· 

Bion Skin Care producten

BiON Skincare is al meer dan twintig jaar een van de sterkste cosmeceuticals in de VS en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en ingrediëntenonderzoek. BiON is bekroond door huidspecialisten en geliefd bij klanten. Het BiON-team bestaat uit celmoleculaire wetenschappers, farmaceuten, marketeers en managers die hun krachten hebben gebundeld om de beste huidverbeterende producten te maken met natuurlijk ingrediënten.

 

Sinds 2020 is BiON verkrijgbaar in Nederland en Y. Beauty is de eerste salon van Zuid-Holland die met dit mooie product mag werken.

Bion combineert wetenschap met natuurlijke ingrediënten

Elk BiON huidverzorgingsproduct is met de grootste zorg samengesteld om de gezondheid en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren.

Van de acnehuid en rosaceahuid tot de rijpere huid biedt BiON de voordelen van de biochemische wetenschap door overwegend natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

 

De huid heeft onder andere vitamines, mineralen, eiwitten en aminozuren nodig om zijn natuurlijke functies uit te voeren.

Waar mogelijk heeft BiON ervoor gekozen om deze ingrediënten in hun natuurlijke, botanische vorm te gebruiken.

Natuurlijke en veilige ingrediënten zijn de basis van de producten van Bion Skincare.

De  product onderzoeken concentreren zich op nieuwe ingrediënten die de beste resultaten opleveren. BiON streeft ook naar innovatie, met regelmatig worden concentraties of samenstellingen aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

 

 

100% ethisch verantwoord en niet getest op dieren

 BiON is trots op haar beleid. Ze garanderen dat geen van de producten op dieren is getest. Ze bevatten geen parabenen of kunstmatige kleur- en geurstoffen en zijn vrij van nanotechnologie. Ook gebruiken ze geen lanoline, triclosan, natriumlaurylsulfaten (SLS) & natriumlaurylethersulfaten (SLES), minerale oliën en benzoylperoxide.

Producten

Cleansers


Het gebruik van een cleanser is een belangrijk onderdeel van je huidverzorging. Op de huid verzamelen zich talg, dode huidcellen en vuil. Als je je huid niet goed reinigt, kan dat tot problemen leiden zoals pigmentvlekken, verstopte poriën en een grove huidstructuur. Een cleanser die goed op je huidtype is afgestemd reinigt de huid goed zonder de vochtbarrière te verstoren. Helaas zijn veel cleansers te agressief waardoor ze de huideigen pH verstoren of uitdrogen. Goede cosmeceutical cleansers hebben de juiste balans tussen werkzame ingrediënten en milde componenten die de huid reinigen zonder problemen te veroorzaken. Als de huid goed schoon is kunnen ingrediënten in serums en moisturizers beter in de huid indringen, om optimaal hun werk te kunnen doen.

Exfoliants


Exfoliatie is het verwijderen van de dode huidcellen op het buitenste oppervlak van de huid. Afschilfering is onderdeel van veel gezichtsbehandelingen, zoals microdermabrasie, enzym-maskers of peelings. BiON heeft verschillende exfoliants, zowel voor huidprofessionals als voor thuisgebruik, om bepaalde vormen van afschilfering te bewerkstelligen. Er zijn producten tegen veroudering, pigmentproblemen, acné of een grove huidstructuur. Het resultaat is een gladdere huid, minder fijne lijntjes en minder talgophopingen bij een huid die last heeft van verstoppingen.

Serum


Serums spelen een cruciale rol bij huidverbetering. Ze zijn belangrijk om de huid te herstellen, beschermen en voeden. Serums bevatten in water oplosbare ingrediënten die vaak hyaluronzuur als basis gebruiken. In deze vorm zijn de ingrediënten werkzaam, blijven ze biologisch actief en kunnen ze de huid makkelijk binnendringen om daar hun werk te doen. Belangrijke factoren zijn de kwaliteit van de ingrediënten, hun concentratie en de samenstelling. Dit bepaalt uiteindelijk ook de prijs. Serums die je bij de drogist kunt kopen bevatten nauwelijks voldoende hoeveelheden ingrediënten om werkzaam te kunnen zijn, en bevatten niet de juiste basis waarin de ingrediënten kunnen overleven. Deze serums zijn niet schadelijk voor de huid, maar werken niet huidverbeterend, in tegenstelling tot serums met hoge concentraties biologisch actieve (en dus werkzame) ingrediënten.

 

Serums van Bion Skincare bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten. Verschillende serums hebben verschillende functies, bekijk hieronder ons assortiment.

