende cellulite en lokale vetverbranding.

GARSHAN SLIM THERMO OIL 125 ml

De “vetverbrandende” natuurlijke actieve ingrediënten: Centella Asiatica, Paardenkastanje, Gember, Kurkuma en Helichrysum, bevorderen de eliminatie van overtollige vloeistoffen en verbeteren de perifere circulatie.

Het zeewierextract Gelidium Cartilagineum en cafeïne stimuleren de osmotische werking die de eliminatie van gifstoffen verbetert door de afvalstoffen te verwijderen

 

GARSHAN SLIM THERMO CREAM 250 ml 

Buitengewoon effectief bij lokale en overtollige rondingen.

Een esthetische en cosmetische liposculptuur de overtollige omvang vermindert dankzij een crème met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten, die volledig natuurlijkzijn, die synergetisch werken en die buitengewone afslankende en verminderende eigenschappen hebben op de vetkussentjes.

 

GARSHAN SLIM THERMO BATH / DOUCHE 500 ml 

Geformuleerd als aanvulling op de Garshan Slim behandeling voor hardnekkige en compacte cellulite. om een strakker silhouet te verkrijgen en een aanzienlijke vermindering van plaatselijke vetophopingen.

 

Start vandaag

Start vandaag   met een van deze cellulite kuur boxen voor maar €99,- ipv €109,80 

En ontvang een gratis walking vuurcupping sessie  in de salon (vanaf   18 mei)

 

*tijdelijke aanbieding tot 10 mei 2020

* excl verzendkosten,  afhalen in de salon kan ook. 

 

Bestelling kan via onderstaande product link, via de mail salon@ybeauty.nl of whatsapp 0630319214