· 

Bion Skin Care producten

BiON Skincare is al meer dan twintig jaar een van de sterkste cosmeceuticals in de VS en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en ingrediëntenonderzoek. BiON is bekroond door huidspecialisten en geliefd bij klanten. Het BiON-team bestaat uit celmoleculaire wetenschappers, farmaceuten, marketeers en managers die hun krachten hebben gebundeld om de beste huidverbeterende producten te maken met natuurlijk ingrediënten.

 

Sinds 2020 is BiON verkrijgbaar in Nederland en Y. Beauty is de eerste salon van Zuid-Holland die met dit mooie product mag werken.

Bion combineert wetenschap met natuurlijke ingrediënten

Elk BiON huidverzorgingsproduct is met de grootste zorg samengesteld om de gezondheid en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren.

Van de acnehuid en rosaceahuid tot de rijpere huid biedt BiON de voordelen van de biochemische wetenschap door overwegend natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

 

De huid heeft onder andere vitamines, mineralen, eiwitten en aminozuren nodig om zijn natuurlijke functies uit te voeren.

Waar mogelijk heeft BiON ervoor gekozen om deze ingrediënten in hun natuurlijke, botanische vorm te gebruiken.

Natuurlijke en veilige ingrediënten zijn de basis van de producten van Bion Skincare.

De  product onderzoeken concentreren zich op nieuwe ingrediënten die de beste resultaten opleveren. BiON streeft ook naar innovatie, met regelmatig worden concentraties of samenstellingen aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

 

 

100% ethisch verantwoord en niet getest op dieren

 BiON is trots op haar beleid. Ze garanderen dat geen van de producten op dieren is getest. Ze bevatten geen parabenen of kunstmatige kleur- en geurstoffen en zijn vrij van nanotechnologie. Ook gebruiken ze geen lanoline, triclosan, natriumlaurylsulfaten (SLS) & natriumlaurylethersulfaten (SLES), minerale oliën en benzoylperoxide.

Behandelingen

Tijdens de behandelingen worden er gebruikt gemaakt van verschillende peelings  zoals melk- salicyl- en glycolzuur maar ook verschillende enzymen uit bijvoorbeeld de ananas, pompoen en papaya. 

Deze ingrediënten helpen bij het afschilveren van de dode huidcellen, hierdoor vervagen fijne lijntjes, kan je huid meer wekstoffen opnemen, wordt de follikel dieper gereinigd waardoor acne verminderd en krijg je een heldere frisse huid.

Daarnaast zorgen de behandelingen van BiON Skin Care voor een betere doorbloeding en worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. 

 

De behandelingen van BiON zijn intensief maar we sluiten altijd ontspannen af met een heerlijke massage tijdens het masker.

Reset voor de huid

De behandelingen van BiON werken als reset voor de huid. Door de behandeling krijgt je huid de ruimte en juiste voedingstoffen om alles weer op een goede manier te laten functioneren. Kan het ontstekingsgehalte worden verminderd en neemt je huid weer nieuwe werkstoffen op.

 

Uit de praktijk blijkt dat na 1 behandeling vaak al een resultaat van 50% wordt behaald en vaak naar 2 behandelingen een grote transformatie plaats vind. In combinatie met de thuis behandelingen en onderhoudsbehandelingen in de salon houd je dit resultaat ook vast voor een blijvend plezier en resultaat. 

 

 

 

Thuis behandeling

Niet onbelangrijk is het gebruik van de producten thuis. Zie het als tanden poetsen, Je poetst twee keer per dag je tanden om gaatjes en ontstoken tandvlees te voorkomen. Het ene gebit heeft niet veel problemen en kan het af met alleen wat tandpasta de andere moet elke dag flossen en speciale tandpaste gebruiken. Zo werkt het ook met de huid.

Door het gebruik van de juiste producten en verzorging voor thuis met daarnaast ondersteunde behandelingen in de salon kan je jou huid optimaal verzorgen en weer gezond krijgen. 

 

Gelukkig zijn de producten van BiON niet alleen van hoge kwaliteit en van natuurlijke oorsprong maar zijn ze ook scherp geprijsd zodat er altijd wel iets bij zit wat goed voor jou huid is.

 

Lees hier meer over de stay on exfoliant

De huidverbeterende producten van BiON zijn ontwikkeld voor medische en klinische huidprofessionals zoals schoonheidsspecialisten, dermatologen en plastisch chirurgen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0