Moisturizer


Van de droge tot de vette huid, ieder huidtype heeft baat bij een moisturizer. Maar waarom eigenlijk? Dat zit zo: Cosmeceuticals bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten. Dit is nodig, want een product moet een bepaald gewenst effect hebben. Zo stimuleren bepaalde peptiden fibroblasten om collageen aan te maken. Of de afschilfering van dode huidcellen wordt gestimuleerd. Juist door die werkzaamheid kunnen sommige producten als bijwerking hebben dat ze tot uitdroging leiden. Daarnaast heeft iedere huid te maken met invloeden van buitenaf. Dus zelfs bij een vette huid is het dagelijks gebruik van een moisturizer essentieel. Bion Skincare heeft een aantal zeer goed samengestelde moisturizers voor verschillende huidtypen en huidproblemen.

Zonbescherming


Een SPF is een must voor de bescherming van je huid tegen de negatieve gevolgen van ultraviolette straling (UV), zoals huidveroudering en zelfs huidkanker. Door de huid te verzorgen met een goede SPF is hij beschermd tegen schadelijke UV-A-en UV-B straling. Het idee achter een SPF is dat de straling wordt opgenomen en onschadelijk gemaakt door ingrediënten in de crème (chemische SPF), of dat kleine deeltjes in de crème het zonlicht reflecteren (fysieke SPF), waardoor UV-straling wordt weerkaatst en de huid niet bereikt. Deze laatste optie wordt tegenwoordig beschouwd als de beste manier om zonneschade te voorkomen. Het verschil tussen een gemiddeld product dat je bij de drogist koopt en een professionele SPF zit niet alleen in de ingrediënten, maar vooral in de concentraties en de werkzaamheid ervan. Simpel gezegd: hoe beter de SPF, hoe meer UV-A/B golflengtes worden opgevangen of weerkaatst en hoe minder schadelijke straling je huid binnendringt. Zo ben je niet alleen beschermd tegen verbranding en vroegtijdige veroudering, maar ook tegen eventuele gevaren zoals het ontwikkelen van huidkanker. BiON’s bekroonde fysieke SPF biedt volledige bescherming tegen UV-straling, bevat antioxidanten en is daarbij ook nog een fantastisch samengestelde moisturizer.

Behandelingen


Tijdens de behandelingen worden er gebruikt gemaakt van verschillende peelings  zoals melk- salicyl- en glycolzuur maar ook verschillende enzymen uit bijvoorbeeld de ananas, pompoen en papaya. 

Deze ingrediënten helpen bij het afschilveren van de dode huidcellen, hierdoor vervagen fijne lijntjes, kan je huid meer wekstoffen opnemen, wordt de follikel dieper gereinigd waardoor acne verminderd en krijg je een heldere frisse huid.

Daarnaast zorgen de behandelingen van BiON Skin Care voor een betere doorbloeding en worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. 

 

De behandelingen van BiON zijn intensief maar we sluiten altijd ontspannen af met een heerlijke massage tijdens het masker.

Reset voor de huid


De behandelingen van BiON werken als reset voor de huid. Door de behandeling krijgt je huid de ruimte en juiste voedingstoffen om alles weer op een goede manier te laten functioneren. Kan het ontstekingsgehalte worden verminderd en neemt je huid weer nieuwe werkstoffen op.

 

Uit de praktijk blijkt dat na 1 behandeling vaak al een resultaat van 50% wordt behaald en vaak naar 2 behandelingen een grote transformatie plaats vind. In combinatie met de thuis behandelingen en onderhoudsbehandelingen in de salon houd je dit resultaat ook vast voor een blijvend plezier en resultaat. 

 

 

 

Thuis behandeling


Niet onbelangrijk is het gebruik van de producten thuis. Zie het als tanden poetsen, Je poetst twee keer per dag je tanden om gaatjes en ontstoken tandvlees te voorkomen. Het ene gebit heeft niet veel problemen en kan het af met alleen wat tandpasta de andere moet elke dag flossen en speciale tandpaste gebruiken. Zo werkt het ook met de huid.

Door het gebruik van de juiste producten en verzorging voor thuis met daarnaast ondersteunde behandelingen in de salon kan je jou huid optimaal verzorgen en weer gezond krijgen. 

 

Gelukkig zijn de producten van BiON niet alleen van hoge kwaliteit en van natuurlijke oorsprong maar zijn ze ook scherp geprijsd zodat er altijd wel iets bij zit wat goed voor jou huid is.

 

Lees hier meer over de stay on exfoliant

De huidverbeterende producten van BiON zijn ontwikkeld voor medische en klinische huidprofessionals zoals schoonheidsspecialisten, dermatologen en plastisch chirurgen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0