Micro needling

Deze behandeling wordt uitgevoerd met een speciale pen met fijne naaldjes die de huid penetrerend. Afhankelijk van de huid en wensen wordt de behandeling, de keuze van de naalden en de diepte van de naalden afgestemd.

 

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met collageen en hyaluronzuur van BiON. Deze producten worden dankzij de micro needling beter opgenomen in de huid waardoor ze nog krachtigere werkingen krijgen (lees onder aan deze pagina voor meer info over deze serums). Tevens zorgt de micro needling zelf ook voor extra aanmaken van collageen en elastine in de huid. 

 

Na de behandeling heeft je huid een hersteltijd van +/- 5 dagen. Het is belangrijk om je huid op de juiste manier te verzorgen. Daarom wordt er na de behandeling een productpakket geadviseerd om de huid op de juiste manier te verzorgen. 

 

Wil je meer uitgebreide informatie over micro needling en welke voor en nadelen deze behandeling heeft, lees dan mijn blog. 

De behandeling


MICRO NEEDLING


Tijdens deze behandeling wordt de huid diep gestimuleerd, gevoed en verbeterd met de micro needling.  Je huid wordt aangezet tot de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine vezels. Daarnaast wordt je huid voorbereid op de behandeling met een passende peeling en gekalmeerd met een passend masker. 

 

Deze behandeling heeft een herstel periode van +/- 5 dagen. Het gebruik van de juiste producten voor thuis is noodzakelijk! 

MICRO NEEDLING RITUAL

 • Reiniging van de huid met passende reiniger van BiON
 • BiON Enzym / melk zuur Peeling aangepast op de huid en wensen
 • Aanbrengen van het BiON collageen revival serum met vitamine A, C en E*
 • Micro needling van gehele zone met hyaluronzuur *
 • Kalmerend en herstellend masker 
 • Verzorgende crème

* Onderaan deze pagina vertel ik je graag meer over de keuze van deze twee producten. 

Nano needling


Nano needling is een subtiele maar toch intensieve behandeling zonder dat er microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Er wordt met de zelfde pen als de micro needling gewerkt echter zonder naalden die de huid penetreren. In plaats daarvan worden en fijne stompe naaldjes gebruid die de huid stimuleren en werkstoffen dieper inmasseren. Tijdens deze behandeling wordt de huid niet aangezet tot aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine vezels. 

 

Wil je de huid een oppepper geven zonder hersteltijd voor bijvoorbeeld een feestje dan is de Nano needling iets voor jou. 

 

Nano needling wekt ook fijn op de gevoeligere delen van het gezicht zoals de lippen en rond de ogen. 

Nano NEEDLING RITUAL

 • Reiniging van de huid met passende reiniger van BiON
 • BiON Enzym / melk zuur Peeling aangepast op de huid en wensen
 • Collageen serum* met extra Nano needling op diepere rimpels 
 • Nano needling met hyaluronzuur* 
 • Anti age masker 
 • Verzorgende crème

* Onderaan deze pagina vertel ik je graag meer over de keuze van deze twee producten. 

Needling prijzen en kuren


Prijzen per behandeling

 • Gezicht en hals €89,-
 • Decolleté  €89,-
 • Gezicht, hals en decolleté  €125,-

 

Micro/nano needling kuur

Voor een goed resultaat is het aan te raden de behandeling in kuurverband te ondergaan. Op deze manier stimuleer je de huid in een periode extra waardoor de huid zichtbaar verbeterd. Na een kuur zullen de resultaten ook beter en langer zichtbaar blijven. 

 

Een kuur bestaat uit 5 behandelingen. Elke 3 tot 4 weken wordt er een microneedling behandeling uitgevoerd. 

De weken tussen de behandelingen in ondersteun je de huid met de producten van BiON voor thuis. 

 

Kuur van 5 microneedling of nano needling behandelingen

 • gezicht €433,-
 • decolleté €433,-
 • gezicht, hals en decolleté €599,-

 

Plus  +/- €150,- producten voor thuis (tegen pigmentatie €170-€175)

 

(Prijzen 2023)

Product advies


Het gebruik van de juiste producten is belangrijk. Wanneer je kiest voor een microneedling behandeling wil je de huid ook thuis goed kunnen ondersteunen. Het advies is dan ook om te kiezen voor de producten die in de salon wordt gebruikt. Hiervan weet je zeker dat de kwaliteit van de werkstoffen hoog is en deze producten goed aansluiten op de behandeling en gewenste resultaten.

 

Ter ondersteuning van de mirconeedling adviseer ik 4 producten waarmee je volledig voorzien bent van de juiste verzorging met BiON.

Deze 4 producten bestaan uit:

 • BiON cleanser (Glycolic of Bacteriostat)
 • BiON serum (vitamine A of mandelic)
 • BiON nachtcrème 
 • BiON dagcrème met een SPF 35

De producten van BiON worden aangepast aan de wensen en behoefte van de huid. De prijs voor deze 4 producten ligt in totaal rond de €150,- dit kan iets meer of minder zijn. Een productpakket voor pigmentbehandelingen ligt tussen de €170 en €175 omdat hier kostbaardere producten worden gebruikt. 

 

(prijzen 2023)

 

Serums uit de behandeling

BiON Pure Hydration Serum

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende polysacharide die door het lichaam wordt geproduceerd. Deze serumvorm van hyaluronzuur kan tot 1000 keer zijn gewicht in vocht in de huid dragen en zorgt er zo voor dat huidweefsel steviger wordt. De huid wordt van binnenuit opgevuld, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Het resultaat is een vollere huid die er jonger uitziet. Omdat het geen crèmes of oliën bevat, is het ook een geweldige moisturizer voor de acne-gevoelige huid. Dit serum is toonaangevend in de industrie doordat het 1% zuiver hyaluronzuur bevat.

 

€48,- 30 ml

bion Collagen Revival Serum

BiON heeft een bijzonder collageenstimulerend serum ontwikkeld dat is ontworpen voor dagelijks gebruik of in combinatie met microneedling. Deze unieke samenstelling zorgt voor een toename van collageen, elastine en cytokines. Door het verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen af, wat resulteert in een slappe huid, plooien en fijne lijntjes.

 

Naast biologische aloë vera en hydraterende oliën heeft BiON antioxidanten, liposoom-vitaminen, mineralen, eiwitten en hyaluronzuur toegevoegd aan een serum dat snel en volledig wordt opgenomen. Het hoofddoel is huidverjonging en een hernieuwde aanmaak van collageen, maar Collagen Revival Serum verhoogt ook de aanmaak van nieuwe bloedvaten om de doorbloeding in de huid te verbeteren, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, verbetert de hydratatie en zorgt voor een egalere teint.

 

Belangrijkste ingrediënten: Aloë Vera, Liposomen van vitamines A, C and E; Natriumhyaluronaat, calcium, magnesium en zink, groene thee-extract

 

€79,- 30 ml 

 

 

 

 

 

 

Genoemde prijzen op deze pagina zijn van 2023