stay on exfoliant

De eerste reactie die ik krijg na een behandeling met BiON skin care "het voelt alsof mijn huid weer lucht krijgt" en dat effect wil je graag vast houden maar ook het diep reinigen van de poriën bij acne of het stimuleren van de huid bij rimpels is erg fijn.

De stay on exfoliants geven wat jou huid nodig heeft. Door een licht geconcentreerd serum op basis van verschillende zuren bied je jou huid de behandeling die je verdient.

 

BiON skin Care is een product dat wetenschap en natuurlijk samen brengt. Met natuurlijke werkstoffen en de kennis vanuit de wetenschap ontwikkelen zij de beste producten voor jouw huid. 

Meer informatie.

 

Mandelic Acid Serum (8% of 15%)

 

Het werkzame bestanddeel in Mandelic Acid Serum is amandelzuur, een alfahydroxyzuur dat van nature voorkomt in bittere amandelen. De moleculaire structuur van amandelzuur is groter dan die van andere AHA’s, zoals glycolzuur. Hierdoor veroorzaakt het veel minder irritatie en roodheid van de huid. Mandelic Acid Serum is uiterst effectief bij de behandeling van pigmentatieproblemen, acne  en veroudering (het vermindert fijne lijntjes en rimpels). 

 

 • Acne – antibacteriële eigenschappen, reguleert de talgproductie, reinigt poriën.
 • Hyperpigmentatie en melasma – verheldert verkleuring veroorzaakt door zonneschade, PIH en hormonen.
 • Anti-ageing – stimuleert afschilfering van dode huidcellen en vermindert fijne lijntjes.
 • Ingrediënten die de huid helpen om tot 84% vocht vast te houden.

Salicylic-Glycolic gel

Salicylic-Glycolic Gel werkt krachtig om de poriën schoon te houden en heeft een effectieve antibacteriële werking om Propionibacterium acnes en andere ongewenste bacteriën en hun acne-bevorderende lipasen tegen te gaan. Salicylzuur, glycolzuur en plantaardige enzymen houden ontstekingen en infecties in toom. Dit zeer effectieve product is stap 2 in BiON’s driestaps-systeem voor acnebestrijding voor de normale, vette of gecombineerde huid. Omdat onderzoek heeft aangetoond dat Niacinamide, EGCG en Curcumine een nog beter resultaat opleveren bij de bestrijding van acne, zijn deze ingrediënten onlangs toegevoegd.

 

 • Voor een vette tot normale huid
 • Anti-ageing voor exfolliatie
 • Effectieve bestrijding van bacteriën
 • Reinigt poriën en werkt ontstekingsremmend

Follicle Clearing Lotion

Follicle Clearing Lotion gaat rosacea en acne rosacea tegen en houdt de poriën schoon. Deze lotion werkt effectief antibacterieel en bestrijdt zo Propionibacterium acnes en andere ongewenste bacteriën en hun acne-bevorderende lipasen. Krachtige ontstekingsremmende werking. Bevat 0,1% salicylzuur en 0,5% glycolzuur. Onlangs verbeterde samenstelling door de toevoeging van niacinamide, EGCG en curcumine.

 

 • Zachte samenstelling voor de droge tot gevoelige huid
 • Superieur product voor rosacea en acne rosacea
 • Reinigt de poriën en werkt ontstekingsremmend

Inhibiting Gel

Inhibiting Gel is ontwikkeld voor klanten met ernstige acne die baat hebben bij de toevoeging van melkzuur. Melkzuur helpt bij de afschilfering van dode huidcellen maar is zacht genoeg voor een gevoelige huid. Als een krachtige stimulator van de immuunrespons van de huid heeft Inhibiting Gel een krachtige ontstekingsremmende werking. Het moet eenmaal daags worden gebruikt na de Salicylic-Glycolic Gel of Follicle Clearing Lotion, en vóór de Groene Thee / Klei Poultice. Inhibiting Gel biedt werkt ook snel en effectief bij herpes simplex (koortsblaasjes) wanneer het 3-4 keer wordt aangebracht op de eerste dag van de symptomen en 2-3 keer op de tweede dag. Het voorkomt ingegroeide haren na het waxen wanneer het 2 tot 3 keer per dag gedurende 3 dagen na het waxen wordt gebruikt.

 

 • Voor ernstige acne
 • Snelle werking bij herpes simplex (koortslippen)
 • Voorkomt ingegroeide haren na het waxen
 • Stimuleert de immuunrespons van de huid

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0