Anti Age treatment

Rimpels, huidverslapping, slechte doorbloeding en een vale tint zijn oorzaken van de degeneratie van de huid. Dit betekend dat je huid een minder snelle celdeling heeft en dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. 

 

Gelukkig zijn er verschillende anti age behandeling mogelijk. Anti age behandelingen zijn intensiever dan de traditionele behandelingen en zijn daarom zeer effectief op het verbeteren van de huidconditie en stimuleren van huideigen collageen en elastine.

 

Y. Beauty bied de volgende opties aan:

 • BiON fruitzuur peeling
 • Micro needling therapie
 • FCA Cosmetische acupunctuur

Het is bewezen dat deze behandelingen het beste werken in kuur verband. Na een kuur kan je het resultaat behouden door eens in de 4 tot 6 weken een behandeling te boeken.

 

Daarnaast zijn er ondersteunende behandelingen die bijdragen aan het verminderen van tekenen van huidveroudering, zoals bindweefselmassage, Gua Sha massage, en verschillende gezichtsmaskers met anti-ageing ingrediënten.

 

 

 

BiON fruitzuur peeling


Een fruitzuur peeling heeft een diepe exfoliërende werking op de huid en stimuleert de productie van collageen.

 

De peelings van BiON zijn  AHA (alpha hydroxy acid) die in staat zijn om dode huidcellen te verwijderen en de cel vernieuwing te bevorderen. Dit resulteert in een gladdere en egalere huidtextuur, een verbeterde teint en verminderde fijne lijntjes en rimpels. Ook worden werkstof weer beter opgenomen in de huid.

 

Daarnaast kan een fruitzuur peeling ook helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en acne-littekens.

 

Tijde de micro needling wordt ook gebruik gemaakt van de anti age peeling van BiON.

 

 • BiON facial 45 minuten €55,-
 • BiON Lotus 60 minuten €69,-
 • BiON Royal 75 minuten €84,-

Micro needling therapie


Micro needling is een revolutionaire techniek die de huid voedt, verjongt en verbetert doormiddel van fijne steriele naaldjes die kleine gaatje / microkanaaltjes  in de huid maken. 

Deze microkanaaltjes activeert het natuurlijke genezingsproces van de huid, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de algehele textuur en het uiterlijk van de huid.

 

Micro needling wordt vaak gebruikt om rimpels en littekens te verminderen, maar ook voor het behandelen van pigmentatie, grove poriën en intensieve hydratatie van de huid.

 

 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de producten van BiON, deze bevatten actieve werkstoffen die dankzij de micro needling dieper in de huid dringen waardoor ze de huid intensief voeden.  

 • Gezicht  €89,-
 • Gezicht en hals  €110,-
 • Decolleté  €89,-
 • Gezicht, hals en decolleté  €125,-

Ook mogelijk met nano needling.

FCA Cosmetische acupunctuur


Zoek je een intensieve behandeling zonder hersteltijd, dan is de FCA echt iets voor jou.

 

Face Cosmetic acupuncture ook wel bekend als FCA is een natuurlijke methode om het uiterlijk te verbeteren, zonder gebruik te maken van botox of andere chemicaliën. Door de acupunctuurpunten op het gezicht te stimuleren, wordt de doorbloeding verbeterd en gelaatsspieren ontspannen en de huid verstevigt.  Dit resulteert in een stralend en jeugdig uiterlijk.

 

Daarnaast wordt niet alleen het gezicht behandeld maar ook het lichaam wordt mee genomen in dit behandeltraject. Hierdoor verstevigen we niet alleen het uiterlijk maar heeft de behandeling ook een positief effect op de lichamelijke energie.

 

 • Only FCA €74,-*
 • FCA face Ritual €99,-*
 • FCA anti age Ritual €129,-*

*Prijzen zijn exclusief eenmalige intake kosten van €25,-